Şimdi Ara

özerklik verilirse ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Kürtlere akp özerklik verse Kürtler referandum yapıp bağımsız devlet kursa bunlar ne yer içer elektrik zaten kaçak kullanıyorlar sanayi yok tarım alanı var mı bilmiyorum kendi aralarında ne kadar iyiler Müslümanlığı adam akıllı yaşayan vardır ilakide nasıl olur acaba

• Birbirlerini yerler ki Pkk yı destekleyenler Kürt degil.Ermenidir o yüzden bu domuzlarin müslümanlıkla zerre kadar iliskileri yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkyHacker

Birbirlerini yerler ki Pkk yı destekleyenler Kürt degil.Ermenidir o yüzden bu domuzlarin müslümanlıkla zerre kadar iliskileri yoktur.
    Öyle bir şey olursa zamanla o bölgeler Ermeni kontrolüne geçecektir ve Sivas'a kadar olan toprakları istemeleri kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Öyle bir şey olursa zamanla o bölgeler Ermeni kontrolüne geçecektir ve Sivas'a kadar olan toprakları istemeleri kaçınılmaz.

Alıntıları Göster
    rez. şimdi siyaset bilimi uzmanı alperenlerden bop-ermenistan-israil eksenli ibretlik yorumları alacağız. aponun ermeni olduğunu özellikle belirtilecek, dini inancı kuvvetli alperenlerse kürtlerle din kardeşi olduğumuzu herşeyin yahudilerin başının altından çıktığını söyleyecek. bir kürşad ise ırkçı bir yorum yapıp 30+ katılıyorum toplayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevdalınız Komünisttir

rez. şimdi siyaset bilimi uzmanı alperenlerden bop-ermenistan-israil eksenli ibretlik yorumları alacağız. aponun ermeni olduğunu özellikle belirtilecek, dini inancı kuvvetli alperenlerse kürtlerle din kardeşi olduğumuzu herşeyin yahudilerin başının altından çıktığını söyleyecek. bir kürşad ise ırkçı bir yorum yapıp 30+ katılıyorum toplayacak

Komünist/Bölücü ittifakının en iyi örneğisin.Irkçı dediğin adamlardan bir farkın yok.Sen gelip böyle yorum yazabiliyorsan Alperenlerin ve Türkçülerinde buna hakkı var değil mi?Türkler ırkçılık yapiir ayaklarına yatmanın alemi yok.

• Gominik arkadaşlar siz Kürtlerin özgürlüğünü falan bırakın da gidin Che tişörtlerinizi giyip kahrolsun kapitalizm diye bağırın.Sonra Burger King'e nike ayakkabılarınızla girip Apple telefonlarınızla Check-in yapın.Türkiye gominikleri de hiç çekilmiyor be arkadaş
  • Ukrayna bugün rusyaya bağlanmak istiyor.Aynı kürtlerde önce ayrılıp sonra birleşmek isteyecekler.
  • bu ulkenin yemegini yiyip ulkenin glismesine engel olan karsi cikan turk kurt fark etmez vatan hainidir
  • quote:

Epeyce haklılık payı olan hoş bir yazı olmuş. Ama yine ve hala suni denge kırılmamış!

• quote:

o değilde avatarın fena.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Ukrayna bugün rusyaya bağlanmak istiyor.Aynı kürtlerde önce ayrılıp sonra birleşmek isteyecekler.

ukraynanın doğusu rusyaya bağlanmak istiyor. ukrayna hükümetinin veya ukraynalıların böyle bir isteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

o değilde avatarın fena.

sen beğendiysen

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Ukrayna bugün rusyaya bağlanmak istiyor.Aynı kürtlerde önce ayrılıp sonra birleşmek isteyecekler.

ukraynanın doğusu rusyaya bağlanmak istiyor. ukrayna hükümetinin veya ukraynalıların böyle bir isteği yok.

Ama kürdistan kurulursa ben tamamının öyle olacağını düşünüyorum.Her ne kadar aralarında nitelikli elemanları da olsa doğuda gözlemlerimiz kadarıyla anlayışlı insanları olmuyor pek böyle hak konusundaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkyHacker

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ad majorem Dei gloriam -- 6 Aralık 2021; 21:49:38 >
  • Kuzey ırak ile birleşir sıkıntı olmaz zaten peşmerge ülkenin güvenliğini sağlar biraz silah vs sağlandığı zaman Suriye'ye savaş açar toprağını alır büyük kürdistan'ı kurar.
    Zengindir kürdler geleceğin dubaisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Edward

Kuzey ırak ile birleşir sıkıntı olmaz zaten peşmerge ülkenin güvenliğini sağlar biraz silah vs sağlandığı zaman Suriye'ye savaş açar toprağını alır büyük kürdistan'ı kurar.

sende kürtlerin turancısı mısın? türkiye kürdistanı ile kuzey ırak birleşemez. bir kere iki kesimin dayandığı temel aynı değil. ortak çıkar uğruna bile olsa birleşmezler.
  • quote:

quote:

Kuzey ırak ile birleşir sıkıntı olmaz zaten peşmerge ülkenin güvenliğini sağlar biraz silah vs sağlandığı zaman Suriye'ye savaş açar toprağını alır büyük kürdistan'ı kurar.

sende kürtlerin turancısı mısın? türkiye kürdistanı ile kuzey ırak birleşemez. bir kere iki kesimin dayandığı temel aynı değil. ortak çıkar uğruna bile olsa birleşmezler.

Mis gibi ülkem var neden bölünmesini isteyim kardeşim turancı değilim ki kürdistan kurulsada gitmem aramızda kültür farkı var sadece köken olarak kürdlerden geliyorum(diye biliyoruz).
    Neden birleşmesinler anlamadım amaçları büyük kürdistan değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

Mis gibi ülkem var neden bölünmesini isteyim kardeşim turancı değilim ki kürdistan kurulsada gitmem aramızda kültür farkı var sadece köken olarak kürdlerden geliyorum(diye biliyoruz).

değil. en azından türkiyedeki kürt ulusal hareketinin değil. barzani zaten bölgedeki amerikan aktörlerinden biri. apo ikide bir ülkeyi bölmek istemek gericiliktir diye bağırıp duruyor. en azından şimdilik öyle bir niyetlerinin olmadığını sanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

değil. en azından türkiyedeki kürt ulusal hareketinin değil. barzani zaten bölgedeki amerikan aktörlerinden biri. apo ikide bir ülkeyi bölmek istemek gericiliktir diye bağırıp duruyor. en azından şimdilik öyle bir niyetlerinin olmadığını sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Bu topraklar bin yıldır Türk yurdu olarak bilinir.

Ben de azınlıklar konusunda ırkçı ve faşist düşünceye çok sert olarak karşıyım.

Dilini mi konuşacaksın konuş, kültürünü mü yaşayacaksın yaşa ... vb.

Devletin bu konuda her türlü desteği vermesini desteklerim.

Ama senin isteklerin bu ülkenin kutsal değerlerini hiçe sayacak durum da ise o zaman orada duracaksın. O kadar da değil... Azınlık statüsün bölücülük üzerinde dikta etmeye çalışmak kabul edilecek bir şey değil.

Nedir onlar;
    Bu vatan tektir. Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bayrağı Al-Yıldızlı Türk Bayrağıdır.

• Vampir Edward kullanıcısına yanıt
    Herkes çok iyi biliyor ki senin o kürdistan dediğin yerin aslında bir Amerikan sömürgesi olarak kullanıldığını ve bıraktıktan sonra da orayı her gün bomba patlayan bir yer haline getirdi ve kadınlara tecavüz etti işte bu yüzden siz abd nin resmi sömürgesisiniz ve onların birer kuklası olarak yaşadığınızın farkında değilsiniz şunu bilin Türkiye şanlı tarihi korkusuz ve gelişmiş ordusu herşeyiyle sizin aklınızın alamayacağı kadar güçlüdür.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.