Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen mail de hazırlık sınıfının ve 1.sınıfların ilk dönem kaydı "Öğrenci Hizmetleri Kayıt-Kabul Birimi" tarafından yapılacağı söylenmişti.

Şimdi kitapçığı okudum, kitapçıkta da; "İngilizce Dil Hazırlık Programı öğrencilerinin alacakları dersler ile lisans öğrencilerinin ilk dönem alacakları dersler bellidir. Hazırlık öğrencilerinin tüm, lisans öğrencilerinin ise ilk dönem ders kayıtları Öğrenci Hizmetleri Kayıt-Kabul Birimi tarafından yapılır." yazıyor. İlk cümleden, madem belli ne diye kayıt olmaya gideceğimi çıkarırken, 2.cümleden de, gidip ders kaydımı yaptırmam gerektiğini anlıyorum.

Gerek yokmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 7 Eylül 2010; 11:55:37 >
  • @ alp

gerek yokmuş senin imzan mı ? :D:D
  • Yok yav, hr kodu aklımdaydı telefondan yazdığım için size imza gibi gözüküyor sanırım. :p
  • Yurtları öğrenen var mı? Kitapçıkta 7Eylülde sitede duyuru yapılacak yazıyor
  • Babam öğrenmiş, sitede yazıyormuş ama ben bir türlü bulamadım. Yinede aramış, sanırım banyolu 2 kişilik odadayım.
  • Teşekkürler arkadaşlar.. Tebrik ederim seni de Lhunardaien ;) yahu madem ders kaydı etkinliğinden faydanalamyacağım ne diye yazarlar kitapçığa =) hoş yıldız teknikte fazlasıyla illallah etmiştim, burada da aynı sıkıntılar yoktur umarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaNGeLeF -- 8 Eylül 2010; 0:52:28 >
  • bende seni tebrik ederim zangelef (: oryantasyonda sabahtamısınız akşamdamsnz ? biz hasanla (sarıemir) akşamki gruptayız.
  • Nereden bakıyoruz abi ona? Herkesin ki sabit değil mi?

Bu her bölümün zamanları farklı onu mu diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 8 Eylül 2010; 1:57:33 >
  • yok hacı eve gelen kağıtta yazıyo.
  • okul numarası 700den küçükse sabah oluyor.diğerleri akşam.

ben sabahtayım.
  • bunu nasıl farkettin ? :D
  • İlyas okula en erken gidenlerden, keşfetmiştir okulun kurallarını.
  • Allah Allah, benim kağıtta 12:00-14:00 "Oryantasyon Paketi Dağıtımı ve Mangal Partisi" diye başlıyor. 16:40-17:00'da da Elektrik Elektronik Mühendisliği Lisans Programı var.

Birde bunun sabah versionunu mu yapmışlar, burdan mı çıkarıyorum akşamcı olduğumu?
  • Bizim oryantasyon bitince ""Oryantasyon Paketi Dağıtımı ve Mangal Partisi" programı başlıyor. Yani bu bölümü ortak alıcaz sanırım. Devamında da biz sabah ne yaptıysak sizde onu yapıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

İlyas okula en erken gidenlerden, keşfetmiştir okulun kurallarını.

valla ben de ortalıktan duydum ama hayırlısı bakalım:D
  • arkadaşlar bu arada ; hazırlığı atlamamış arkadaşlar alan konuşmalarına değil, ingilizce hazırlık konuşmasına gidecekler.seneyeki oryantastyonda gitceksiniz bölüm konuşmasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

arkadaşlar bu arada ; hazırlığı atlamamış arkadaşlar alan konuşmalarına değil, ingilizce hazırlık konuşmasına gidecekler.seneyeki oryantastyonda gitceksiniz bölüm konuşmasına.

Evet haklısın atlamışım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

arkadaşlar bu arada ; hazırlığı atlamamış arkadaşlar alan konuşmalarına değil, ingilizce hazırlık konuşmasına gidecekler.seneyeki oryantastyonda gitceksiniz bölüm konuşmasına.

vay adam ezdi ya

• bide endüstriye geçiyim abiniz olarka size ders notlarımı fln veririm :P :P

estağfurullah ezmek için değil de sonra şok yaşamayın bölüm konuşmasına girip diye dedim (:
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.