Şimdi Ara

özel yurtta kalıyorum sözleşme imzaladık memnun değilim nasıl kurtulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar özel yurtta kalıyorum daha doğrusu apart dediler 4 kişi kalıyoruz ne kilitli bir dolabı var ne banyoda duşu güneş paneli var ama su ısıtmıyor hiç yemekler desen tırt sabah kahvaltıda ilk gün reçel,domates ,peynir, zeytin,yumurta vardı şuan peynir salatalık ve zeytin var sadece bide çay sözleşmeyi fesih edebilirmiyim çünkü adam dediklerini yerine getirmiyor geldiğimizde kapı kolu kırıktı yaptırmadı öyle kullanıyoruz anahtarla açıyoruz.Yataklarının üstünde 100 kişi sevişmiş gibi tırt çalışma odası dediler odada masa bile yok kendim aldım sözleşmeyi fesih etmek için tüketici hakları mahkemesine başvursam mahkeme süresince benden para alabilirler mi ?

• Parayi geciktir her ay yurttan attir kendini. Sigara iciyorsan koridorda iç bir gün sonra disardasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

Parayi geciktir her ay yurttan attir kendini. Sigara iciyorsan koridorda iç bir gün sonra disardasin

adam sözleşmesi olan öğrenciyi atar mı,sen bi yurdun müdürü olsan atar mısın en fazla ceza verirler ve bu ceza ile yurttan uzaklaştırma verir ama kaydını silmez,ha silip atsa bile yönetmelik gereği o parayı senden alır

senetler imzalandıysa seve seve ödenecek o paralar ya da git konuş müdürle derdini anlat 2-3 aylık parayı vereyim senetleri yırtalım de,sene başında uyanık olacaktınız özel yurtların en büyük sorunu bu kalmayacağınız yerde neden senet yapıyorsunuz iyice araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Parayi geciktir her ay yurttan attir kendini. Sigara iciyorsan koridorda iç bir gün sonra disardasin

adam sözleşmesi olan öğrenciyi atar mı,sen bi yurdun müdürü olsan atar mısın en fazla ceza verirler ve bu ceza ile yurttan uzaklaştırma verir ama kaydını silmez,ha silip atsa bile yönetmelik gereği o parayı senden alır

senetler imzalandıysa seve seve ödenecek o paralar ya da git konuş müdürle derdini anlat 2-3 aylık parayı vereyim senetleri yırtalım de,sene başında uyanık olacaktınız özel yurtların en büyük sorunu bu kalmayacağınız yerde neden senet yapıyorsunuz iyice araştırın

Ben kac arkadasim ve kuzenimden biliyorum. Böyle yapanlarla yurt sahibi ugrasmak istemiyor. Öğrenci sıkıntısı yok gerci bu dedigim orneklerin yurtlarinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

sözleşmede sigara alkol yasak kullanan atılır diye bi madde var

• quote:

quote:

ilk başta her şey güllük gülüstanlıktı sonradan sorun çıkarttılar iyice ,çürük domates koyuyo adam şuan önümüze

• amudakalkansempaze A kullanıcısına yanıt
    Zamanında başıma gelmişti ailemin durumu çok kötü benim okumama engel olmamak için babam buraya taşınıyor burda iş buldu ev kiraladık de belki yırtarsın.

Not : Bende işe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.