Şimdi Ara

özledik seni nokia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir zamanların kralı nokia piyasaya nokia c1 diye bi telefonla geri dönecek diyorlar sizce döner mi? dönerse nokia iphone u bile geride bırakır dıye düşünüyorum

• Şöyle yağ gibi akan Android lolipop arayüz,
    SD 810dan daha iyi bir işlemci,
    3-4 gb ram,
    3500mah(en az) pil, verimli pil tüketimi,
    İncecik kasa, köşeli tasarım
    5-5.2" full HD ekran,
    Yenilikçi bir kaç teknoloji daha barındıran bir cihaz olsa efsane geri döndü deriz.
    Ama çok zor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri dönerse kral olur gibi geliyor bana
  • Nokia c1 bu degilmi hocam
     özledik seni nokia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo33ar

bir zamanların kralı nokia piyasaya nokia c1 diye bi telefonla geri dönecek diyorlar sizce döner mi? dönerse nokia iphone u bile geride bırakır dıye düşünüyorum

Her şey reklam algısında. Ne kadar nokia bilindik olsa da şu kesinki aynı özellikli 2 telefon biri iphone diyeri, X olsun iphone her zaman daha caziptir. Dünyanın en mükemmel telefonunu da çıkarsan "bir iphone değil" cevabı seni bekliyor olur. Geçen yıl "late night jimmy fallon show" da yayınlann bir röportaj her şeyi aydınlatıyor. İçerik şuydu; insanları topluyorlar ve onlara applenin yeni akıllı saatini tanıtıyorlar. Ellerinde 5 adet test örneği var ve insanlara denetiyorlar herkes çok beyeniyor. Fiyatının 400$ olduğunu söylüyorlar ve tanıtım sonunda 50 kişiye alır mıydınız diye soruyorlar 45 kişi alacağını ve özelliklerine bayıldığını söylüyorlar. Az sonra gerçeği açıklıyorlar akıllı saat dedikleri casionun 25$lık saatinin üstüne apple logosunun yapıştırılmasından ibaret. Dediğim gibi reklam algısı

• Sismologger kullanıcısına yanıt
    iphone un o kalite algısının artık bitmek üzere olduğunu düşünüyorum. htc samsung lg gibi markalar o algıyı kırdı. eminim nokia güzel bir telefon ile gelirse pazarda hak ettiği yeri alacaktır
  • Nokia zaten android provalarını tabletle yapmaya başladı daha geçenlerde Alcatel i satın aldı telefon piyasasına geri dönecek ama ne zaman bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.