Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTEDEN ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 12 yaşında oğlum var özel okul+dershane+özel ders parası anam ağladı
    bunların yerine özel bir üniversteye girse ordan ODTÜ yatay geçiş yapabilirmi

• Selamlar ,

Özel üniversitelerden devlet üniversitelerine geçiş mevcut ; İngilizce eğitim veriyorlarsa İngilizce sınavından alacağı puan , almış olduğu ÖSS puanı , kişinin o okula neden geçiş yapmak istediği ve kontenjan durumuna yakından bakacaklardır. Gerekli şartlar sağlandığı zaman oğlunuz ODTÜ'ye geçiş yapabilir.

Size sormak istediğim soru ; Doğa Koleji'nde okuyan arkadaşlarım var , hiçbiri özel ders almıyor. Özel okullarda verilen eğitim zaten kaliteli , başka özel bir kursa gönderme amacınız nedir?
  • Bakanın kzı vakıf üniv.dem haccettepe tıp fak.yatay geçmiş
    acaba dedim bizim bukadar emek+para harcamamız enayilikmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35efe

Bakanın kzı vakıf üniv.dem haccettepe tıp fak.yatay geçmiş

O bakan. torpillerin kralı vardır onda. Türkiye de ki razalet. başka hiçbir halt değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35efe

Bakanın kzı vakıf üniv.dem haccettepe tıp fak.yatay geçmiş

O tarz haberlerin kaynaklarının güvenilirliğini araştırmanızı tavsiye ederim , ortada bir kural ve prosedürler var. O şartlar yerine geldiği halde , istediğiniz üniversiteden istediğiniz üniversiteye geçiş yapabilirsiniz. Önemli olan husus ; bahsettiğiniz bakanın kızının yine tıp alanında bir eğitim almasıdır. Eğer tıp alanında bir eğitim almıyorsa , o zaman o prosedürlere uygun hareket edilmemiş demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.