Şimdi Ara

Özyeğin mimarlık mı? Boğaziçi matematik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar hep mimarlık istedim. Ama okuması çok masraflı olduğu ve mezun olduktan sonra ilk zamanlarda çok az maaş alacağım için çok fazla çekincelerim var. Ve ailem de pek sıcak bakmıyor mimarlığa. Geçenlerde boğaziçi matematiğin çok fazla iş imkanı olduğunu duydum. Öğretmenliği kast etmiyorum bu arada. Ekonomi ya da endüstri mühendisliği yüksek lisansı yapmayı düşünüyorum eğer seçersem. Bir de şu temel bilimler bursu da dikkatimi çekti MF1 sıralamam 18k, yani aylık 1000 lira burs veriyorlar. Çok kararsızım. Aranızda boğaziçi matematik okuyan ya da tanıdığı olan var mı? Nasıldır bölüm? Yoksa mimarlık seç mi dersiniz?

• Mat daha iyi sanki tabi bogazici oldugu icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bahçeşehir üni değilde özyeğin mimarlık?
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Özyeğin'in imkanlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Staj vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carryonmywaywarson

Özyeğin'in imkanlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Staj vs.

bilgi hakkında ne düşünüyosun? bahçeşehir kampüsünü beğenmedim ama yurt dışına imkanları çok yüksek
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Bilgi'nin akademik kadrosunun çok iyi olduğunu duymuştum daha önce. Orayı da yazacağım muhtemelen ama gelmeme ihtimali de var. Bahçeşehir'in yurtdışı kampüsleri falan malesef tam burslulara da paralı. Oradaki eğitim ücretinin %50'sini ödüyorsun her türlü. O yüzden o imkan açıkçası pek bana göre değil.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boun matematik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.