Şimdi Ara

Özel Plaka Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç satın alırken plaka kodlamasını kendim seçmek istiyorum. Yani 34 xxx xxx olan plakanin x'li kısımlarını uygunluğu göre ben belirleyebilir miyim? Evet ise nasil ve aşağı yukarı fiyatları ne olur bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Sevgiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bildiğim kadarıyla 34 XXX 000 sıralı verilen bir plaka yani örneğin 34 ABC 001 diye baslayip 34 ABC 999 ve 34 ABD 001 diye devam ediyor. Önceden ortada 3 ve sonda 3 hane olmazdı.

Burda bazi seri plakaları özel vermek için ayrıldılar. Mesela 34 ALP 000, 34 CAN 000, 34 AKP 000... Eğer böyle bir seri almayı düşünüyorsanız Emniyete gidip görüşmeniz ve fiyat için de konuşmanız lazım. Tanıdık varsa daha kolay olur.

Yalnız orta 3 hane son rakamlar 3 hane istiyorsanız ve sırası gelmemiş ise alamayabilirsiniz, bundan kesin emin değilim. Yine o seri firesiz başka araçlara verildi ise alamazsiniz. Bu durumda eski tip plaka alabilirsiniz. Orta 2 hane son 4 hane veya orta 3 son 2 hane

Emniyet'e gidip görüşmek en doğru cevabı verir size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle bu tür bir özel isteği en aşağı 2000 lirayı cebinden hüplettirerek yaptırabilirsin. Tanıdık da olsa eskisi gibi değil artık, çatır çutur alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 5 Aralık 2021; 18:48:23 >
  • İstanbul Kartal için 5 bin tl istemişlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çok da özel olmayan bir plaka için 3 sene önce 6.000 tl ödedi,40.000lerden açmışlar pazarlığı(istanbul kadıköy)
    Plaka 34 bar xx sadece bar kısmı tercih sonraki rakam rastgele.(Araç K1600 Motosiklet)

İzmirde bi arkadaşım şirketinin ismiyle çıkarttı 35 BAK XX (BAK tercih, xx rastgele) 1.500 tlye halletti Mart 2021.(Araç leon)

Başka bir arkadaşım 2011 yılında range almıştı sıfır,borusandakiler hiç para almadan 34 HLM xx plaka çıkarttı (Arkadaşın adı halim, xx kısmı rastgele)

Bir keresinde de bir polis arkadaşa otomobil sattım, istediği üç harf ve istediği son iki rakam (34 xxx 61) çıkarttırdı, 1 lira para vermeden.

Kendim yaptırmadım tecrübem yok ama sanıyorum aracın marka modelinin ve tanıdık durumunun baya etkisi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buradaki maliyet için bağış makbuzu kesiliyor, standart bir tarife yok o yüzden. Küçük yerde tanıdığınız olmadan bedava bile alabiliyorsunuz, bağış alırsalar da 100-200 gibi rakamlara halloluyor. Büyük yerlerde ise plakanın gördüğü talebe göre rakam değişiyor, işlemi yapan memurun da insiyatif payı çok açık.

• Bağış adı altında karaborsacılık işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel mesaj özelliği hk.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yeğen yeni aldı 06CANxx 20 bin tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi arkadaşım geçen sene 34 plakaya adının ve soyadının baş harflerini ve doğum tarihini 10 bine aldı.

• XX DNA 46 ile doktora gider plakam araç ile beraber satılıktır :))

Biliyorsunuz insan DNA'sı 46 Kromozon.

İnsancıl bir plaka.

• Peki atıyorum şu an 34 ABC'ler veriliyor ben 34 CDE istiyorum yine "bağış" vererek alabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.