Şimdi Ara

Özellikle fotoğraf için kullanılacak yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttigim gibi evde kullanmak üzere bi yazıcı almak istiyorum seneler önce aldıgım lexmark x4550 yazıcım var ama kartuşları dolmuyor ve orjinal kartuşlarından almaya kalkarsam bütçeyi çok sarsar abartmayayım ama çıkarıcak fotoraflarım baya çok onun için önerebileceginiz bi ürün varmıdır?
    Kısacası;
    1.Genellikle fotoğraf çıkarılıcak
    2.tarayıcı wifi fotokopi gibi özelliklerde olursa iyi olur arada onlarıda kullanırız(Faks önemli değil)
    3. En önemli olanda kartuşunun dolan cins olması gerekiyor bittigi zaman doldurup geri takıp devam etmek gerekiyor zaten ilk başta bi 500 fotografla başlasam kartuş zırt pırt biticek :D
    biraz araştırma yaptım benim buldugum 2 ürün var bunlar istediklerimi karşılarmı hangisi daha iyidir veya başka önerebileceginiz ürün varsa onlarada bakabilirim bütçem max.500 tl

http://www.hepsiburada.com/brother-dcp-j105-fotokopi-tarayici-wifi-renkli-yazici-p-BD501407 biri bu

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-pixma-mg7550wh-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici.html diğeride bu

saygılar...

• açıkçası siz doğru makineyi bulmuşsunuz incelediğiniz ürünlerden canon MG7550 tamda aradığınız nitelikleri barındıran eğer bütçenize uyuyor ise gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir yazıcıdır.

sahiden çok iyi fotoğraf baskısı verir şöyle söyleyeyim bu cihazı kullanan profesyonel fotoğraf stüdyosu müşterilerimiz mevcut. ayrıca baskı hızının gayet yeterli oluşu wifi, bulut baskı, otomatik çift taraflı baskı, cd/dvd'ye direk baskı vs. gibi pek çok özelliği vardır.

kartuş meselesi içinde bu yazıcının uyumlu kolay dolan kartuşları mevcuttur. orjinalleri doldurmaktan bahsetmiyorum. Bu kolay dolan kartuşlar dolum için özel üretilen şeffaf, tıpalı, oto reset özellikli kartuşlardır. bunları bir kere temin edersiniz sonrasında size sadece bittikçe almanız icap eden mürekkep masrafı kalır ki mürekkepte gayet cüzzi rakamlarda ürünlerdir.

dikkat etmeniz gereken husus bu yazıcının mürekkebi diğer canon mürekkeplerden farklıdır piyasada hala eski serilerin mürekkebi verilebiliyor bu mürekkepler büyük oranda renk sapması yapıyor. biz sadece bu seriye verdiğimiz canon CL100+V2 mürekkeplerimizle orjinallerden %95 farksız baskıları garanti edebiliyoruz.

• erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    Anladım ustam saolasın o zaman mg7550 bakabilirim sizin acaba bi siteniz varmıdır bu dediginiz kartuşlara bi baksam çünkü bana kartuş mürekkep fotograf kagıdı lazım olucak (bu arada fotoğraf kağıtlarına bi baktımda baya pahalılar banada çok lazım olucağı için bütçeyi sarsar bu kağıtlar alıcagım kağıtlar illa canon mu olması gerekir bakıyorum 100lü 90tl gibi fiyatlar çıkıyor5 tane alsam yazıcının fiyatına denk gelicek nerdeyse mesela şu linkteki foto kağıı uymazmı acaba http://urun.n11.com/diger-sarf-malzemeleri/hp-q8008a-parlak-fotograf-kagidi-60-sayfa10x15cm-250gr-P54777071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darky0117 -- 21 Eylül 2016; 11:56:21 >

• yabancı forumlarda brother yazıcıların bir süre sonra kağıt alma problemi yaşattığı belirtiliyor
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Brotherden vazgeçtim canon almayı düşünüyordum ama onunda fotoğraf kağıtları çok pahalı ne yapıcam kafam karıştı iyice
  • darky0117 D kullanıcısına yanıt
    illa makinayla aynı marka fotograf kagıdı kullanmak zorunda değilsiniz. sadece ilk basta denemeler yapıp hangi kagıt yapısında daha iyi baskı verdigini bulmalısınız.
  • CANON PIXMA MG7550'ye alternatif olabilecek, daha düşük fiyatlı bir model önerebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darky0117 D kullanıcısına yanıt
    hocam inksarf.com yakında açılacak inş. şu an ürün eklenme aşamasında

kağıt ve mürekkep fiyat listesi aşağıdaki linkte mevcut incelersin listede geçen bütün kağıtlara mg7550 veya bütün inkjet cihazlarla baskı alabilirsin. kartuş fiyatlarını özelden yazıyorum.
    "bu liste bayilerimizin fiyat listesi donanım haberden görüpte iletişime geçen herkese listedeki fiyatlardan vermeyi taahhüt ediyoruz."

fiyatlistesi :http://s3.dosya.tc/server7/toyfoz/murekkep-ve-kagit-listesi-GUNCEL-2.pdf.html

canon marka yazıcın var diye illede canon kağıt kullanmana gerek yok bütün inkjet fotoğraf kağıtlarına baskı alabilirsin linkini verdiğin üründe dahil.
    bizim kağıtlardan klasik foto baskıları için 280 gr parlak, 280 gr saten mat ve ipek mat kağıtları öneririm profesyonel fotoğraf stüdyolarına en çok verdiğimiz ürünlerdir
    listede 2. sayfada fine art serisi kağıtlar vardır özel işler için magnet, çift taraflı, sticker, inkjet kuşe vs. bunlarada elbette mg7550 ve bütün inkjet cihazlarla baskı alabilirsin

iletişim bilgilerimiz imzada mevcut ağırlıklı olarak kapıda ödemeli gönderiyoruz icap ederse iletişime geç yardımcı oluruz.

• Eleysian kullanıcısına yanıt
    sadece yüksek kalite fotoğraf baskısı (ve tabi düz kağıda döküman baskılarıda) yapması yeterli olacaksa, yani; tarayıcı fotokopi gerekmiyorsa canon İP7250'yi tavsiye ederim üstteki girdilerde belirttiğim dolan kartuş mantığı bu cihaz içinde geçerlidir.

yüksek kalite fotopğraf baskısı, makul baskı hızı, otomatik çift taraflı baskı, wifi, cd/dvd'ye direk baskı özellikleri vardır. Tarayıcı, fotokopi yoktur.
    aynı kafa ve kartuşları kullanan dolayısıyla aynı baskı kalitesini sunan İX6850 modelini hali hazırda kullanmaktayız baskı kalitesini dolan kartuş ve muadil mürekkeplerin performansını incelemek isteyen herkesi bekleriz. iletişim bilgilerimiz imzada mevcut
    Anladım hocam saolasın listeye baktım fiyatların iyi ben kredi kartı ile almayı düşünüyorum verdigin site(inksarf.com) yakın zamanda açılırsa haber edersen çok iyi olur.
    ilerde kafa falan değişimi gerektiğinde tıkandığında...vs kendimiz kolayca değişeceğimiz-temizleyebeileceğimiz tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı?
    epson 720wd vardı kafa tıkandı çöp oldu makine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.