Şimdi Ara

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
23
Favori
70.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görel olarak rezillik resmen youtubeda bi videolar var adam resmen araba yapıyo gibi uğraşıyo resmen çikolatayı 4 kere tempr liyo felan bune böyle mcdonalts gibi fabrika ürünü oldukları çok belli! bence değmez o parya 2 lira pahalı olsun adam gibi yerden alın bence.. parası olan a tabi :D
  • bu arada orda çalışam bir arkadaşım vardı pasta bunlara donuk geliyormuş dolaplarda bekletip çözüyolarmış!
  • Özsüt'ün Aynası'nı dene kardeşim.Mükemmelliğin pastaya aktarılmış hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Özsüt'ün Aynası'nı dene kardeşim.Mükemmelliğin pastaya aktarılmış hali.

Onu epey zaman önce denedim dostum

fakat pek tarzım değildi malesef daha çok içinde kekli pastalar hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Özsüt'ün Aynası'nı dene kardeşim.Mükemmelliğin pastaya aktarılmış hali.

Onu epey zaman önce denedim dostum

fakat pek tarzım değildi malesef daha çok içinde kekli pastalar hoşuma gidiyor

Tabi o senin görüşün dostum.Bu arada seni takip ediyoruz.
  • Hocam gercekten yorumlarinizi doğru buluyorum guncel fiyatlari soyler misiniz ugrarsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu uplanmıs sanırsam. özsüte ne zaman gitsem (şimdi adını unuttuğum) muz + çikolatalı çift dilm pastasından yerim (büyük çift dilimden, yarısında tıkanıyorsunuz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Hocam gercekten yorumlarinizi doğru buluyorum guncel fiyatlari soyler misiniz ugrarsaniz

Teşekkür ederim dostum.

Güncel fiyat listesi:

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar)
  • Aslında yazdıklarını ilk sayfada editlersen daha çok kişi görebilir,bütün bu yazdıklarını tekrardan alsan iyi olur ama kim uğraşıcak diyorsun şimdi Bu yüzden bundan sonraki paylaşımlarını en azından ilk yazdıgına editlemeni öneririm,teşekkürler
  • kaç kg oldun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

Aslında yazdıklarını ilk sayfada editlersen daha çok kişi görebilir,bütün bu yazdıklarını tekrardan alsan iyi olur ama kim uğraşıcak diyorsun şimdi Bu yüzden bundan sonraki paylaşımlarını en azından ilk yazdıgına editlemeni öneririm,teşekkürler

Ana mesajlarımı editleyip sildim ve ilk sayfaya koydum dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

kaç kg oldun :D

Valla ister inan ister inanma son 3-4 yılın en düşük seviyesindeyim 75kg

• Orijinalden alıntı: ogameci

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

Aslında yazdıklarını ilk sayfada editlersen daha çok kişi görebilir,bütün bu yazdıklarını tekrardan alsan iyi olur ama kim uğraşıcak diyorsun şimdi Bu yüzden bundan sonraki paylaşımlarını en azından ilk yazdıgına editlemeni öneririm,teşekkürler

Ana mesajlarımı editleyip sildim ve ilk sayfaya koydum dostum.

Teşekkürler,daha güzel oldu

• edit:yanlış gelmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 30 Ocak 2013; 19:29:35 >
  • özsüt sponsor olmuş adama
  • quote:

quote:

Hocam gercekten yorumlarinizi doğru buluyorum guncel fiyatlari soyler misiniz ugrarsaniz

Teşekkür ederim dostum.

Güncel fiyat listesi:

[imagehttp://img600.imageshack.us/img600/2563/10307418.png/image]

sponsor olsun olmasın güzel konu her halükarda

çikolata kaplı kestaneliye kefilim. bu kadar hafif bir pasta yememiştim kesinlikle göründüğü gibi değil. mümkün olan en az yağı kullanmışlar. ilk baştaki meyveli ise pek tatmin etmemişti altınkeki bin kere tercih ederim ona.

soruma gelince muzlu kaplı olanı ile ilgili yorumu göremedim ilk mesajda denedin mi diye sorayım. onunla ilgili yorumları da bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Bir ara almıştım.Gerçektende çok güzel.Tavsiye ederim.Tabi biraz tuzlu.

nasıl yani pastaya tuzmu atıyorlar? bide 35 liramı vericez
    tuzun kilosu kaç para ki... benim bildiğim pasta tatlı olur. tuzlu kuru pastayı bilyorumda yaşını ilk defa gördüm

• Bir ara Koska'dan da alıp deneyin derim. Özellikle krokanlı pastayı. Deliler gibi yiyorum; biraz ağır gibi ama müthiş lezzetli.
  • quote:

gündüzler için ideal hafif pasta

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar)

Hocam sorumu mazur göreceğinizi umuyorum.Merakımı giderme amacıyla soruyorum da, cidden bu pastayı 3 kişi mi yediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

gündüzler için ideal hafif pasta

Hocam sorumu mazur göreceğinizi umuyorum.Merakımı giderme amacıyla soruyorum da, cidden bu pastayı 3 kişi mi yediniz?

Yeme değilde tadtık diyelim

quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

özsüt sponsor olmuş adama

Yok dostum nerdee.

quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum.

Güncel fiyat listesi:

[imagehttp://img600.imageshack.us/img600/2563/10307418.png/image]

sponsor olsun olmasın güzel konu her halükarda

çikolata kaplı kestaneliye kefilim. bu kadar hafif bir pasta yememiştim kesinlikle göründüğü gibi değil. mümkün olan en az yağı kullanmışlar. ilk baştaki meyveli ise pek tatmin etmemişti altınkeki bin kere tercih ederim ona.

soruma gelince muzlu kaplı olanı ile ilgili yorumu göremedim ilk mesajda denedin mi diye sorayım. onunla ilgili yorumları da bekliyorum

Karaorman muz'da 1 gün sonra malum muzlar çabuk salıyor kendini ve ekşi tat bırakıyor.

Meyve bahçesinde muz güzel eşlik ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.