Şimdi Ara

Özel Üniversitelere Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bir özel üniversitede tam burslu okuyorum. Başka bir özel üniversiteye geçmek istiyorum ancak maddi olarak karşılayamayız sadece tam burslu olarak geçmek istiyorum. Sitesinde bilgi bulamadım böyle bir ihtimalim var mı

• özel üniversitelere geçişte burs aktarımı olmuyor diye biliyorum.
  • siz hangi vakıf üniversitesindesiniz hangi vakıf üniversitesine geçmek istiyorsunuz.
    kendi üniversitenizde tam burslu olduğunuzdan yine tam burslu olan bölüm bulmanız durumunda burs devam eder.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    İstinyedeyim sırf evime yakın diye yazdım ama pişmanım açıkçası. Medipol ya da Bezmialem istiyorum. 10-15 puan ile kaçırdım buraları
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    bence değiştirmeyin medipol üniversitesinin kampüsleri farklı farklı yerlerde bir kismı kanald nin karsındaki binalarda ama çok trafik olan yerlerde.
    trafikten sıtkınız sıyrıldığında merkezi ek 1 hakkınızı neden kullandım diyebilirsiniz.
    Bezmialem olur merkezi ve güzel bir yerde bence adı var hem. Yüksek bir sıralama yaptım hiç bilinmeyen bir yerdeym bu da koyuyor açıkçası
    hangi üniversitedesiniz.siz sıralamanız kaç türkiye derecesi filan mı yaptınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi yatay geçiş
    13 yıl önce açıldı
    itü içi yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    yurtdışına yatay geçiş ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    İstinye ünide olduğumu yazmıştım tıp okuyorum. Derece yapmadım ancak %0 dilimdeyim iyi yaptığımı düşünüyorum sonuç olarak
    oturduğunuz yer istinye yazdınız sandım. oyüzden üniversiteyi sordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.