Şimdi Ara

Özgün Müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizi kendinizden geçiren en sevdiğiniz özgün müzikler ..
    Önerilerinizi bekliyorum

• walla özgün müzik demeyin bana aaa yeter ama
  • özgün müzik duygu..özgün özgün müzikk...neyse ben düş sokağı sakinleri dinlerim çok da severimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Nisan 2005, 10:47:53 >

• bende diorum neden kulağım çınlıo
  • mazlum çimen-feryadı ısyanım....
    ahmet kaya-tum albumlerı....
    g.yorum-ınsanların ıcındeyı...
    kızılırmak-yuregımden ezgıler,gıdersen....
    hakan yesılyurt-nesıne yandım-dılan....
    nurettın rençber-karagul,geceler,ayrılık vaktı...
    zülfü livaneli-mektup,karlı kayın ormanı,kardesın duymaz.....
    daha pek cok sarkı var yazmaya deger ama bukadarı yeterlıdır sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_iz -- 7 Nisan 2005, 15:48:12 >
  • şu şarkıyı tavsiye ederim.
    mustafa kaya-çocuklar gibi
    ahmet kayanın kardeşi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Nisan 2005, 16:44:31 >
  • teşekkürler arkadaşlar hepsi çok güzel yeni tavsiyelerinizi bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

özgün müzik duygu..özgün özgün müzikk...neyse ben düş sokağı sakinleri dinlerim çok da severimm

canım kardeşim özgün müziğin ne demek olduğunu bilmediğin belli ki hayatında dinlediğinden şüpheliyim sana ne tür duygular ifade edebileceğinden hiç haberin yok kaldı ki ben bu mesajı eleştir diye atmadım varsa bi tavsiyen anlat canım kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: pussycat

canım kardeşim özgün müziğin ne demek olduğunu bilmediğin belli ki hayatında dinlediğinden şüpheliyim sana ne tür duygular ifade edebileceğinden hiç haberin yok kaldı ki ben bu mesajı eleştir diye atmadım varsa bi tavsiyen anlat canım kardeşim

yoq abi ya o toprakdepple aramızdaki bi espri sadece.. yoksa o bilir özgün müzik nedir bu kadar sinirlenicek bişi yoq

• abi konuyu bilmeden yazma istersen diycem yazmışsın bile.rosswell in de dediği gibi aramızda olan bişi bu.roswell özgün demeyin bana dedi adı özgün çünkü ve biz ona özgün müzik diye takılırız hep.ayrıca özgün müziin ne olduğunu çok iyi bilirim.gerekli gereksiz
    yapıp duracağına düzgün oku postlarıkimlerle uğraşıyoruz hey allahım ya.sağa sola lemeyi bir marifet sananlarla.suç bende ki adam sayıp topicine cevap yazma gafletinde bulundum
    quote:

Orjinalden alıntı: pussycat

teşekkürler arkadaşlar hepsi çok güzel yeni tavsiyelerinizi bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

özgün müzik duygu..özgün özgün müzikk...neyse ben düş sokağı sakinleri dinlerim çok da severimm

• sinirlenmeyin cnm ya... walla bu ara çok asabi oldun sen.. o dudak patlatma meselesinden sora
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.