Bildirim
ÖZEL ÜNİVERSİTEDEN ODTÜ
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar ,
Özel üniversitelerden devlet üniversitelerine geçiş mevcut ; İngilizce eğitim veriyorlarsa İngilizce sınavından alacağı puan , almış olduğu ÖSS puanı , kişinin o okula neden geçiş yapmak istediği ve kontenjan durumuna yakından bakacaklardır. Gerekli şartlar sağlandığı zaman oğlunuz ODTÜ'ye geçiş yapabilir.
Size sormak istediğim soru ; Doğa Koleji'nde okuyan arkadaşlarım var , hiçbiri özel ders almıyor. Özel okullarda verilen eğitim zaten kaliteli , başka özel bir kursa gönderme amacınız nedir? -
Bakanın kzı vakıf üniv.dem haccettepe tıp fak.yatay geçmiş
acaba dedim bizim bukadar emek+para harcamamız enayilikmi -
quote:
Orijinalden alıntı: 35efe
acaba dedim bizim bukadar emek+para harcamamız enayilikmi
O bakan. torpillerin kralı vardır onda. Türkiye de ki razalet. başka hiçbir halt değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: 35efe
acaba dedim bizim bukadar emek+para harcamamız enayilikmi
O tarz haberlerin kaynaklarının güvenilirliğini araştırmanızı tavsiye ederim , ortada bir kural ve prosedürler var. O şartlar yerine geldiği halde , istediğiniz üniversiteden istediğiniz üniversiteye geçiş yapabilirsiniz. Önemli olan husus ; bahsettiğiniz bakanın kızının yine tıp alanında bir eğitim almasıdır. Eğer tıp alanında bir eğitim almıyorsa , o zaman o prosedürlere uygun hareket edilmemiş demektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X