Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de gömlek-hoodie -mavi kot yaparım herhalde :D irice olanım :D
  • Kot, mavi çizgili gömlek.

DH yazılı pankartla ordayız
  • Hava da bir garip, siyah giyinip geliyorum.
  • nerdesiniz pankart yok :p
  • valla ben 13:45 gibi geldim, ne pankart gördüüüüm ne engineering tanıtımında birileri vardı ööyle takıldım bi başıma :D
  • Kart basmayınca ilk gün okuldan atıldım sandımkart bozukmuş meğerse, ulan ilk günden elime verdiler5sene sonunda sonum hayrola
  • Arka bahçedeydik hocam biz, bizden bir tek Sinan Mühendislik tanıtımına gitti. :-) Gerçi o geldiğin saatte de Petrol-iş Amfisine gitmiş olabiliriz.

Ben bu sabah uyanamadım ya Netbook için. Herkesin Netbook'u önceden ayrılmış mıydı, yoksa herkese sırayla netbook mu verdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 15 Eylül 2010; 18:58:02 >
  • Alp sırası ile dağıttılar, şu anda o bilgisayardan yazıyorum, öyle bir alet ki cep bilgisayarının bir basamak üstü
  • Sinanla bugün görüştük zaten, dün tanıyamadım malesef :D netbooklar da ayrılmıştı isimlere göre, de pek gidip almana gerek yok kardeşime verdim ben de :D

@sariemir06 geçmiş olsun birader :D
  • beyler şu an netbookumundan yazıyorum çok mutluyum mükemmel bi alet yaaa.

şaka bi yana email adreslerimiz ney ? şifresi ne ? bulamadım da ben...
  • Netbook benim de cok hosuma gitti. Çok kullanışlı geldi ama biraz ağır.
  • yurtta a15 okulda 3.kur sınıfındayım 112.gelin bulun lan:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

şaka bi yana email adreslerimiz ney ? şifresi ne ? bulamadım da ben...

kağıt verdiler ya ufak bi tane onun üzerinde yazıyor username ve pw
  • İlk günden geç kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

yurtta a15 okulda 3.kur sınıfındayım 112.gelin bulun lan:d

Bir gece ansızın gelebiliriz

A22 her daim bekleriz
  • A23 deyük.
  • Mail adresim konusunda, yaklaşık 1 ay önceden mail atmıştım, dikkate alacaklarını söyleyip, hatırlattığım için teşekkür etmişlerdi. Ama maalesef yine de Cemalettin.Uzuner@ozu.edu.tr mailini verdiler.

Neyse Cuma gecesi Oğuz Hoca'ya mail attım bu sefer, o kadar uzun bir mail atmama rağmen 2 dakikadan kısa sürede döndü vallahi, attığı mailde; "Alp tabii ki mumkun. Gelecek hafta basinda hallederiz." yazıyordu. Bugün okulda 1.tenefüste CMS'e ve SIS'e giriyorken, 2.tenefüste girmedi, anladım değiştirildiğini. Kullandığım mail adresime gelmişti yeni Username ve Password'um, Gürkan Bey (Gurkan.Tuz​men@ozyegin​.edu.tr) tarafından.

Ancak maalesef verilen Username ve Password'la CMS'e ve SIS'e giremiyorum, bu yüzden tekrardan Gürkan Bey'e mail attım, CMS'i kendisi arkadaşına ileteceğini, SIS için de "Öğrenci İşleri"nde bulunan Yazılım Grubuyla görüşmem gerektiğini söyledi.

Şimdi özet geçersek; benim gibi birçok kişinin 2 ismi var, olur da yine benim gibi mail adreslerinden rahatsız olanlar varsa, değiştirilmesi ve CMS işlemleri için; Gurkan.Tuz​men@ozyegin​.edu.tr 'ye mail atıyorsunuz. SIS için de "Öğrenci İşleri"nde bulunan Yazılım Grubuyla görüşmeniz gerekiyor.

Düzeltme: Şu anda CMS'e de, SIS'e de girebiliyorum yeni Username ve Password'la. Herhangi bir yere gitmeme gerek kalmadı, hallettiler sanırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 20 Eylül 2010; 23:16:41 >

• Netbooklar konusundaki fikrim değişti kesinlikle memnun değilim.
  • netbook u beğenen var mı?:)
  • 2tane siteyi açınca takılıyor alet, 10üzerinden 5veriyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.