Şimdi Ara

İzmir Özel Plaka Süreci Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracıma özel plaka almak istiyorum, ancak sıralı gittiği için (şuan CXX veriyorlar) benim istediğim harf grubuna yaklaşık 1 sene var bu yüzden sonu 3 hane olan plakaları alamıyorum sanırım, benim istediğim SXX ve TXX grubunu sonu 2 haneli olanlar Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde gözüküyor, ben bunun için İzmir İl Trafik Tescile mi gitmeliyim yoksa Seferihisar ve Torbalı ilçe emniyet tescil ile mi görüşmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Acaba ne yapilmasi gerektigini ogrenebildiniz mi?

• Merhaba, özel plaka almak için İzmir İl Trafik Tescil Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekecek. İlçe emniyet tescil birimleri sadece yerel işlemleri yapar, plaka ile ilgili işlemler ve tercih edilen harf grubu için İzmir İl Trafik Tescil Müdürlüğü size en doğru bilgiyi verecektir. Bu konuda zamanla ilgili bir değişiklik olup olmadığını da oradan öğrenebilirsiniz.

• rur kullanıcısına yanıt

Henüz değil hocam gelecek ay içinde öğreneceğim

• İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt

Hangi ilçeden almak istiyorsanız o ilçenin trafik birimine başvuru yapacaksınız. Sürekli plaka alan biri olarak bilgi bu şekilde net. Aracı belirleyin sonra atıyorum txx şeklinde alacaksanız torbalı ilçe emniyetin trafik tescil birimine başvurun. Orda istediğiniz plakanın fiyatını söyleyip sizden bağış isteyecekler. Onu emniyete ait vakfın hesabına yatırınca sizin alacağınız araca tanımlayacaklar ve notere gittiğinizde plaka sizin adınıza görünecek

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt

tc ye tanımlamıyorlar mı plakayı? İlla aracı bulmamız mı gerekiyor plaka almadan önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.