Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi Soru-Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda bir yıl hazırlık (online), bir yıl endüstri mühendisliği olmak üzere iki yıl geçirdim. Sorularınızı mümkün olduğunca yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyrax -- 20 Temmuz 2022; 11:15:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• çöp

nerdesin lan buluşalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pilotaj seçilir mi?Memnun olan var mi?
    Ceng %50 mi yazilmali enüstri mi?
    Endüstri dersleri rahat diyorlar doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendislik anlamında fark yaratacak özellikleri nedir???

• Thegates1 T kullanıcısına yanıt
    Bu yıl oda iki oda arkadaşım da pilotaj okuyordu. Henüz birinci sınıf oldukları için ne kadar açıklayıcı olur bilmiyorum ama memnunlardı. Onlar da üst sınıflara danıştığında iyi şeyler duyduklarını belirtiyorlardı. Ancak kapanan şirketlerden dolayı boşa düşen pilot sayısı onları biraz tedirgin ediyor. Bu biraz okuldan bağımsız bir konu sayılabilir tabii.

Doğrusu bu tercih size kalıyor. Sizin maddi durumunuz ve bölümlere olan yatkınlık düzeyiniz önemli. Eğer endüstri kısmına da yatkınsanız ÇAP veya yan dal düşünebilirsiniz.

Direkt olarak almadığım için kendi yorumlarımı yapamayacağım ancak bölüm derslerinin kolay olduğunu pek duymadım. Mühendislik fakültesi genelinde okulun pek kolay olmadığı söylenebilir. Tabii siz bir çalışma gösterirseniz hocalar da size oldukça yardımcı oluyor.

• vitorpereira kullanıcısına yanıt
    İyi bir akademik kadroya ve eğitime sahip, öğrenci-akademisyen arasındaki iletişim oldukça rahat, bölümlerin ders planı güncel tutulmaya çalışılıyor, ÇAP/Yan dal imkanları için ortam uygun. Bunun dışında okuldaki öğrenci sayısının bazı okullara kıyasla az olması büyük bir avantaj. Bu sayede imkanlardan daha çok verim alınabiliyor. Teknik bilginin yanında sosyal gelişime de çok önem veriliyor. Rekabet içerisinde olan öğrencilerin seviyesi gayet iyi ve oldukça gelişime açık bir ortam sunuyor. İlk aklıma gelenler bu şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trakya Tıp Soru Cevap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mimarlığı nasıl sizce gidilir mi?

• Dyrax kullanıcısına yanıt

Peki ücretli pilotaj yazdım ve sonra endüstri çap yaptim.Bu süreç boyunca pilotaj bitene kadar sadece pilotaj ücretini ödüyorum değil mi?Bu arada pilotaj bitince endüstri çapa devam edersem ücret ödüyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thegates1 T kullanıcısına yanıt

İlk kısımdan başlayayım. ÇAP başvurusunda pilotaj ve endüstri tercihi biraz sorun yaratabilir çünkü ikisi birbirine uzak kalan bölümler okul içerisinde. Pilotaj okuyanlarda genelde havacılık yönetimi programı ile ÇAP/Yan dal yapanlar görülüyor. Kabul edildiğini düşünerek devam edersem, ÇAP yaparken sadece bir bölümün ücreti ödeniyor. Bunun için fazladan bir ücret ödemesine gerek yok. Bölümlerden biri bitip diğeri bitmez ise ders almaya devam ettiğiniz için ücret ödemeye de devam etmeniz gerekecektir.

• disaccarry kullanıcısına yanıt

Mimarlık okuyan pek arkadaşım olmadığı için yorum yapamayacağım. Okuyan insanlara LinkedIn üzerinden ulaşarak sorularınızı sormanız iyi olabilir. Bunun dışında internet üzerinden de bazı araştırmalar ve karşılaştırmalar yaparak bir fikir oluşturabilirsiniz.

• bana gelmiyor ama ulaşımı neden bu kadar meşakkatli gözüküyor ? ring sefer vs var mı okul için

• Ulaşım bana göre okuldaki gerçekten en büyük negatif kısım diyebilirim. Okuldan belirli bölgelere servisler oluyor ancak saat seçenekleri henüz çok geniş değil. En çok sefer genelde en yakın metro durağına oluyor ve çoğu zaman metroya dayalı ulaşım planlıyoruz. Ancak metroya giden seferlerin sıklığı diğer bölgelere göre fazla olsa da gece sorun olabiliyor. En son seferler hafta içi gece 12, hafta sonu ise gece 1'de oluyor. Bu saatler çoğu zaman yetersiz kalıyor. Önceden okula 1-2 İETT hattı oluyordu, son dönemlerde bunun üzerine uğraşarak okuldan geçen hat sayılarını bir miktar arttırdılar. Ancak yine de hâlâ eksiklik hissediliyor maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.