Şimdi Ara

....::: ÖZEL ÜNIVERSITELER VE BURSLAR :::.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. özel üniversite yazacak arkadaşlar burada toplanalım ve burslarla yurt ücretleriyle ilgili bilgi alışverişi yapalim.. Hangi üniversite hangi durumda burs kesiyor? Tam burslu ya da yarı bursluysanız yurt ücretleri ne oluyor? gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeditepe burslarını hıcbır sekılde kesmıyor, okudugun sürece devam edıyor. Ayrıca ılk 100'dekılere 1 mılyar, ılk 500'dekılere 750 mılyon, ılk 1000'dekılere 500 mılyon, ılk 2000'dekılere 250 mılyon, ılk 5000'dekılere 100 mılyon karsılıksız burs verıyor her yıl 8 ayda ay basına bu kadar verıyor.
    Benım bıldıgım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Yeditepe burslarını hıcbır sekılde kesmıyor, okudugun sürece devam edıyor. Ayrıca ılk 100'dekılere 1 mılyar, ılk 500'dekılere 750 mılyon, ılk 1000'dekılere 500 mılyon, ılk 2000'dekılere 250 mılyon, ılk 5000'dekılere 100 mılyon karsılıksız burs verıyor her yıl 8 ayda ay basına bu kadar verıyor.
    Benım bıldıgım bu.

peki tam burslular için yurt ücretsiz mi

• Evet ıkı kısılık yurt odasında ucretsız kalıyorsun.

• Bende ts den ya reklamcılık yada sinema tv yazacagım . Ya yeditepe olur yada Maltepe üni
  • ben bilkent üniversitesi iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünü yazıcaktım
    ama tm-1 puanım 175
    hayal mi oldu şimdi ?
  • Bende Bahçeşehir Üniversitesi %50 Yazılım Müh ve aynı şekilde Maltepe Üniversitesini de yazmayı düşünüyorum. 270 Puan MF-4'den geldi. Maltepenin geçen sene aldığı taban 235 Bahçeşehirin 272 bakalım ne halt yiyeceğim. (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Bende Bahçeşehir Üniversitesi %50 Yazılım Müh ve aynı şekilde Maltepe Üniversitesini de yazmayı düşünüyorum. 270 Puan MF-4'den geldi. Maltepenin geçen sene aldığı taban 235 Bahçeşehirin 272 bakalım ne halt yiyeceğim. (:

sıralamaanı karşılaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awesome1905

quote:

Bende Bahçeşehir Üniversitesi %50 Yazılım Müh ve aynı şekilde Maltepe Üniversitesini de yazmayı düşünüyorum. 270 Puan MF-4'den geldi. Maltepenin geçen sene aldığı taban 235 Bahçeşehirin 272 bakalım ne halt yiyeceğim. (:

sıralamaanı karşılaştır.

Siralamam 150 bin suanda. Universitelerinkine bakayim bi...

• quote:

quote:

sıralamaanı karşılaştır.

Simdi baktim 239 k yaziyor ben 150 deyim acaba bu benim icin avantajmi fazlasiyla ?

• quote:

quote:

quote:

sıralamaanı karşılaştır.

Simdi baktim 239 k yaziyor ben 150 deyim acaba bu benim icin avantajmi fazlasiyla ?

gayet yeterli bu sene sıralamalara bak puanlar bakma devri kapandı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.