Şimdi Ara

özerklik verilirse ne olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONtURk27

Herkes çok iyi biliyor ki senin o kürdistan dediğin yerin aslında bir Amerikan sömürgesi olarak kullanıldığını ve bıraktıktan sonra da orayı her gün bomba patlayan bir yer haline getirdi ve kadınlara tecavüz etti işte bu yüzden siz abd nin resmi sömürgesisiniz ve onların birer kuklası olarak yaşadığınızın farkında değilsiniz şunu bilin Türkiye şanlı tarihi korkusuz ve gelişmiş ordusu herşeyiyle sizin aklınızın alamayacağı kadar güçlüdür.

şanlı ordun daha teröristlerden vatandaşını alamıyor.
  • Vampir Edward kullanıcısına yanıt
    Rehineleri alamıyor değil bunu herkeste biliyor çözüm süreci denen şeyin bozulmaması için diplomatik yollarla alınmaya çalışılıyor hatırlatırm 2000 li yılların başında yani nerdeyse 15 yıl önce Türk ordusu pkk yü mahvetmiş pkk kendini feshetme kararı almıştı plakların adım attığı yeri bile biliyorlar ama biz PKK'lı teröristler gibi değiliz merhametli bir ordumuz olduğu için şanlıyız zaten o pkk lılarında bir İsrail taşeronu olduğunu unutma onların köpekleridir pkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rehineleri alamıyor değil bunu herkeste biliyor çözüm süreci denen şeyin bozulmaması için diplomatik yollarla alınmaya çalışılıyor hatırlatırm 2000 li yılların başında yani nerdeyse 15 yıl önce Türk ordusu pkk yü mahvetmiş pkk kendini feshetme kararı almıştı plakların adım attığı yeri bile biliyorlar ama biz PKK'lı teröristler gibi değiliz merhametli bir ordumuz olduğu için şanlıyız zaten o pkk lılarında bir İsrail taşeronu olduğunu unutma onların köpekleridir pkk

Bende biliyorum kürdistan kurulursa amerika israil maşası olacak o yüzden desteklemiyorum zaten mis gibi ülkemiz var çalışıp kendi ülkemizi geliştirelim.
    Pkk'dan bahsetmiyorum isid'den alamadılar rehineleri tsk'ya güvenim azaldı benim

Türkiyenin başında yalnız bir tane bela yok Türkiyenin düşmanı çok oraya girsek alacağımızı iyi biliyorlar ama daha az zarar görmeden almak daha mantıklı

• ONtURk27 kullanıcısına yanıt
    Hem Kürdistan ve Irak I'n bir Amerikan mandası olduğunu biliyorsan oraya girersek aslında Amerika'ya karşı savaştığımızıda bilirsin

• quote:

Türkiyenin başında yalnız bir tane bela yok Türkiyenin düşmanı çok oraya girsek alacağımızı iyi biliyorlar ama daha az zarar görmeden almak daha mantıklı

Ordu dünyaya rest çekip girdikten sonra ne israil ne rusya en fazla kınar rusya ambargo uygular israil zaten yemez amerika turkiye ye giremez ıraktan zor çıktılar türkiye cehennem olur onlara ayrıca orta doğu da ki etkin olduğu bir ülkeyi kaptırmaz vs bende çok istiyorum musula girmesini

• quote:

Hem Kürdistan ve Irak I'n bir Amerikan mandası olduğunu biliyorsan oraya girersek aslında Amerika'ya karşı savaştığımızıda bilirsin

Savaşırız sorun yok zamanında dedelerim amcalarım abilerim yok yere mi öldüler şehit oluruz sorun değil.

Niye iyi giden bir düzeni bozalım daha iyi bir yol varken bu kadar ambargo felan yiyeceğimize daha iyi yollarla alırız

• quote:

Niye iyi giden bir düzeni bozalım daha iyi bir yol varken bu kadar ambargo felan yiyeceğimize daha iyi yollarla alırız

Ne yani amerika bağını keserse ruslar keklik gibi üstümüze atlar kendi ittifakına alır amerika turkiyeyi kaçırır mı elinden

Savaş zorunlu olmadıkça savaşmak bir cinayettir o an dedelerimiz toprağımız gideceği için yani zorunlu olduğu için savaştılar şehit oldular

Sen çocuk oyuncağımı zannediyorsun böyle şeyleri hiç belli olmaz devletler çıkarları doğrultusunda hareket eder amerika Rusya'yla kardeş gibi de olabilir

• quote:

Savaş zorunlu olmadıkça savaşmak bir cinayettir o an dedelerimiz toprağımız gideceği için yani zorunlu olduğu için savaştılar şehit oldular

Cinayetse cinayet 3-5 çapulcuya mı toprak bırakalım o musul kerkuk petrolleri kalkınmamıza ilaç gibi gelecek

Kaş yaparken göz çıkarılmaz petrol için girerken bi bakmışsınki ülkenin ekonomisi çökmüş o zaman ne olacak

• quote:

Sen çocuk oyuncağımı zannediyorsun böyle şeyleri hiç belli olmaz devletler çıkarları doğrultusunda hareket eder amerika Rusya'yla kardeş gibi de olabilir

Amerika hiçbir şekilde askeri adım atamaz adım kadar eminim.
    Zamanında cesaret edip alsaydık kınarlardı 1 2 yıl küs kalırlar sonra yeniden.

• quote:

Kaş yaparken göz çıkarılmaz petrol için girerken bi bakmışsınki ülkenin ekonomisi çökmüş o zaman ne olacak

Batmaz merak etme

Sen gta oynamaya biraz. Ara ver

• quote:

Sen gta oynamaya biraz. Ara ver

İşte böyle korkak politikalar yüzünden kabuğundan çıkamıyor

Eğer o korkak politika dediğin şey olmasaydı şu an çoktan Suriye'ye girmiş ve bizi Irak gibi hergün bomba patlayan bir ülke yapacaklardı

• quote:

Eğer o korkak politika dediğin şey olmasaydı şu an çoktan Suriye'ye girmiş ve bizi Irak gibi hergün bomba patlayan bir ülke yapacaklardı

Suriye'de hiçbir çıkarımız yok o yüzden girmeye gerekte yok.

Girince karlı mı karsız mı olacağını bilemezsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.