sanırım ondan fakat onun için mühür olayları falan var onu araştırması gerekiyor plakası çift mühürlü olması lazım
warrior sako,
hayır app plaka değil bahsettiğim
plakanın etrafındaki çerçevenin kendisini soruyordum ... mesela arabayı aldığın bayii'nin ismi yazan çerçeve
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
app plakadan bahsediyor galiba arkadaş
kabartma olarak yapmaniz biraz zor olabilir fakat aksesuarcilarda direk siyah, yazisiz cerceveler satiliyor. tanesi 1.5ytl olmasi lazim. onlardan alip reklamcida da beyaz veya uygun bir renkte sticker yazdirip plakanin alt kismina yapistirabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
kabartma olarak yapmaniz biraz zor olabilir fakat aksesuarcilarda direk siyah, yazisiz cerceveler satiliyor. tanesi 1.5ytl olmasi lazim. onlardan alip reklamcida da beyaz veya uygun bir renkte sticker yazdirip plakanin alt kismina yapistirabilirsiniz.
güzeL anLatım teşekkürLer..!
rice ederim, sagolun.
quote:
Orjinalden alıntı: Alphadog
warrior sako,
hayır app plaka değil bahsettiğim
plakanın etrafındaki çerçevenin kendisini soruyordum ... mesela arabayı aldığın bayii'nin ismi yazan çerçeve
quote:
Orjinalden alıntı: warrior sako
app plakadan bahsediyor galiba arkadaş
Bayiler reklamları olsun diye bedava bile verebilir. Araç satan bayilere bir sor istersen. En olmadı çok cüzi bir miktara alabilirsin.
Ankara, Şaşmaz'da Pick Art'ta led ışıklı istediğin mesajı yazabileceğin plaka altlığı var... Kaç lira bilmiyorum... öylesine görmüştüm,aklıma geldi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme