Şimdi Ara

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
23
Favori
70.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ogameci

geçen gün senin yüzünden fıstıklı baklava aradım.

bu akşam da özsüt'e gidip pasta alıcam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

hocam özsütün paketlemesi nasıl ? hediye olarak pasta götürmek için janjanlı bir süsleme yapıyorlar mı ?

karaorman fıstık ın içindeki fıstık parça halinde mi ? bütün fıstıkların oldugu bir pasta almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Koska'daki krokanlı pasta istediğiniz gibi olabilir ama emin değilim tam; unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

hocam özsütün paketlemesi nasıl ? hediye olarak pasta götürmek için janjanlı bir süsleme yapıyorlar mı ?

karaorman fıstık ın içindeki fıstık parça halinde mi ? bütün fıstıkların oldugu bir pasta almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Koska'daki krokanlı pasta istediğiniz gibi olabilir ama emin değilim tam; unuttum.

koskayı bir deneyelim bakalım. Fiyatlarının daha uygun oldugunu duymustum.

Teşekkür ederim.

• Aslında Özsüt'e pahalı diyorum ama normal pastaneler bile pastalarını 40-50 tl arasından satıyor

bugün fotoğrafını çektim

yani kusura bakmasınlar ama lezzetinde iddialı beğendiğim bir yerden almak bana göre daha doğru bir tercih.

ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar)
  • @ogameci

abicim kredi kartını aldım.Biraz sonra harekete geçiyorum kısmetse
    Senden aldığım izlenimlere göre hareket edeceğim.Yine bu listeye bir göz at.

1-Tiramisu veya Meyve Bahçesi

-karadut

-karaorman

-kestaneli

-özsütün aynası

(Senin beğenmediğin, fakat görüntüsünün benim hoşuma gittiği "Sakızlı Markiz")

Tiramisu ile açılışı yapacağım kısmetse :)
  • Benden size bir oneri: Sakin olaki ozsut kaymakli yogurt yemeyin cok pisman olursunuz. Gordugum herkese soylerim o nasil yogurttur oyle! Yani nasil muhtesem bir tadi var anlatamam. Artik baska yogurt yiyemiyorum cok pismanim keske hic yemeseydim diyorum cunku her aradigimda bulamadigim bisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMBIT

Benden size bir oneri: Sakin olaki ozsut kaymakli yogurt yemeyin cok pisman olursunuz. Gordugum herkese soylerim o nasil yogurttur oyle! Yani nasil muhtesem bir tadi var anlatamam. Artik baska yogurt yiyemiyorum cok pismanim keske hic yemeseydim diyorum cunku her aradigimda bulamadigim bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

quote:

Benden size bir oneri: Sakin olaki ozsut kaymakli yogurt yemeyin cok pisman olursunuz. Gordugum herkese soylerim o nasil yogurttur oyle! Yani nasil muhtesem bir tadi var anlatamam. Artik baska yogurt yiyemiyorum cok pismanim keske hic yemeseydim diyorum cunku her aradigimda bulamadigim bisey.

Oyle boyle degil tikvesli falan hikaye

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis sulardasin dostum sakin

• beyler sakın tiramisu almayın. Gözünüzden çıkmaz 55 tl.Sakın almayın berbat ötesi bişey.Komsuya vermeyi düşünüyoru, bir yandan da, lan 55 tl verdik.Kokuturum yine vermem diyor bi yanım.Aman diyim.Acaba yarısını geri götürsem, 1 dilim meeyve bahçesi verirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

beyler sakın tiramisu almayın. Gözünüzden çıkmaz 55 tl.Sakın almayın berbat ötesi bişey.Komsuya vermeyi düşünüyoru, bir yandan da, lan 55 tl verdik.Kokuturum yine vermem diyor bi yanım.Aman diyim.Acaba yarısını geri götürsem, 1 dilim meeyve bahçesi verirler mi

Ah be hocam tiramisuyu evde bile yapardin
    Alsaydin bir karaorman filan...

• quote:

quote:

beyler sakın tiramisu almayın. Gözünüzden çıkmaz 55 tl.Sakın almayın berbat ötesi bişey.Komsuya vermeyi düşünüyoru, bir yandan da, lan 55 tl verdik.Kokuturum yine vermem diyor bi yanım.Aman diyim.Acaba yarısını geri götürsem, 1 dilim meeyve bahçesi verirler mi

içim yanıyor daha fazla vurmayın

• quote:

quote:

Suç kimsede değil bende.Ben bi pizza alacaksam matematik mod on yapıp, en ince ayrıntısına kadar plan yapıp, "5 tl daha versem, büyük boy pizza" gibisinden en uygun menuyu alırım.

Bu özsüt olayında nasıl böyle bariz bir hata yaptım anlamıyorum.

55 TL VERDİM.Ve tek kişiyim.Kendime aldım.Yani kendim yiyecektim.

Yapmam gereken şey aslında buydu;

1 Dilim:

Meyve bahçesi = 8 tl

özsütün aynası= 8.75 TL

Sakızlı markiz= 8 TL

24 TL Ye 3 dilimden doyacaktım.Bu kahveli berbat küfredemiyorum berbat şeyi yemezdim ahhhhhhh ah! dedim fiyatı 55 tl dilimi 10 tl dedim.Katalogun basında bu var. bunda bisey var dedim.Ogameci nin de favorisi.Ama gel gor ki, kusarsın neyse ders oldu

• Valla Özsüt'ün Aynası ve Meyve Bahçesini tek geçerim. Bir de arkadaşlar deneyenler Asansör ve Nostaji tatlıları nasıl hangisini tavsiye edersiniz?
  • arkadaşlar bugün tatlı ve dondurmalar başlığı altında Asansör tatlısını yedim ve gerçekten müthiş birşey. biraz tatlı ama tam bir enerji deposu;) açıkcası parasının hakkını veriyor özsütteki çoğu ürün gibi.. benim yediğimde bol fıstık ve fıntık taneleri vardı isteğim üzerine koydular bedelsiz ve gerçekten mükemmel mutlaka denemenizi tavsiye ederim. eğer pasta değil de değişiklik olsun diye yemek istersen es geçmeyin kesinlikle;)

• geçen hatunla profiterol yedik. ilk defa gittik bu özsüte. 2 porsiyon için 15 tl bayıldım tadı da berbattı. bimde satılan 1.5 tl lik osmanoğlu bile daha güzel
  • Karaorman grubunda Karaorman Fıstık'ı tek geçerim.

Biraz ağırdır ama 10 numara pastadır.Tavsiye ederim.

Kaju ve bademde pastayla iyi gider diye düşünüyorum.Umarım yaparlar.

Bu ay hem Antalya Terracitydeki özsüt hemde Ankara Çankaya'daki Özsüt'te pasta yedim.Her iki şube çalışanları da güleryüzlü ve ilgiliydiler.
  •  ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar)

Ümraniye veya Bulgurluya yolun düşerse bu pastanenin tatlılarını ve pastalarını denemeni öneririm
  • 6 TL

Şaka bir yana ALMAN PASTASI candır ya.Az parayla size pasta tadı veren tek gıda ürünü.Öğrenci dostu O yediğin tüm süslü püslü pastalardan DEĞERLİ

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.