Şimdi Ara

özgün aşk şiiri yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hatuna itafen aşk ve sevgiyi anlatan özgün sizin yazdığınız bir şiir istiyorum.amacım bunu hediye etmek kendinize ait hiç yayınlanmamış bu şiirleri paylaşın lütfen..

• Hocam yoksa sen yazdığımız şiirleri hatuna 'sana kalbimin kılcal damarlarından süzülüp gelen bu şiiri yazmak için geceler boyu ter akıttım, uykularıma kan doğradım' diyerek alicengiz oyununa mı gireceksin:)

Şaka bir yana da, benim bir yığın şiirim var ama sana uymaz hocam. Diğer arkadaşlar yardımcı olabilir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 8 Mart 2008; 3:46:48 >
  • yani pembe bir yalan olsun napayım ben güzel yazamıyorum.ş,md,den saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: paçalı

yani pembe bir yalan olsun napayım ben güzel yazamıyorum.ş,md,den saolun

Tamam hocam birşeyler yaparız sen canını sıkma. Sen hele söyle nasıl bir şiir olsun? Kızın dünyaya bakış açısı nasıl? Yani nabza göre verilmeli şerbet.
  • valla ben 28 yaşında fen öğretmeniyim.hatunda öğretmen 24 aşında evlilik düşündügüm için şöyle damardan olsun aşk sevgi v.s. benim okulda türkçem zayıftı.
  • quote:

valla ben 28 yaşında fen öğretmeniyim.hatunda öğretmen 24 aşında evlilik düşündügüm için şöyle damardan olsun aşk sevgi v.s. benim okulda türkçem zayıftı.

Anladım hoca, sen kovalent bir bağ kurma peşindesin:)

Deneyelim bakalım.
  • saol kardeşim benim ama hatun bi yakalarsa başkasının yazdığını kovalent bağımıza bir fatiha okursun artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    şarkı adı lütfen
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saol kardeşim benim ama hatun bi yakalarsa başkasının yazdığını kovalent bağımıza bir fatiha okursun artık :)

Abi hemen şimdi yazarım emin ol ama bunun doğru olmadığını düşünüyorum aslında. Neticede evliliğe gideceğin bir insan karşındaki. Bu konu küçük olsa bile yine de pembe de olsa yalana başvurmak kabul edilesi bir davranış değil. Aynı davranışın karşı taraf tarafından kendine reva görüldüğünü düşünürsen bana hak vereceksin. Bence sen yazabildiğin kadarıyla en iyi şiiri yaz. Emin ol beğenecektir yenge. Eğer hiç yazamıyorsan ustalardan şiirler oku. Birkaç zaman içinde yazabilirsin güzel bir şiir. Zaten verdiğin emek ve samimiyetin dahi karşı tarafın beğenisine yol açacaktır. Yine de çok ısrar edersen özel mesaj atabilirsin. Neticede foruma yazarsam bulunabilir şiir belki:)

• evet bende şimdiye kadar hiç yalan söylemedim ama hep sevdiğim insana güzel bir şiir yazmak istemişimdir.ama haklısın bunu bir kandırmaca gibi olacagını anladım.saol uyardığın için neyse ben kendim bişeyler yapayım sende çok saol kardeşim benim.... :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.