Şimdi Ara

Özel soğutuculu GİGABYTE GTX 460 256bit ön sparişte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

şimdi arkadaşlar 2 ağustos ta İstanbulda olamayacağım
    Eylül ortası anca İstanbulda olurum
    gigabyte in kartı almak istiyorum ama 1 ay sonra stok durumları ne olur bilemiyorum
    sizce ne yapmam gerekir?
    eylül ortasına kadar bekleyip daha düşük fiyatlardan kartı almak mı yoksa kartı şimdi almak mı?
    (eylül ortasına kadar pc yi kullanamayacağım)

Kardeş kullanmayacaksan sonra al. 400 TL'den bile düşük olabilir böyle giderse.

bende öyle düşündüm ama şöyle bir durum var
    kartı burada balamayabilirim
    bu beni endişelendiriyor

• bn ayın 13 ü yaz okulu finallerinin ardından bulursam alırım yoksa pov u beklerim çok deli geliyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

inşallah 10 15 gün sürmez gelmesi pc bileşenleri konusunda sabrım çok limitlidir

Bencileyin.

2 Gün zor sabrederim.

Aynen o günler sanki ay olur

• Arkadaşlar merhabalar öncelikle bende gtx çilerin arasına katılayım diyorum sistemimi yazayım üstadlardan yorum bekliyorum.Sistemim p465 gigabyte anakart işlemci coreduo 2.4 gh di galiba bundan tam emin değilim :) 4 gb kingston ddr2 ram 8800 gtx ekrankartı dostlar sorum şu gtx 460 alsam ne tatmin edici bir performans artışı görürmüyüm bir de gtx 460 yerine gtx 470 i zorlamamın benim gibi oyun için bilgisayarı kullanan biri için bir anlamı var mı ?
    Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: penset

Arkadaşlar merhabalar öncelikle bende gtx çilerin arasına katılayım diyorum sistemimi yazayım üstadlardan yorum bekliyorum.Sistemim p465 gigabyte anakart işlemci coreduo 2.4 gh di galiba bundan tam emin değilim :) 4 gb kingston ddr2 ram 8800 gtx ekrankartı dostlar sorum şu gtx 460 alsam ne tatmin edici bir performans artışı görürmüyüm bir de gtx 460 yerine gtx 470 i zorlamamın benim gibi oyun için bilgisayarı kullanan biri için bir anlamı var mı ?

460 size her tülü yeterli olur. 8800GTXle arasında çok fark vardır. Ancak işlemciniz ne olduğundan emin olun. 2.4Ghz Core2Duo standart haliyle düşük kalır. Ancak anakartınız güzel olduğu için yeni işlemci almadan hızaşırtma yaparak biraz rahatlatabilirsiniz sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: penset

Arkadaşlar merhabalar öncelikle bende gtx çilerin arasına katılayım diyorum sistemimi yazayım üstadlardan yorum bekliyorum.Sistemim p465 gigabyte anakart işlemci coreduo 2.4 gh di galiba bundan tam emin değilim :) 4 gb kingston ddr2 ram 8800 gtx ekrankartı dostlar sorum şu gtx 460 alsam ne tatmin edici bir performans artışı görürmüyüm bir de gtx 460 yerine gtx 470 i zorlamamın benim gibi oyun için bilgisayarı kullanan biri için bir anlamı var mı ?

460 size her tülü yeterli olur. 8800GTXle arasında çok fark vardır. Ancak işlemciniz ne olduğundan emin olun. 2.4Ghz Core2Duo standart haliyle düşük kalır. Ancak anakartınız güzel olduğu için yeni işlemci almadan hızaşırtma yaparak biraz rahatlatabilirsiniz sistemi.

• Zotac 1GB Vatan'da stoklara girmiş gözüküyor.%18 indirim ile 439tl.
     Özel soğutuculu GİGABYTE GTX 460 256bit ön sparişte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 31 Temmuz 2010; 16:39:46 >
  • gigabyte daha mantıklı (standart ayarlara bile)

hem de 36 ay garantili....

Bu arada Disbritör'ü kim?
  • gtx 460 1gb ( marka belirtmiyorum) distribütör çıkış fiyatı 375TL. kararı siz verin...
  • arkadaşlar şu kartları 1-2 ay almayalım mecbur fiyat düşürcekler... önce 460 ın fiyatı düşer sonra 5850 nin ve 5830, 5770 ve 5750 de düşecek ister istemez biraz sabır bence
  • bnce bu kart eylül e kadar çok satar sonra millet 2 ye döner yani bi arada psu satışı coşar sonra bi daha satar yani yıl sonuna kadar çok eğlenceli bol oyunlu günler gelsin gitsin
  • goruntusune diyecek yok ama, sogutma performansinin %11 gibi bir basarim sagladigini okumustum bi yerde. %11 lik daha iyi sogutma benim icin cazip degil. ama fiyat gercekten su an icin cok iyi
  • öylede kasadan kasaya değişir bu performans bide kasalarda hava akımının yönünü ekran kartının sıcak havayı attığı yöne doğru verebilecek bir yöntemle herşey çok güzel olmazmı???
  • @mayor
    tt nin spedo sunda var ona benzer bişey...kasanın içindeki "fan bar" denen yere 12cm lik bir fan takılabiliyor ...bu fan bar denen yer de tam olarak hdd yuvalarının arkası oluyor ve kasanın uzun ince olan doğrultusunda çift yönlü ister intake ister exhaust olarak kullanılabiliyor....

Not: resimim pek iyi değildir =)) kırmızı çizgiler barlar sarı olan da fan oluyor pek benzemese de :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 1 Ağustos 2010; 21:09:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

Zotac 1GB Vatan'da stoklara girmiş gözüküyor.%18 indirim ile 439tl.

zotac gtx460 1gb malesef referans tasarimla cikti. herhalde amp! de guzel bir referans disi bir sogutucu kullanirlar.
  • evet söylemek istediğimi özetlemişsin bir örnekle tabi daha güzel kasalar var bunun için sadece fanları yerleştirmene bakacak tipte full towerlar özellikle bunlarda isteğin kadar modifiye yapabilirsin woxed zalman gs 1000 i biraz mod lamıştı baya fark yaratmıştı oda
  • walla ben spedo alıcam ve toplam 8 fan kullanıcam...oc yapmak istiyorum bu da gtx480 için önemli bir faktör kasanın serinliği..cpu için zaten core contac soğutucu alıcam dark knight yeterli olur ama gpu zaten yeterince sıcak :)) kasayı serin tutmak lzm...
  • işlemci soğutucusunu sessiz bişey seç testlere bakta 8 fanla kafan bi milyon olur
  • fan kontrolcüsü olmadan 8 fan kullanırmıyım yaw :D:D kontroller da alcam..işlemci soğutucuyu öneren arkadaş çok oldu yakın çevremden herhalde iyi kaliteli birşeydir...xigmatek dark knight http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-s1283v-dark-knight-intel-lga-7751366-&-amd-754939940am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=42544
  • bnde i5 750 ye alıcam ekran kartı alırken acaba bu soğutucu sunbeam tuniq tower 120 extreme den iyimi???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.