Şimdi Ara

Özyeğin(Tam Burslu) vs İTÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İTÜ'nün kampüsü gördüğüm en iyi kampüstü.

Böyle iki seçenek arasında kalsam o kampüsün hatrına İTÜ'yü yazardım.

Arı Teknokent'in istatistiklerinin olduğu bi video vardı. İzle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LosTPlayeR L kullanıcısına yanıt
    - Ben bu staj imkanları iyi olayını anlamıyorum.ITU'de İyi bir ortalama yaparsan yurt içinde hemen hemen her yer kabul edecektir staja(Mülakatın da iyi geçtiğini düşünüyorum.).
    -Erasmus+ ile yurt dışındaki şirketelere, üniversitelere kendin başvurabiliyorsun. (ITU'lü değilim ama Erasmus+ stajı ITU'de de vardır diye düşünüyorum.)

Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazefasulye34 -- 6 Ağustos 2018; 0:18:37 >
  • limon1907 kullanıcısına yanıt
    evet aslında çok güzel bir noktaya değindiniz. yani birlikte okuyacağın insanlar gerçekten çok mu önemli? kendimden örnek vereyim, 3 yıl devlette puanı yüksek bir fen lisesinde okudum ama kabus gibiydi benim için. hocalar falan rezaletti mesela. ne var ki okul her yıl güzel güzel üniversitesilere öğrenciler yolluyordu. daha doğrusu okulun pek bir katkısı yoktu öğrenciye, öğrenci zaten iyiydi. peki ben ne oldum? yurtta kaldığım için o ortamda çalışamıyordum ve son yıl özel bir koleje geçtim. kolejdeki sınıf 15 kişilikti ama hem fen lisesinden hem de saçmasapan liselerden öğrenciler vardı. sonuçta bugün ilk 4k'ya girdim. o saçmasapan liselerden gelen dediklerimse aralarında 1milyonuncu da vardı 8bininci de. yani diyeceğim o ki, kişi azmederse illaki başarır. çevre de önemli burda ama ne kadar olduğu kişiye göre değişir.

böyle düşünüyorum yaşadıklarımdan ötürü. belki aptalca ama bunları göz önüne alınca özyeğin de gözüme hoş gözüküyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru aslında gezmek lazım kampüsleri falan. ben her ikisine de gitmedim ve ne yazık ki gidemeyeceğim. hayal ederek seçim yapıcam biraz. ama dediğiniz videoyu izleyeceğim. teşekkürler

• tazefasulye34 T kullanıcısına yanıt
    ya tabiiki de. onlar da laf gevezeliği zaten elbette itü'deki adam isterse stajını yapabilir. tek fark belki şu olur, itü'de gider kendin başvurursun diğerinde onlar senin adına başvurur.

• Özyeğin kozmopolit bir yer. Özyeğinin 2-3 makinecisi toplamda itüden daha fazla robot yapmıştır. Ama büyük çoğunluk derslerle pek alakası olmayıp free yaşayan tipler. Senin bu piramitte nerede yer alacağın önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 6 Ağustos 2018; 3:31:37 >
  • İtüde staj yapmış ve şimdi de yine itü (teknokent) de bir firmada işe girme aşamasında olan bir mezun olarak itü diyorum. Sırf o teknokenti bile çok rahatlatır seni. Orada kendi yurdunda kalırken staj yapabilir, mezun olduğun gibi de staj yaptığın yerde işe başlayabilirsin deneme süreci falan olmadan. Aynı zamanda direk metronun yanı olduğu için ulaşımın çok rahat olur, dibinde avm (istinye park) var vs, her türlü iyi. Bir de kontenjanı daha homojen dağılmış öğrencilerle doludur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosTPlayeR

evet aslında çok güzel bir noktaya değindiniz. yani birlikte okuyacağın insanlar gerçekten çok mu önemli? kendimden örnek vereyim, 3 yıl devlette puanı yüksek bir fen lisesinde okudum ama kabus gibiydi benim için. hocalar falan rezaletti mesela. ne var ki okul her yıl güzel güzel üniversitesilere öğrenciler yolluyordu. daha doğrusu okulun pek bir katkısı yoktu öğrenciye, öğrenci zaten iyiydi. peki ben ne oldum? yurtta kaldığım için o ortamda çalışamıyordum ve son yıl özel bir koleje geçtim. kolejdeki sınıf 15 kişilikti ama hem fen lisesinden hem de saçmasapan liselerden öğrenciler vardı. sonuçta bugün ilk 4k'ya girdim. o saçmasapan liselerden gelen dediklerimse aralarında 1milyonuncu da vardı 8bininci de. yani diyeceğim o ki, kişi azmederse illaki başarır. çevre de önemli burda ama ne kadar olduğu kişiye göre değişir.

böyle düşünüyorum yaşadıklarımdan ötürü. belki aptalca ama bunları göz önüne alınca özyeğin de gözüme hoş gözüküyor aslında.
    dostum biraz araştır fakat ger zaman devlet üniversitesinden yanayım çünkü özelde devlete göre torpil falan daha fazla diye duydum ve 1 sene okuduğun lise ile üni yi bir tutma itüyü araştırdım ben ve olanakları özel kadar olmasa da ortalama devlet üniversitesine göre fazla zaten ama yine karar senin hayırlısı olsun senin için

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    haklısınız arastırıcam.

• piramidin üstünde olucaksan gel diyorsun yani:) tesekkürler.

• Sonuc noldu hocam merak ettim ikisi de gelmedi galiba bende bu sene bu ikilemi yasiyorum insallah biri gelir bari bana

• nereye gitti acaba

• aman bu konuyu özülü görmesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.