Şimdi Ara

ÖZür dileyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aradım bulamadık veya dikkatimden kaçtı. Benim charın şifresini unuttum ::D Nasıl derseniz biraz bunadım şimdi ben charın şifre ve maili hatırlamıyom bunu joymaxe yazarak kurtarmak gibi bir şansım varmı warsa yabancı diliii olan biri yardım ederse sevinirim tşk. Hatırlamadım charım imzada yazılı olandır

• Soguk su herseyin ilacı bi bardak kap gel seni gormustum Olympusta o char mı gitti?
  • ewet soğuk su olamsa da kurtarmak gibi bişans doğsa :
  • gitti güzelim char kanki sen bu eski charının şifresini hatırlayana kadar öbürünü 80 yapacan zaten..az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bimba

gitti güzelim char kanki sen bu eski charının şifresini hatırlayana kadar öbürünü 80 yapacan zaten..az kaldı

Sanırım kanki diğeri 55 oldu zaten yetişirtirip kaybetmek ne zormuş adam koyuyo beya :D[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: slepeer

quote:

Orjinalden alıntı: Bimba

gitti güzelim char kanki sen bu eski charının şifresini hatırlayana kadar öbürünü 80 yapacan zaten..az kaldı

Sanırım kanki diğeri 55 oldu zaten yetişirtirip kaybetmek ne zormuş adam koyuyo beya :D[simage][/simage]

Yazığğğ
    Chara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84A5162A7 -- 13 Aralık 2007; 14:45:17 >

• Şifre yok, mail yok, yapacak bir şey de yok.
    Buglu dönemde kurtulabilirdi ama şimdi maalesef.
    Geçmiş olsun.
    Konu da yanlış yerde bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.