Şimdi Ara

p (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

p

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:54:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamamız aynı hocam bende çok kararsızım ege diş mi yoksa zonguldak sivas erzurum tıp mı ?
  • p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:47:31 >
  • Hocam öncelikle tıp, gideceksen de düzce olsun orası Bolu'dan kalma. Düzce ayrılınca üni de orada kalmış hocalar falan çok iyi pişman olmazsın. Benim de 13700 inönü ing düşünüyorum ama türkçesiyle arasında 2000 fark olması kafamı karıştırıyor, bu fark çok değil mi ingilizce ve türkçesi arasındaki kalite farkı nedir bilen biri varsa aydınlatırsa çok memnun olurum.
  • sıradan bir tıpçı olacağına efsane dişçi ol derim tıpında bu arada 6 yıl olduğunu unutma 7/24 çalışman gerecek 2 yıl doğuda mecburi hizmet var 13 binle gideceğin üniversitelerden tusu kazanmanda zor pratisyen kaldıktan sonra tıpa gidip o kadar sıkıntı çekmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursad13709

Hocam öncelikle tıp, gideceksen de düzce olsun orası Bolu'dan kalma. Düzce ayrılınca üni de orada kalmış hocalar falan çok iyi pişman olmazsın. Benim de 13700 inönü ing düşünüyorum ama türkçesiyle arasında 2000 fark olması kafamı karıştırıyor, bu fark çok değil mi ingilizce ve türkçesi arasındaki kalite farkı nedir bilen biri varsa aydınlatırsa çok memnun olurum.
    p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:47:37 >
  • Çapa diş yaz geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ludwig boltzmann

sıradan bir tıpçı olacağına efsane dişçi ol derim tıpında bu arada 6 yıl olduğunu unutma 7/24 çalışman gerecek 2 yıl doğuda mecburi hizmet var 13 binle gideceğin üniversitelerden tusu kazanmanda zor pratisyen kaldıktan sonra tıpa gidip o kadar sıkıntı çekmeye değmez.

Seni parayla mı tuttular her yerde aynı mesajı paylaşıyorsun , daha lys sıralamasıyla tus arasında hiçbir bağlantı yok anla kardeşim.

http://tip.kocaeli.edu.tr/docs/YerlestirmeSiralamasi.pdf al bak

• Dişi tıpa tercih edenler hangi kafayı yaşıyor merak ediyorum.
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    kardeş örneğin gaziosmanpaşa 2013 de eğitimi hacettepede olduğu için tus sıralaması iyi şuanda tokata geçmişle her yerde eğitiminin vasat olduğunu söylüyorlar burdan hariç başka bir konuda daha aynı şeyleri söyledim yan benden burda dişe gidin orada tıpa gidin dememimi bekliyodun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: Babayagaaa

lan bi siktr git 11binde tıp kazanmışsın buzlu badem mi sokalım sana. 6 yıl sonra pratisyen olacaksın pratisyen ! Şimdi kedi uzanamayacağı ciğer mevzusunu açma bana tıp yazacak sıralamam var ama senin gibi embesiller yüzünden meslekten nefret ettim.

Hele şakirte bak hele. 6 yıl sonra pratisyen olacakmışım! Sanırsın sizin okul 4 yılda bitecek. Dus'u kazanmadan bir halt alamıyorsunuz. Bana ne pratisyen hekimlere düşük gözle bakılmasından. Ben paşa paşa paramı alacakmıyım? Yeter. Milletin ağız kokularını çekeceksiniz. Sizin yarım saatte biten bir dolgunuz bizde 3'er dakkadan iki hastaya bakıyor dönerde. Saatlik nöbet ücretlerimiz daha fazla. Daha fazla konuşma artık.

Direk atanıyoruz 5 ile başlıyoruz Dus ile bu para artıyor.Dişin puanları artıyor,bir 4 yıl sonra tıpı sollarsa görürsün o zaman.Doktor fazlalığını fark etmiyorsun 1000 doktor alıyorlar 10.000 açık var şu an.İlerde 3000 ile başlarsan çalışmaya görürsün.Tıpı özgürlük sanıyorsunda,geleceğe görmüyorsun.

• Milletin götune kim
    Bakıcak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

quote:

lan bi siktr git 11binde tıp kazanmışsın buzlu badem mi sokalım sana. 6 yıl sonra pratisyen olacaksın pratisyen ! Şimdi kedi uzanamayacağı ciğer mevzusunu açma bana tıp yazacak sıralamam var ama senin gibi embesiller yüzünden meslekten nefret ettim.

Hele şakirte bak hele. 6 yıl sonra pratisyen olacakmışım! Sanırsın sizin okul 4 yılda bitecek. Dus'u kazanmadan bir halt alamıyorsunuz. Bana ne pratisyen hekimlere düşük gözle bakılmasından. Ben paşa paşa paramı alacakmıyım? Yeter. Milletin ağız kokularını çekeceksiniz. Sizin yarım saatte biten bir dolgunuz bizde 3'er dakkadan iki hastaya bakıyor dönerde. Saatlik nöbet ücretlerimiz daha fazla. Daha fazla konuşma artık.

Direk atanıyoruz 5 ile başlıyoruz Dus ile bu para artıyor.Dişin puanları artıyor,bir 4 yıl sonra tıpı sollarsa görürsün o zaman.Doktor fazlalığını fark etmiyorsun 1000 doktor alıyorlar 10.000 açık var şu an.İlerde 3000 ile başlarsan çalışmaya görürsün.Tıpı özgürlük sanıyorsunda,geleceğe görmüyorsun.

O kadar doktor açığı var ki doktor ithal ediyor devlet. Daha ötesi var mı bunun? İleride 3000 tl ile çalışmaya başlarsın ne demek? Devlet doktor maaşlarını mı azaltacak? Güldürme. Doktorluk hiç bitmeyecek ve gözden düşmeyecek meslek. Gün geçtikçe daha da fazla kazanacaklar. 30.000 doktor açığı var ülkede. Gün geçtikçe yeni hastaneler yapılıyor. Diş sıralamaları da yıllardır yerinde sayıyor nedense. Göremedik bir atılım sizden.

http://www.dunyabulteni.net/haber/248711/turkiyede-30-bin-doktor-acigi-var
    http://www.milliyet.com.tr/komsu-dan-5-bin-ithal-doktor/ekonomi/detay/1918103/default.htm
    http://www.basarisiralamalari.com/dis-hekimligi-fakultesi-bolumu-basari-siralamasi-taban-puanlari-2014-2015/

• Lan ne ağız kokusu ben sana dşi mi savundum ben sadece gibi senin salakların tıpa para gözü ile bakmasına lafım ondan dolayı şuan doktorlar hakkettiği parayı alamyor. Sırf millet bak tıp okuyor diye kasılıyorsn da sıralaman ilk 1000 değil uyan artık ben atatürke giricem misal sen belki muğlaya ama 6 sene sonra tusu kazanmazsan bi bok elde edemezsin şuanki sıralaman ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

quote:

O kadar doktor açığı var ki doktor ithal ediyor devlet. Daha ötesi var mı bunun? İleride 3000 tl ile çalışmaya başlarsın ne demek? Devlet doktor maaşlarını mı azaltacak? Güldürme. Doktorluk hiç bitmeyecek ve gözden düşmeyecek meslek. Gün geçtikçe daha da fazla kazanacaklar. 30.000 doktor açığı var ülkede. Gün geçtikçe yeni hastaneler yapılıyor. Diş sıralamaları da yıllardır yerinde sayıyor nedense. Göremedik bir atılım sizden.

http://www.dunyabulteni.net/haber/248711/turkiyede-30-bin-doktor-acigi-var
    http://www.milliyet.com.tr/komsu-dan-5-bin-ithal-doktor/ekonomi/detay/1918103/default.htm
    http://www.basarisiralamalari.com/dis-hekimligi-fakultesi-bolumu-basari-siralamasi-taban-puanlari-2014-2015/

5 yıl önce dişin ne olduğunu bilmediniz,şimdi değerleniyor.Sen bir hata yaparsın tabuta girersin,biz bir hata yaparız düzeltiriz fark bu.Dişte okuyup ütopik para kazananlar var;bir işte en iyisi olursan herkes gelir seni bulur.Dişte bu işe en uygun meslek.Sen iyi doktor ol bakım paran mı artıcak,artmıyacak.Tıpı savunarak paran artmaz dostum,ama yakında çok iş az maaş gelince tıpa dişin değerini anlarsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.