Şimdi Ara

Özel soğutuculu GİGABYTE GTX 460 256bit ön sparişte (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuniq tower ı bu sitede çok önerdiler de konya vatan da olmadığı için almıyorum dark knight da oldukça iyi fiyatı biraz daha uygun tuniq den..ama çok fark olduğunu sanmıyorum...xigmatek in sessiz fanlarından war blok üzerinde..
  • Stoka giriş tarihinden bir gün önce İnventus stoklarına girmiş bulunuyor, bekleyenler elini çabuk tutsun

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041
  • Kartı alanınız var mı arkadaşlar? Memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorgan

Kartı alanınız var mı arkadaşlar? Memnun musunuz?

bekliyoz hala gelmedi.
  • baktım getircekleri yok kendim gidip aldım denedikten sonra düşüncelerimi yazarım arkadaşlar
    bu arada aras kargodan uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtiöz

baktım getircekleri yok kendim gidip aldım denedikten sonra düşüncelerimi yazarım arkadaşlar

Maalesef öyle, aras benim içinde mimli bir kargo şirketi. İnventus un kesinlikle bu firmayı değiştirmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: virtiöz

baktım getircekleri yok kendim gidip aldım denedikten sonra düşüncelerimi yazarım arkadaşlar

Maalesef öyle, aras benim içinde mimli bir kargo şirketi. İnventus un kesinlikle bu firmayı değiştirmesi lazım.

aras ile elime ulaştı kart. gayet hızlı ve güvenli bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khorgan

Kartı alanınız var mı arkadaşlar? Memnun musunuz?

dün geldi şuanda kullanıyorum oda abartmıyorum 40 derece ama ısı 65lerde sürekli ben gayet memnunum alacak arkadaşlara tavsiye derim on numara bi kart olmuş soğutması gayet iyi
  • Sıcaklık max 65 civarı ise gayet iyi, fan sesi ne durumda?
  • rahatız edici bir gürültü yok. işlemci fanım tam devir yapıyo malum burası şuan neredeyse 40 derece. boştaki sıcaklığım şuanki oda sıcaklığına rağmen 45 derece fanların çalışma durumu %40 yük altında 65 gördüm. bu yük full ayarlarda world in conflict, assassin creed2, left 4 dead 2 ve gta 4 gibi oyunlardaydı.
    havalar biraz normale dönse gürültüyle ilgili net bişey söylemek mümkün olurda şuan zor gibi. ama %40 fan gücünde 65 bence bu havaya rağmen iyi bi değer.
  • World ile anlaşması olmadığı için Inventus'tan bu ürünü alamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/leadtek-winfast-gtx460-overclock-versiyon-1gb-256bit-gddr5-directx-11-pci-ex-20-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd56259

Onun yerine bu ürünü almak mantıklı bir seçim olur mu yoksa Gigabyte'ın diğer mağazalara gelmesini beklemek lazım mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 11 Ağustos 2010; 14:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

World ile anlaşması olmadığı için Inventus'tan bu ürünü alamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/leadtek-winfast-gtx460-overclock-versiyon-1gb-256bit-gddr5-directx-11-pci-ex-20-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd56259

Onun yerine bu ürünü almak mantıklı bir seçim olur mu yoksa Gigabyte'ın diğer mağazalara gelmesini beklemek lazım mıdır?

bende gigabayte kullanıyorum alacaksan suan piyasada en iyisi gigabayte diger markaların sogutucuları pek iyi degil..

eger bonus kart bulabilirsen en iyi fiyat inventus ta...

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6436

Leadtek Gigabyte modeline göre biraz daha yüksek saat hızlarına sahip. Gigabyte beklemeye gerek yok, bence rahatlıkla tercih edilebilecek bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

World ile anlaşması olmadığı için Inventus'tan bu ürünü alamıyorum.

bence bunu alın..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/inno3d-nvidia-gtx460-1gb-256bit-ddr5-directx-11-pci-e-20-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd56257&categoryId=204

fiyatı oldukça uygun..

• İlk defa duydum bu markayı.Soğutma sistemi ve kalitesi nasıldır?
  • inno alacaklar ses konusunda dikkatli olsunlar. Forumdan (M@U) nickli arkadaş biraz sesli olduğunu söylüyor.
  • gtx460 ın en büyük özelliği oc.
    inno3d bunu yapacak son marka.oc yapmıcaksanızda 460 almayın.50 tl için kısa ömürlü dandik malzemelerden üretilmiş
    kartları almayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

inno alacaklar ses konusunda dikkatli olsunlar. Forumdan (M@U) nickli arkadaş biraz sesli olduğunu söylüyor.

Fan %55'e kadar pek ses yapmıyor. %55'e geldiğinde sesi hissedilmeye başlıyor. En azından benim kartta durum bu.

Sıcaklık durumu ise 8000mhz gpu, 1600mhz shader ve 3950mhz bellek hızı ile %70 fan devrinde (daha fazla yükselmiyor) durum bu:

Özel soğutuculu GİGABYTE GTX 460 256bit ön sparişte

10 dk devam ettirdim, birara %50'ye çektim fanı, o yüzden ani bir artış oldu sıcaklıkta ve 79C'ye çıktı. Daha sonra %70'e çekince fanı 78-79C'de kaldı.

• hocam gigabytle ilgili daha net bi cevap olması için tam devir yaptırıyorum şuan ekran kartı fanına. %70 nvdidi kontrol paneli üzerinden alabileceği maks değer. 2800rpm de iki fan çalışıyor. kasanın yan kapağı açık durumda. sessiz bir ortam var odada. gürültü şuan sıfır. ve bu fan devri kartın boştaki ısısını 38 e indirdi. bir önceki mesajımda %40 fan hızında 45 derece demiştim %70 te 38 lere geriledi.

zorla şansını gigabyte al derim. kartla ilgili sormak bişey olursa pm at. kesinlikle tavsiye ediyorum bu ürünü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.