Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smd

Soru sormak değil de tanışma babında görüşmek isterim fırsat olursa.

Yarın üniversiteye geleceğim annemle, inanmadı hala burs olanağının olduğuna dedim yarın gidelim de yetkiliyle görüştüreyim bari seni.

Gören olursa diye soruyorum yoksa doğaçlama gideceğim :)
    Eminönü, Taksim , Şişli, Otogar , Fatih taraflarından nasıl ulaşabilirim okula? Sitede geçen hatlar var da sadece hat numarası yazıyor nerede ineceğimi nereye gideceğimi bilmiyorum açıkçası?

Eminönünden kadıköy veya üsküdara geçip, oradan altunizadeye gitmeniz gerek. Capitol alışveriş merkezinden bir sonraki durakta da ineceksiniz, metrobüs durağıda diyebiliriz. Taksimdende ya kabataş-üsküdar-altunizade yolunu ya da mecidiyeköyden metrobüs yolunu kullanıp altunizade durağında inebilirsiniz. Söylediğim yollar için ineceğiniz duraktan okulu rahatlıkla görebilirsiniz. Diğer konularda yardımcı olamıyorum, İstanbullu değilim çünkü.

Tanışmak amaçlıda, tabiki ilerleyen günlerde daha net konuşup müsait bir zamanda atalyöde bulurum ben sizi. Merak etmiyor değilim zaten nasıl bir eğitim göreceğinizi.

Yanlız burs olanağı hakikaten güzelmiş, bilsem geçen sene bende gelirdim okula.

• quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Soru sormak değil de tanışma babında görüşmek isterim fırsat olursa.

Yarın üniversiteye geleceğim annemle, inanmadı hala burs olanağının olduğuna dedim yarın gidelim de yetkiliyle görüştüreyim bari seni.

Gören olursa diye soruyorum yoksa doğaçlama gideceğim :)
    Eminönü, Taksim , Şişli, Otogar , Fatih taraflarından nasıl ulaşabilirim okula? Sitede geçen hatlar var da sadece hat numarası yazıyor nerede ineceğimi nereye gideceğimi bilmiyorum açıkçası?

Eminönünden kadıköy veya üsküdara geçip, oradan altunizadeye gitmeniz gerek. Capitol alışveriş merkezinden bir sonraki durakta da ineceksiniz, metrobüs durağıda diyebiliriz. Taksimdende ya kabataş-üsküdar-altunizade yolunu ya da mecidiyeköyden metrobüs yolunu kullanıp altunizade durağında inebilirsiniz. Söylediğim yollar için ineceğiniz duraktan okulu rahatlıkla görebilirsiniz. Diğer konularda yardımcı olamıyorum, İstanbullu değilim çünkü.

Tanışmak amaçlıda, tabiki ilerleyen günlerde daha net konuşup müsait bir zamanda atalyöde bulurum ben sizi. Merak etmiyor değilim zaten nasıl bir eğitim göreceğinizi.

Yanlız burs olanağı hakikaten güzelmiş, bilsem geçen sene bende gelirdim okula.

Teşekkürler. Anadolu yakasını neredeyse hiç bilmediğimden dolayı bana çok yabancı geliyor oraları.

Bu burs olanağı zaten beni benden aldı. Hala ilk 20'ye nasıl seçildiğimi anlamıyorum. Hatta şehirdışından samimi olduğum bir arkadaşım da başvurmuştu o da kabul edildi ama ailevi sorunlardan ötürü gelemiyor. Sanırım katılım çok değildi. Ben kimseye söylemedim mesela, şimdi söyleyince herkes kıskanıyor.

• Özyeğini bilenler az zaten, ama açıkçası bunu bir eksi değil hava atacak bir sebep gibi görüyorum. Amerikada tüm istihbarat birimlerinin NSA diye bir birime bağlı olduğunu bu işin içinde olmayanlar dışında pek bilmez mesela, bu onları özel kılmaz mı? Bizimde aynı hesap, işin içinde hakikaten olmayanlar bilmiyorsa bu onların kayıpları diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 24 Ocak 2011; 21:09:47 >
  • quote:

Özyeğini bilenler az zaten, ama açıkçası bunu bir eksi değil hava atacak bir sebep gibi görüyorum. Amerikada tüm istihbarat birimlerinin NSA diye bir birime bağlı olduğunu bu işin içinde olmayanlar dışında pek bilmez mesela, bu onları özel kılmaz mı? Bizimde aynı hesap, işin içinde hakikaten olmayanlar bilmiyorsa bu onların kayıpları diye düşünüyorum.

Şaka maka Özyeğin'i bilen pek yok. Benim için daha iyi açıkçası. En azından olur da eğitimden burs alamazsam %100 burs için kasarım kendimi. b
    Ancak Özyeğin'in akademik kadrosu ciddi manada çok iyi geldi bana hem de ilgililer. Erhan Erkut Hoca'ya mail atmıştım adam gecenin 12'sinde bana cevap yazmış o derece. Sonra Tanju Erdem hocayla görüştüm mail yoluyla gene. Yani bunu herhangi bir devlet üniversitesinde yapabileceğimi sanmıyorum. Rektör olan kendini Tanrı zannediyor bir anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: static.ip

Okula gitme fırsatım olmadı ama Kadıköy'e gitmek zorunda olduğum için metrobüs ile oralardan geçiyordum. Sanırım en kolay metrobüs ile :)

Bu arada başvuran çok kişi varmış. Siz de özel olarak bu işe ilgi duyduğunuzu ifade ettiğiniz için seçilmiş olabilirsiniz

O zaman otobüsle Perpa'ya gidip oradan metrobüs yapayım.

Valla kaç kişi başvurdu bilmiyorum ama orada neden katılmak istiyorsunuz adlı yere yazı yazmak için rehberlik hocasının yanına gitmiştim, kadın beni cesaretlendirmek için ben anlamam falan dedi. Bir yazdım belki de hayatımda yazdığım en iyi yazıyı yazmışımdır.

• Açıkçası eski eğitim sisteminin gücüne inanan biri olmadığım için, dinamik kadroları hep sevmişimdir. Sanırım Özyeğinde de dinamik kadronun allahı var desek yanılmayız. Zaten bu okulun başarısı birazda öğrencisiyle alakalı, kendi okulumda konuşurken dediğim gibi bu okula başarılı ya da zeki öğrenci değil, geleceğinin farkında olup risk alarak gelişmeye-geliştirilmeye açık öğrenci aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 24 Ocak 2011; 21:39:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Okula gitme fırsatım olmadı ama Kadıköy'e gitmek zorunda olduğum için metrobüs ile oralardan geçiyordum. Sanırım en kolay metrobüs ile :)

Bu arada başvuran çok kişi varmış. Siz de özel olarak bu işe ilgi duyduğunuzu ifade ettiğiniz için seçilmiş olabilirsiniz

O zaman otobüsle Perpa'ya gidip oradan metrobüs yapayım.

Valla kaç kişi başvurdu bilmiyorum ama orada neden katılmak istiyorsunuz adlı yere yazı yazmak için rehberlik hocasının yanına gitmiştim, kadın beni cesaretlendirmek için ben anlamam falan dedi. Bir yazdım belki de hayatımda yazdığım en iyi yazıyı yazmışımdır.

Bence en iyi yol o.

Ben başvuruların geçen yıla göre daha yoğun olduğunu duydum. İyi ki hoca size yazdırmış :) Yahu zaten sizi sizden başka kim tanıtabilir ki?

Yani. Ama pek kendime güvenim olmaz biri beni gaza getirmezse veya çok iyi konsantre olmazsam. Hem gaz alıp hem de kendim bunu istediğimden müthiş oldu :))

@DanGWaR Aynı beni tanıtmışsınız. @static.ip ile özel mesaj yoluyla konuştuk bolca. Dediğim şeylerden biri de "Arkadaşlarımın neredeyse hiçbirinde gelecek kaygısı yok. Sadece sınavı düşünüyorlar , bence bu onlar için kötü olacak." tarzıydı. Ben ileride risk alıp büyük oynamayı düşünüyorum. Öyle öss geçsin üni bitsin KPSS'ye gireyim öyle yaşarım havasında biri değilim kesinlikle. Etrafımdakiler de hayatı sadece sınavdan ibaret görüp geleceklerine yatırım yapmıyorlar.
    Sonunu getiremedim yazının ama anlaşıldı sanırım.

• @static.ip Sana yazdığım gibi küçükken ve şu anda bana destek olan bir hocam ve arkadaşlarım olmadığından dolayı biraz güven sorunu yaşıyorum eğitim konusunda hata yaparsam ? diye. O yüzden bu konuda biraz cesarete ihtiyacım oluyor.
    Ha bana güvenmeyen arkadaşlarım şu anda harıl harıl sınava çalışırken benim kafam rahat. Olay burada bitiyor bence.
  • quote:

quote:

@static.ip Sana yazdığım gibi küçükken ve şu anda bana destek olan bir hocam ve arkadaşlarım olmadığından dolayı biraz güven sorunu yaşıyorum eğitim konusunda hata yaparsam ? diye. O yüzden bu konuda biraz cesarete ihtiyacım oluyor.
    Ha bana güvenmeyen arkadaşlarım şu anda harıl harıl sınava çalışırken benim kafam rahat. Olay burada bitiyor bence.

Cesaretlenmek istediğiniz her zaman buralardayım :) Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Olay tamamen bizde bitiyor.

Teşekkürler cesaret için :))
    Ama bu zamanlarda kafanın rahat olması gibi birşey yok bence. Bu eğitime katılmayacak olsam şu anda ne biçim stres yaşıyor olurdum. Şimdi rahatım ohh.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@static.ip Sana yazdığım gibi küçükken ve şu anda bana destek olan bir hocam ve arkadaşlarım olmadığından dolayı biraz güven sorunu yaşıyorum eğitim konusunda hata yaparsam ? diye. O yüzden bu konuda biraz cesarete ihtiyacım oluyor.

Cesaretlenmek istediğiniz her zaman buralardayım :) Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Olay tamamen bizde bitiyor.

Teşekkürler cesaret için :))
    Ama bu zamanlarda kafanın rahat olması gibi birşey yok bence. Bu eğitime katılmayacak olsam şu anda ne biçim stres yaşıyor olurdum. Şimdi rahatım ohh.

Ne demek, ne zaman isterseniz

İşte hayallerinizin peşinden koşmanın verdiği rahatlık budur

Şu bahsettiğim projeyle ilgili gelişmeler de olursa var ya dünyada benden mutlusu olmaz.

• Tanju Erdem hocayla mailleştim zaten, hem aradığımda ulaşamadığımı hem de proje yapmak için yeterli kaynak bulamadığımı söyledim kendisine. Eğitimde yardımcı olacak inşallah bakalım.
  • Koltuklarım kabartı bir anda bu mesajı okuyunca :))
    İnşallah güzel işler başaracağız ülkece. Adımızı bir şekilde duyurmamız gerekli dünyaya.
  • quote:

Kabarsın tabii ki de :)

Doğru şeylerden bahsediyorum. Sizin bunu başarmaya potansiyeliniz var. Bu arada tarihe not düşelim. :)

SS alalım konudan.
  • Harbi kızmıyorsunuz değil mi biz burada muhabbet döndürdük ama. Aranızdan biri sayılırım (hatta sayılırız)
  • quote:

Olurda Alp'in cevaplayamadığı bir soru olursa( kötü amaçla söylemiyorum ha ) ben ve diğer arkadaşlarda 2şubat günü okulda olacaklar, herhangi bir soruyu bizede iletebilirsin rahatlıkla. Özellikler yurtla ilgili sorularını rahatlıkla cevaplayabilirim. :)

quote:

quote:

quote:

Kabarsın tabii ki de :)

Doğru şeylerden bahsediyorum. Sizin bunu başarmaya potansiyeliniz var. Bu arada tarihe not düşelim. :)

SS alalım konudan.

Hocam hangisini alacaksın :)) Ben sayfayı kaydettim :)

Bu arada Alp veya diğer öğrencileri kızdırmıyoruzdur umarım.. Gerçi artık smd'de öğrenci arkadaşınız :)

quote:

Harbi kızmıyorsunuz değil mi biz burada muhabbet döndürdük ama. Aranızdan biri sayılırım (hatta sayılırız)

Benim için tabii ki sorun değil, istediğiniz gibi muhabbet edebilirsiniz.

Hatta "Ne yaptın, geldiniz mi bugün okula?" diyerek bende bu muhabbete dahil oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 26 Ocak 2011; 0:00:13 >

• @Alp Valla bugün yeğenim bizde olduğu için yalan oldu Hava iyi olursa yarın olmazsa Cuma gideceğiz bakalım.
  • Biz değilde, zamanında bu sayfada okulu eleştirdiler diye ahkam kesen olmuştu.
  • 5. sayfanın sonlarına doğru konuşmalar yazıyor, ordan okuyabilirsin.
  • quote:

Şimdi baktımda forumu zaten yıllardır üye olmadan takip ediyordum. Geçen yaz bu konuşmaları da takip ettim.

Bence Alp haklı. T-shirtler zevksiz tasarlanmış.

(Eyvah savaş mı başlıyor?)

Aman bu konu bir savaşı daha kaldıramaz
  • Annem bugün dershanedeki rehberlikçiyle konuşmuş. Ona anlatmıştım bu eğitim olayını. Para kazanmak için yapılmış tuzak tarzında birşey söylemiş. Annem de kuşkulanıyor şimdi. Yarın gitmeyecekti de zorla ikna ettim. Bi yazı falan alsak ta rahatlasam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.