Şimdi Ara

Özgürlükler Ülkesi Amerika - Fırtınaların Bile Adı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlarda fırtına, kasırga, deprem vs. oluyor onların bile isimleri oluyor. Bizimkiler gibi p.ç olmuyolar.. En son Matthew fırtınası oldu isimli şekil karizmatik

Seviyorum bu ülkeyi çünkü orda herşey özgür orda herşey demokrasik orda herşey hak adaletli...

• quote:

Orijinalden alıntı: KingRoyality

Ne olmuş terör saldırısıyla ne alaka? Bizde hergün oluyo saldırılar?? Terör saldırısı olması ülkenin süper olması gerçeğini değiştirmez ayrıca taaaaa kaç yılında olan bir saldırı. O saldırıdan sonra oldumu başka terör saldırısı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingRoyality

İkiz kuleleri göstererek neyi anlatmaya veya kanıtlamaya çalıştın

• Gondikçi kullanıcısına yanıt
    Evet maraton sırasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada mevsimsel olarak hep aynı kasırgalar oluyor çünkü. Burada öyle bir şey mi var?
  • Burda kasırga oluyo da biz mi isim vermedik? Deprem oluyo onlara da Marmara, Gölcük falan deniyo. Ne diyek Ahmet depremi falan mı diyek anlamadım ne istediğini
  • Sanki burda özgürlüğüne karışılıyor , kötülersin anlarım da hocam özgürlük adı altında kötüleme bari. Sokakta yürümenemi karışılıyor , partiye , kulüplere gitmenemi karışılıyor anlamadım. Sokakta tonla keko var , elbette ben de bu durumdan rahatsızım fakat bu toplum ahlakı ile ilgili. Adalet dediğin kavram konusunda haklısın hocam da özgürlük adı altın da haksızsın bana kalırsa kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.