Şimdi Ara

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
23
Favori
70.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAç kilosun kardes sen :D yiye yiye nereye gidiyor onlar :D
  • Lanet olsun nerden çıktı bu konu karşıma saat gecenin 23.40 ve ben şuanda bunları gördüm hepsinden istiyorum böyle ağzıma tıksınlar.
  • yarın ugruycam
  • akşam akşam amacınız ne lan
  • Arkadaş özsüt'te çalışıyor haftalık tatlı günleri var personele verilen pazar günleri bende gidiyorum otlanıyorum Pastaları pahalı ama gerçektende güzel
  • koska da pastalar çok güzel fiyatlar 20-26 tl en büyüğünü götürün
  • Bu saate nerden girdim şu konuya :(
  • hocam özsütün paketlemesi nasıl ? hediye olarak pasta götürmek için janjanlı bir süsleme yapıyorlar mı ?

karaorman fıstık ın içindeki fıstık parça halinde mi ? bütün fıstıkların oldugu bir pasta almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 31 Ocak 2013; 9:19:23 >
  • Sakizli cevizli markiz i cok iyidir deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

hocam özsütün paketlemesi nasıl ? hediye olarak pasta götürmek için janjanlı bir süsleme yapıyorlar mı ?

karaorman fıstık ın içindeki fıstık parça halinde mi ? bütün fıstıkların oldugu bir pasta almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Dostum ekstra bir janjan söz konusu değil ama pastayı kutuya koyup arkadan karton poşete koyunca aslında gayet şık oluyor esktra bir jan jan gerekmiyor

mum ve maytap koydurabiliyorsun yanına ücretsiz olarak.

Evet, parça fıstık halinde.

Bütün fıstıklı yerel bir pastanede yemiştim zamanında ama hiç güzel olmuyor ağıza çok büyük geliyor, parça optimum büyüklük.
  • İncelemeler için teşekkürler.

Mutlaka deneyeceğim bir gün.
  • Kestaneli pasta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

hocam özsütün paketlemesi nasıl ? hediye olarak pasta götürmek için janjanlı bir süsleme yapıyorlar mı ?

Dostum ekstra bir janjan söz konusu değil ama pastayı kutuya koyup arkadan karton poşete koyunca aslında gayet şık oluyor esktra bir jan jan gerekmiyor

Bütün fıstıklı yerel bir pastanede yemiştim zamanında ama hiç güzel olmuyor ağıza çok büyük geliyor, parça optimum büyüklük.

teşekkür ederim .

peki istanbul fatih te tavsiye edebileceğiniz butik pastacı var mıdır ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

teşekkür ederim .

peki istanbul fatih te tavsiye edebileceğiniz butik pastacı var mıdır ?

Butik pastaneler hakkında pek tecrübem yok dostum ama

Nişantaşıda gezinirken arada küçük pastaneler görüyorum gayet güzel duruyor ürünleri ama denemedim hiç ürünlerini.

Butik pastane için tek adresim orası olurdu açıkçası.

•  ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar)

Kesinlikle deneyin biraz pahalidir ama lezzeti mukemmel migrosdan almistim 1 kez daha bulamadim erken bitiyor calistigim icin aksam saatlerinde gidiyorum migrosa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Kesinlikle deneyin biraz pahalidir ama lezzeti mukemmel migrosdan almistim 1 kez daha bulamadim erken bitiyor calistigim icin aksam saatlerinde gidiyorum migrosa..

Denedim dostum geçen hafta, üstünde ki kaymağı çok tatlıydı.
  • tad olarak farkediyor kesin ama 50 tl bi pasta için çok.
  • canım çekti be ama bi pastaya 40 lira çok bence
  • Afiyetle takipteyim
  • Lan cok merak ettim kac kilo bu adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.