Şimdi Ara

Özel yurt masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir’de özel yurtta kalırsam tahmini aylık (harçlık dahil) ne kadara mal olur?? Cevaplarsanız çok sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı şekilde istanbul içinde merak ediyorum bu arada marmara üniversitesi göztepe kampüsüne yakın yurt önerilerinizi alabilirim
  • spesifik yurtları bilemem ama istanbulda 2 yıl hiçbir numarası olmayan bir özel yurtta kaldım sırf başka bir seçenek olmadığı için. ilk yıl üç kişilik odada aylık 800 liraya kaldım. ikinci yıl üç kişilik oda oldu sana 950 civarı. geçen yıl acil bir alternatif olarak düşünüp baktığımda 1k+ olmuştu çoktan. hiç stabil değiller ve bölgedeki arzın yokluğundan faydalanıyorlar bildiğin. şimdi bu ücretlere sabah+akşam kıytırık bir yemek dahildi ama bazı özel yurtlarda bu da yok. harçlığının ortalaması da senin kişiliğine göre çok oynama gösterir. bana 300 lira yetiyordu 3 sene öncesine kadar. asosyallik kazandırır.
  • spinky kullanıcısına yanıt
    Kaldığınız yurdun adı neydi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gedik üniversitesinin yurduydu. tuzlada'ydı üniversitem ve başka hiçbir alternatif yoktu yurt konusunda. ayrıca anlam veremediğim bir şekilde istanbulda ne yurt ne de apart açısından gelişmiş bir kültür yok. açıp baksan dolusuyla öğrenci var ama öğrenciye yatırım yok. garip bir şehir, bunlara hazırlıklı olmak lazım.
    Hocam çok teşekkürler Bilgi için... Ben de uygun özel yurt bulamadım. Sanırım ev tutacağım 1+1 tek kişi kalacağım. Kira 1300 gayet lüks ve havuzlu bir site. Kira dışında yiyecek içecek + harçlık ne kadara mal olur sizce??

• Darklesss D kullanıcısına yanıt
    apart varsa apart bakabilirsin istersen. izmirdeki şartları bilmiyorum pek. siteyse kallavi bir aidatı olabilir onu dahil etmişsindir umarım. yemeği kendin yapacaksan göz korkutacak bir masrafı olmaz. tam fiyat veremiyorum tamamen kişisel bir şey çünkü. harçlık da aynı şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam aidat 150 tl onda sıkıntı yok.. Yemeği kendim yaparım az çok arada dışardan söylerim sadece. Geriye sadece harçlık kalıyor.. O da ne kadar olur acaba? Sigara falan da kullanmam.

Bu arada tıp öğrencisiyim yani öyle aşırı falan da gezemem..

hocam cidden kestiremiyorum tahmin etmesi zor. ben evden çıkmıyordum, haliyle az harcıyordum. şu kadar harcarsın diyemem yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.