Şimdi Ara

Özyeğin - TOBB - İTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal 2700. oldum elektrik elektronik istiyorum kafamdaki üniversiteler Özyeğin TOBB ve İTÜ (elektronik ve haberleşme) bu üniversitelerin artıları ve eksileri nelerdir?
    Bilkent Endüstri ye girip çift anadal yapıp ee belgesi de almam ne kadar zor olur?
    Devletten veya özelden mezun olunca çok fark eder mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bilgisayar varken herkes neden hala elektronik okumakta ısrar ediyor anlamış değilim.

bilgisayar vs elektronik kıyaslıyorsan bilgisayar ezer geçer.

özyeğin dandik üniversite bu 3ünden.

tobb da öğrenci kalitesi yerlerde, çöp direk orda okuyanlar itülülere göre.

git itü bilgisayar oku. zorlanırsın ama ilerde avrupa avustralya vs yerlerden yazarsın.
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı bu kadar önde tutma sebebin nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derebey44

Bilgisayarı bu kadar önde tutma sebebin nedir?
    diğer bölümlerden mezun olanların da çoğu mezun olduktan sonra anlıyor ki iş alanı en çok olan en kazançlı bölüm bilgisayar mühendisliği. zaten ee okusan da elektrik okusan da eninde sonunda yazılımcı olacaksan neden mesleği iyi öğrenip baştan bilgisayar mühendisliği okumuyorsun ki değil mi?

bilg müh işlerine bilg müh olmayan insanlar alınıyor çünkü yeterince bilg mühendisi yok. dolayısıyla onların yazdıkları çöp kodların bilg mühendisleri tarafından tekrar tekrar düzeltilmesi gerekiyor. ama amerika avrupaya gidersen ki bilg mühendisi olup gitmek aşırı kolay orada durumlar biraz daha iyi. bilmeyen adamı tr deki gibi işe almazlar. dolayısıyla hem rahat rahat bilg mühendisliği pozisyonunda çalışırsın hem de kazanacağını kazanırsın.

Bilgisayarı bu kadar önde tutma sebebin nedir? sorunuza gelirsek bu durum kişisel bir görüş değil. zaten gerçek bu ve ben sadece bunu foruma yazıyorum. yazılım şirketi açsam bilg mühendisi dışında bölüm okumuş biri orda çalışamaz açık ve net.

• leopolidas L kullanıcısına yanıt
    bu 3 üniden kesinlikle en iyisi itüdür. itü ingilizce bilgisayar tutuyorsa kesinlikle yazmalısın.

özyeğin ünidekiler mal direk, hem öğrenciler hem hocalar.

tobb'dan birkaç burslu tanıdığım öğrenci oldu. full burslular efendi ve zekiydi. ama işte bu öğrenciler kendi seviyelerinde olan diğer öğrencilerle birlikte okusaydı belki daha bilgili olurlardı. tobb'un burssuz öğrencileri tırt baya. torpille fln iş buluyorlar, anası babası zengin tipler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    YTÜ Endüstri
    3 yıl önce açıldı
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.