Arkadaşlar ben yarı burslu olarak özel üniversitelerden birine gitmeyi düşünüyorum ama ingilizcem çokda iyi olmadıgı için hazırlık sınıfında kalmakdan çekiniyorum.çevremden birininde 3 senede başkent üniversitesinde hazırlıgı geçmesi beni iyice korkuttu açıkcası.Özel üniversitelerdeki hazırlıklar ne kadar zor bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
tobb etü de acayip zor..!
quote:
Orjinalden alıntı: isimyok1
Arkadaşlar ben yarı burslu olarak özel üniversitelerden birine gitmeyi düşünüyorum ama ingilizcem çokda iyi olmadıgı için hazırlık sınıfında kalmakdan çekiniyorum.çevremden birininde 3 senede başkent üniversitesinde hazırlıgı geçmesi beni iyice korkuttu açıkcası.Özel üniversitelerdeki hazırlıklar ne kadar zor bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Çok zor ama sen oraya öğrenmeye gideceksin eğer çalışırsan pek bir sorun olmuyor. Zaten çok yoğun ders çalışman gerekiyor. Çok kastırıyorlar ödev cart curt.
çalışma konusunda bi problemim yok çalışıp geçilirse sorun olmaz ama çevremdekiler bi sene kalmadan hayatta geçemessin falan diyince gözüm korktu baya :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme