Şimdi Ara

özgüven arttırıcı ilaç lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler neden bu saatte bu konuyu açtım inanın bir fikrim yok ama dediğim gibi bana özgüven arttırıcı bir ilaç lazım. yakında okullar acılacak, hem ders performansım hem kızlarla olan ilişkilerde iyi bir seviyeye gelmek istiyorum.

önerilere açığım. uyuşturucu önermeyin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özgüven Arttırıcı İlaçlar

Özgüveniniz düşükse ve bu durumu iyileştirmek için ilaç kullanmayı düşünüyorsanız, hangi seçeneklerin mevcut olduğunu anlamanız önemlidir. Özgüven arttırıcı ilaçlar, kendine güven duygusu oluşturmanıza yardımcı olabilirken, bu ilaçları almadan önce potansiyel riskleri ve faydaları tartmak esastır.

Özgüven Veren İlaç Türleri

Birkaç farklı ilaç türü özgüveninizi artırmaya yardımcı olabilir:

• Antidepresanlar: Bu ilaçlar, kaygı ve depresyon gibi özgüven eksikliğine katkıda bulunabilecek zihinsel sağlık sorunlarını tedavi etmek için kullanılır.
    • Benzodiazepinler: Bu ilaçlar anksiyeteyi azaltmaya yardımcı olur ve bu da özgüveninizi geçici olarak artırabilir.
    • Beta blokerler: Bu ilaçlar, sosyal kaygı gibi durumlarda fiziksel semptomları azaltarak özgüveninizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Özgüven Arttırıcı İlaçların Faydaları

Özgüven arttırıcı ilaçların bazı potansiyel faydaları şunlardır:

• Kaygı ve depresyonu azaltma
    • Sosyal etkileşimleri kolaylaştırma
    • Kendine güven duygusu oluşturma

Özgüven Arttırıcı İlaçların Riskleri

Özgüven arttırıcı ilaçların bazı potansiyel riskleri şunlardır:

• Bağımlılık
    • Yan etkiler (örneğin, uyuşukluk, ağız kuruluğu, baş dönmesi)
    • Etkileşimler (diğer ilaçlarla)

Özgüven Arttırıcı İlaçları Kullanmadan Önce

Özgüven arttırıcı ilaçları kullanmayı düşünüyorsanız, bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Sağlık uzmanınız, özgüven sorunlarınızın altındaki nedenleri belirleyecek ve ilaç almanın sizin için doğru seçenek olup olmadığına karar verecektir.

Özgüven arttırıcı ilaçlar, özgüven eksikliğiyle başa çıkmanın tek yolu değildir. Terapi, yaşam tarzı değişiklikleri ve destek grupları gibi diğer seçenekler de mevcuttur. Sağlık uzmanınızla sizin için en iyi tedavi planını belirlemek için çalışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • senin caren bende
    müsil kullan gunde 1 kapak. 1 haftaya biseyin kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun yanında destekleyici tedavi olarak zeka arttırıcı, yakışıklılık arttırıcı ve her sınavdan 100 aldırıcı ilaç kullanman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

onun yanında destekleyici tedavi olarak zeka arttırıcı, yakışıklılık arttırıcı ve her sınavdan 100 aldırıcı ilaç kullanman lazım
    hocam bulursan alıntıla
  • sss uyarıcılarına bulaşma

• Paxera.

• Kardeş zontak var kırmızı renkte olanı utangaclık için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kardeş zontak var kırmızı renkte olanı utangaclık için
    insana özgüven kendiliğinden gelmez özgüven veren bazı şeyler var mesela başarı olur tip vücud olur para olur ilaç falan vermez sincapp
  • sincap mı ? sincapların babası yaşındayım.
  • Kafana gore kullanabileceğin şeyler değil bunlar, psikiyatra git.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryuzaki-

Kafana gore kullanabileceğin şeyler değil bunlar, psikiyatra git.
    hafif olarak prozac var ama doktora görün yinede kafana göre kullanma
  • İlaca gerek olmayan ve bildiğim kadarıyla ilacı olmayan bir durum bu
    Özgüven kafada biter (clear reklamı değil ciddili) düşünme biçimini ve bakış açını değişir biraz da kendine bak iş tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

İlaca gerek olmayan ve bildiğim kadarıyla ilacı olmayan bir durum bu
    Özgüven kafada biter (clear reklamı değil ciddili) düşünme biçimini ve bakış açını değişir biraz da kendine bak iş tamam
    var tabi vodka viski bira rakı absint şarap 0.70 promil ol her türlü akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurseell

var tabi vodka viski bira rakı absint şarap 0.70 promil ol her türlü akar

Alıntıları Göster
    Benin zamanında tiklerim felan artmış gerginleşmiştim iyice doktora gittim bir ilaç yazdı adam. Bir süre kullandım aşırı bir özgüven verdi bana sınav zamanı rahat uyumamı sağlıyordu çok sevdim gerçekten ilacı daha sonra düştü kırıldı tekrar bir doktora gittim öncekinin tayini çıkmış kadın yazmadı aynı ilacı ''biz bunu şizofrenlere veriyoruz'' dedi afalladım Sonra elime prozac verdi gönderdi 1ay kullandım saçma bir ruh haline soktu beni el titremesi yaptı bir de bıraktım ben de
    Önceki ilacın adını şuan hatırlamıyorum garip bir şeydi ama çok sevmiştim. ilacın dolabın üzerinden düşüp kırılması hep geliyor gözümün önüne

• quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

Benin zamanında tiklerim felan artmış gerginleşmiştim iyice doktora gittim bir ilaç yazdı adam. Bir süre kullandım aşırı bir özgüven verdi bana sınav zamanı rahat uyumamı sağlıyordu çok sevdim gerçekten ilacı daha sonra düştü kırıldı tekrar bir doktora gittim öncekinin tayini çıkmış kadın yazmadı aynı ilacı ''biz bunu şizofrenlere veriyoruz'' dedi afalladım Sonra elime prozac verdi gönderdi 1ay kullandım saçma bir ruh haline soktu beni el titremesi yaptı bir de bıraktım ben de
    Önceki ilacın adını şuan hatırlamıyorum garip bir şeydi ama çok sevmiştim. ilacın dolabın üzerinden düşüp kırılması hep geliyor gözümün önüne

Alıntıları Göster
    Yürek ye bol bol

• Novalgin

• Özgüven ilaçla olmaz.
  • Votka

• Günde 1 öğün spor yap sonra teşekkür edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

Hocam olanzapin olabilir rexapin yeni nesil bi anti psikotik vermisdir kaygiyi heyezanlari vb azaltir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.