|
Bildirim
|
Ya beyler özel üniversite diye kötülüyorsunuz anlıyorum da biraz destekli kötüleyin. İşte '' tartışmasız İTÜ-ODTÜ 'dür hocam.'' gibi yazılar çok komik oluyor. Belki ilk defa özyeğini duydu diye itü odtü tek atar diyor. Yeriyorsanız da övüyorsanız da biraz açıklayın ki mantıklı olsun 10 saniye sonra yazdığınız mesajı unutmayalım.
|
Hocam puanım Allah'ın izniyle yetecek gibi duruyor yani inşallah diyelim.Benim burada temel iki problemim var imkan olarak özyeğin çok gelişmiş her anlamda sosyal hayattan erasmusa yurt dışında staja bile yolluyorlar 3.5 üstü ortalama yaparsanız filan ama çekincem şu yani dediğim gibi orta halli bir ailenin çocuğu olarak acaba kafa dengi insanlar var mıdır yoksa hani üst tabakdan insanlar olup aşağılama gibi durumlar olur mu korkuyorum biraz da itü-odtü tabi ki daha iyi ve köklü okullar fakat özyeğin yeni açılmış bir okul ve puanı git gide katlanıp artıyor bir koç sabancı seviyesine gelemeyebilir belki ama hüsnü özyeğin de çok zengin bir iş adamı okula çok fazla yatırım yapıyormuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|