Şimdi Ara

Özyeğin Ekonomi vs Bilkent İktisat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam bilkent mezunlarının nerelerde çalıştığına dair başlığı attığınız için teşekkürler öncelikle. bilkent uluslararasıda düşünüyordum ama kararsızdım. sanırım öncelikle bilkent econ, uluslararası sonrada ozyegin econ veya tobb falan yazacağım. bu kadar bağlantıları kuvvetli bir okulda okumak hep hayalimdi. mezunada koç için kalmıştım ama bilkentte aynı seviyede gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bilkent. Ben şahsen bilkent koç sabancıyla; özyeğini aynı cümlede kurmam.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

tabi ki bilkentle özyeğin akademik bakımdan kıyaslanamaz fakat bilkent için şehir değiştireceğim sonuçta ve buna değer mi onu öğrenmek istedim. sonuçta enflasyon hep artıyor yol maliyeti , yemek vs. burslarla bile ucu ucuna gelecek

• bilkentliemir B kullanıcısına yanıt

Değmez boğaziçi yaz

İstanbulda evde mi kalacaksın ki? Özyeğine gitsen yemek vs daha pahalıdır. Özyeğindeyken evde kalsan bilkentten az sayıda eve git gel yapma durumunda aynı ücrete gelebilir belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 14 Temmuz 2023; 14:56:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet hocam ailem istanbulda yaşıyor. burs paralarını biriktirerek arada part time çalışarak birazda ailemin desteğiyle yüksek lisansı burssuz kazansamda amerikadaki iyi üniversitelerde yapmak istiyorum. özyeğinde sadece derslerin olduğu günler öğle yemeğine param gidecek

• boğaziçinin bulunduğu durumdan dolayı yazmak istemiyorum. 3-4 sene sonra bu gidişle klasmanı baya düşecek gibi duruyor. giden arkadaşlarım boun kütüphanesinin depreme dayanıklı olması için yıkıldığını ve uzun süre sürebileceğini söylüyorlar. ve devlet üniversitelerinin yök tarafından kontenjanı hep yükseltildiği için boğaziçinin o kadar öğrenci kaldırabileceğini düşünmüyorum

Anladım hocam.

• arada fark olur demek bile küçümseme olur. eğer akademisyen olacaksan bilkent koç sabancı boun 4'lüsünden başka şansın yok gibi.

• Tutarsa boun düşünmüyor musun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent ozyeginden daha yakın istanbula. araban yoksa otobuslerle shuttlelarla ugrasilcak dert degil

• pardon simdi gordum evde kalicakmissin

İleride pişman olursunuz hocam top üni yazabilecekken bir alt kademedeki üniversiteyi yazarsanız. okuduğunuz sırada ve hatta mezun olduktan 10 yıl sonra nereden mezunusun sorusuna ben aslında şurayı yazabiliyordum fakat burayı yazdım dersiniz. Aslında arada çok fark yok ikisi de dünyaya kıyasla iyi değil ama bu ezilmişlik psikolojisi hep içinizde olur. Aynı ytü de okuyan öğrenciler gibi her zaman itü den sonra geldiklerinin bilincinde 2. Sınıf bir yerde okuduklarının düşüncesinin getirdiği ezilmişlik psikolojisinde hep "aslında bizim okul da iyi" "aramızda pek fark yok ya" gibisinden konuşmalarla geçer hayatınız.

Ben olsam boun yazardım ea bölümlerinde Boğaziçi'nin hala yazılabileceğini düşünüyorum ama bu siyasi çürütmeler okulu daha nereye kadar düşürür ileride bilmem. şuanda ilk 10 'Devlet' üniversitesi sıralamasında (urap) Boğaziçi yok bile. Belki de daha iyiye gider durumu bunu kimse bilemez.

Ama kesinlikle aynı bölümde top üniversite yazılabilecekse kadrosu imkanları yakın olsa da hatta alt sınıf ünide daha iyi bile olsa diğer seçenek düşünülmemeli.

• düşünme bile, bilkent yaz geç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.