Bildirim
Özel Üniversite Anormal Fiyatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bağış yapılmıyo heralde -
ortaokullarda bile 10binden aşağı değil ki artık üniversitenin bir sürü profesörü var laboratuvarı var araştırma sistemleri var falan filan .. -
en ucuz özel üniversite hangisi acabaquote:
Orijinalden alıntı: Dhqwer
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
bide ögrenciye egitim kredisi gibi bsy veriyolarmıquote:
Orijinalden alıntı: IdontLetEscapeYou
en ucuz özel üniversite hangisi acaba
Alıntıları Göster -
Arkadaşım oturduğu şehirde üniversite okuyan bir gencin hayat damarlarından biri kesilmiş demektir Neden aynı şehirde okumak istiyorsun ki.. Tabi erkek olduğunu farzederek yazıyorum bunu kızsan işler değişir elbette.quote:
bide ögrenciye egitim kredisi gibi bsy veriyolarmı
Alıntıları Göster -
ben ve kardeşim özeldeyiz ikimiz yılda 50bin tl'ye geliyoquote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Arkadaşım oturduğu şehirde üniversite okuyan bir gencin hayat damarlarından biri kesilmiş demektir Neden aynı şehirde okumak istiyorsun ki.. Tabi erkek olduğunu farzederek yazıyorum bunu kızsan işler değişir elbette.
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşım oturduğu şehirde üniversite okuyan bir gencin hayat damarlarından biri kesilmiş demektir Neden aynı şehirde okumak istiyorsun ki.. Tabi erkek olduğunu farzederek yazıyorum bunu kızsan işler değişir elbette.
arkadaşın profil resmine bakarak kız olmadığını var sayıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
quote:
arkadaşın profil resmine bakarak kız olmadığını var sayıyorum..
Hiç de dikkat etmedim resme Ama devir değişti Şahin K ile resim çektiren kızlar bile var. Hayranı olabilir sonuçta
-
Kız degilim Erkegim İstanbulda okumak daha farklı öteki iller pek güzel degil 1 kaçı haricinde özelede gitsem yıllık 15 bin tl gidelrm ama aileme yük olmak istemiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Cyponquote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
quote:
arkadaşın profil resmine bakarak kız olmadığını var sayıyorum..
Hiç de dikkat etmedim resme Ama devir değişti Şahin K ile resim çektiren kızlar bile var. Hayranı olabilir sonuçta
Alıntıları Göster
-
Öteki iller derken Ankarası var İzmiri var Eskişehiri var Bursası var Antalyası var.. Var oğlu var yani Üniversite sadece okumak için değil kendini geliştirmek için de gereklidir. Yeni insanlar yeni düşünceler yeni akımlar tanımak öğrenmek incelemek içindir. Bunlardan daha önemlisi özgür olmasıdır. Üzerinde aile baskısı koruyuculuğu olmadan yaşamayı öğrenmedir. Aynı evde 8 kişi nasıl kalındığını nasıl ay sonunu getireceğini düşünmeyi gecelerin dibine vurup batak partisi yapmayı öğrenmedir. Bunların hiç birini ailen yanında yapamazsın ayrı evde olsan bile onların baskısını hale hissedeceksin. Bence bir üniversite öğrencisi hayatının geri kalanı için üniversiteyi dışarda okumalı hayatı öğrenmelidir.quote:
Kız degilim Erkegim İstanbulda okumak daha farklı öteki iller pek güzel degil 1 kaçı haricinde özelede gitsem yıllık 15 bin tl gidelrm ama aileme yük olmak istemiyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 23 Temmuz 2010; 13:40:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maghapas
ben ve kardeşim özeldeyiz ikimiz yılda 50bin tl'ye geliyo
sabancının torunumusunuz -
Her şehre üniversite kampanyası başlattılar, lise ayarında eğitim vererek üniversite kuruyorlar, onlardan birini tercih edebilirsin. Puanlar o yüzden düşüyor, sıkıntı olmaz yani.quote:
Orijinalden alıntı: X karequote:
Orijinalden alıntı: maghapas
ben ve kardeşim özeldeyiz ikimiz yılda 50bin tl'ye geliyo
sabancının torunumusunuz
Alıntıları Göster
-
Favori Mekan Eskişehir Orayı yazarım sanırım ilkbaşaquote:
Orijinalden alıntı: revenger11
Her şehre üniversite kampanyası başlattılar, lise ayarında eğitim vererek üniversite kuruyorlar, onlardan birini tercih edebilirsin. Puanlar o yüzden düşüyor, sıkıntı olmaz yani.
Alıntıları Göster -
Özel ünitesite demek parayla diploma almak demek. Buna adaletsizlik olarak bakardım önceden ama sonra görüyorsunki o diplomalar bir işe yaramıyor. Istisnası:baba fabrikasında devam etmek. -
quote:
istanbulda yaşıyorum ve istanbulu tutturamıyorum özele gitsem desem dünya kadar para istiyorlar en ucuzu 14 15 milyar nasl bi sistem bu ya
sistem ne yazıkki bu , yapabilcegimiz bişi yok
sende benim gibi seneye hazırlan
-
quote:
Orijinalden alıntı: MartNisan
Özel ünitesite demek parayla diploma almak demek. Buna adaletsizlik olarak bakardım önceden ama sonra görüyorsunki o diplomalar bir işe yaramıyor. Istisnası:baba fabrikasında devam etmek.
En basitinden kpss sınavında bir fark yok. Örneğin açıköğretim işletme bitirmiş birisiyle, özel okul işletme mezunu ve devlet okulu işletme mezunu arasında bu sınavda hiçbir fark yok. -
muhtemelen doğru düzgün bir puanın yok. muhtemelen öyle çok da paran yok. o zaman çalışsaydın ya kardeşim. neyine güvendin? ondan sonra eğitim sistemine bok atmak en kolay yol.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Özel okuycaksan ne işin var arkadaşım Türkiyede.. Git rusyaya yıllık 2000 TL ye oku mis gibi.. Vize zart zurt da yok.quote:
Orijinalden alıntı: yavkar@fb
muhtemelen doğru düzgün bir puanın yok. muhtemelen öyle çok da paran yok. o zaman çalışsaydın ya kardeşim. neyine güvendin? ondan sonra eğitim sistemine bok atmak en kolay yol.
Alıntıları Göster
RUSSİAN GİRLSDE CABASI TABİ -
Koç Tıp 40,000 tlquote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Özel okuycaksan ne işin var arkadaşım Türkiyede.. Git rusyaya yıllık 2000 TL ye oku mis gibi.. Vize zart zurt da yok.
RUSSİAN GİRLSDE CABASI TABİ
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ne yaparsam yapayım sevgilim olmuyor
- dolorex kaç saatte bir içilir
- lost charlie nasıl öldü
- boyner parfüm orjinal mi
- doktordan rapor nasıl alınır
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X