Şimdi Ara

özürlü adamı dövmek tahrik içerikli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işin içinde tahrik var bir eli çolak ayagı topal konuşamıyor söyle bi haşat etsem ne olur sonucu işten kovulayı geçtim yaptırımı ne olur herşeyi boşverdimg*tümden başka kaybedicek birşeyim yok

• neden dövmek istediğini anlatmalısın önce
  • Ne oldum değil ne olacam demelisin yarın öbürgün senin bir engelin olmayacağı ne malum ?
  • Vay be artık insanlar namusunu da önemsemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir eli çolak topal ve konuşamayan bir adam seni nasıl tahrik edebildi? Saçma sapan konuşmayın engelli kardeşlerimize daha anlayışlı olmalıyız.
  • takma
  • hele bi döv egm ye şikayet ederim
  • Başlıktaki özürlü donanım haber üyesi olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g*tünden başka kaybedecek bir şeyin olmadığı doğru
  • ben grafikerim bu adam gelip bana tasarımlarını yaptırıyor çalıstıgım yerde grafikerler kimse yanına almıyor ben işi görülsün diye aldım yazıyı yazıp arial olarak veriyorum font u kendi begenıyor istediği fontu bulamadı diye beni gösteriyo gırtlagını kesicem diyor gel dedim kim kimi kesicek miş görelim dedim çık dışarı diye bagırdım dışarı çıktı elimi kaldırdım tam vurucaktım sevkiyatçılar ayırdı beni
    ama bu iş burda kalmadı dedim kemeraltında tek çıkma s*kerticem seni dedim patron odasına filan cagırdı birsürü tantana

ama denk gelir ise harbidende s*kerticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xemus -- 30 Temmuz 2016; 9:20:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.