Şimdi Ara

Özellikle İzmirde yaşayan arkadaşlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bu hafta İzmire gitmem gerekiyor, ee bunda ne var diyebilirsiniz, şöyle ki, benim İzmirde yaşayan bi kız arkadaşım var, uzun bi süredir hem onun hem benim meşgul olmam sebebiyle görüşemiyorduk, bu aralar ikimizde boşuz, bende ona geleceğim konusunda söz verdim, normalde onda kalacağım için herhangi bi sıkıntı yoktu ama yakın zamanda babaannesini kaybetti, tabi taziye falan derken ailesi komple izmire geldi, halende oradalar, o yüzden benim kalacak yer bulmam gerekti, izmirde oturup uzun zamandır yanına çağıran bir arkadaşım vardı, hemen aklıma o geldi tabi ama aksilik bu ya, maalesef ona 1 haftadır ulaşamıyorum, sık görüşmediğim 1-2 arkadaşım var ama onlarda ailesiyle yaşıyor, hem samimi olmadığım hem de aileleriyle yaşadığı için yazmak istemedim açıkçası, otel diyeceksiniz otel için yeterli param maalesef yok, sadece yol parası ve 4 günlük yeme içme masrafı için param var, 3 gece beni yanında misafir edebilecek bi hayırsever arkadaş olursa çok sevinirim gerçekten, yeme içme dediğim gibi sıkıntı değil, eve de akşamdan akşama uğrarım zaten, sadece dediğim gibi kalacak yer sıkıntım var, onun dışında bi sıkıntım yok, çok eşyada getirmiyecem zaten, sadece 3 gece beni tanrı misafiri olarak kabul edecek bi hayırsever olursa çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim. Özelden ulaşmak isteyen olursa numara, facebook falan da atarım zaten.

• Kimsenin yardımcı olacağını sanmam. Hastanede kalabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor kardeşim. Bikac arkadasi arayip sorayım musaitlerse ve kabul ederlerse sana dönerim.

• 3 gün geç git sende ?
  • öğrenciyse öğretmen evlerinde kalabilirsin, günlük 20-30 lira diye biliyorum.
  • MichaelSikkofield kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, olumlu veya olumsuz haber verirsin bana, henüz gitmedim bu durumu ayarlamayı bekliyorum, bilet parası, yiyecek içecek parası var ama barınacak kadar param çıkmıyor maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafası Bozuk Bir Para* kullanıcısına yanıt
    bana 80 lira dediler, 20-30 liraysa idare edebilirim.
  • Facebook couchrail e yaz. Kesin bulursun.

Sınav haftam olmasa gel derdim. Daha önce de tanımadığım insanları misafir ettim. Tanımadığım insanların evinde kaldım. Bir keresinde 2 kızınmyaşadığı evde kalmıştım.

Couchsurfing e de bak.

• Senden birisi aynisini tanimadigin biri bunu istese evine alir miydin ? Cevabin gercekten evet se bende seni evime davet edicem
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    abi dediğim gibi tel ve facebook vereceğim ki karşıdaki neyim ne değilim görsün, öğrensin, benim evimde kalan bi kaç kişi olmuştu daha önce böyle, arkadaşlarımın yakınıydı ama ben hiç tanımıyordum, kalmadan önce bi yerde buluşur oturur sohbet ederiz, öyle körü körüne kimse almaz tabi :)
  • hava güzel zaten çimlere yayıl uyu bir şey diyen olmaz çerezini falanda alırsın güzel macera olur
  • camide kalabilirsin, veya ege üniversitesi misafirhanesi vardı arkadaslar kalmıstı ama ogrencı olmak gerekıyormu bilmiyorum arastır, basmane tarafında ucuz motel pansiyonlar varda çok tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.