Şimdi Ara

ÖZYEĞİN GİRİŞİMCİLİK NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletme veya iktisat okumak istiyorum. Bu bölümün de ders içeriklerine baktığım zaman iktisat ve işletmeninkine benzer. Ayrıca 5k-10k arasına toplam yemek+burs+yurt üçü toplam aylık 1500 gibi bir burs veriliyor. Benim sıralamam 5300 , bölüm 7k larda. Bölüm hakkında bilgisi olan varsa tavsiyeleri alabilirim

EDİT: BURS 5K ALTINDAKİLERE VERİLMİYORMUŞ BU SENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daydreamer12 -- 13 Ağustos 2020; 22:33:50 >

• up demin tercihime ekledim ama emin değilim ben de merak ediyorum
  • Açıkçası girişimciliğin saf bir bölüm olabileceğini çok düşünmüyorum. Girişim her alanda yapılabilir anladığın konudan vs. Bu bölümde nasıl bir teknik yeterlilik elde ediyoruz ya da nereye yöneliyoruz okurken incelemek lazım.
  • up ben de yazacağım ama pek bilgi yok internette
  • hocam ozyegin gecen sene veriyordu ama bu sene 5000'den kotu yapanlara yurt ve nakit vermiyor
  • aday.ozyegin.edu.tr
    Burslar ve Ücretler | Özyeğin Üniversitesi Aday Web Sitesi
    https://aday.ozyegin.edu.tr/tr/burslar-ve-ucretler
  • "Öncelikli olarak mezunlarımızın, üniversitemizin genel olarak ağırlık verdiği sektörler yanında farklı üretim ve hizmet sektörlerinde yeni iş kurmalarını veya kurulmuş olan aile şirketlerini geliştirmelerini beklemekteyiz."

okulun kendi sitesinde yazan bu, bana daha çok aile şirketi olanlar için bi bölüm izlenimi veriyo
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    aa şimdi gördüm hocam 2019-2020 ye bakmışım. Neyse iyi oldu aklımı karıştırıyodu :D
  • Daydreamer12 D kullanıcısına yanıt
    bolum ismi sorunlu zaten itu ekonomi daha iyidir.
    hocam tercih listeni atar mısın pmden merak ettim. İtü ekon devam mıyız
  • Daydreamer12 D kullanıcısına yanıt
    yarin son anda degistirmezsem

boun ut
    ozu ut
    itu econ

ustu ve alti da var ama onlar gelmez.duruma bakinca ayazagadayiz gibi duruyor
    aynen o üçü bende de var :D büyük ihtimalle ayazağa bizi bekliyor
  • gecen sene 10k olan bursu 5kya çeken üniversiteye ne dersiniz ben bilmiyorum çok saçma bi uygulama bilkentte bile yıllardır 10k sıralamaya veriyor
  • thebesthingieverdid T kullanıcısına yanıt
    bolumlerin siralamasi ile alakali. 5k disinda pek bolumu kalmadi burslu olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.