Şimdi Ara

p (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

p

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş
    Hacettepe tıp mezunu bir abin olarak diş yaz diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercih yaparken akademik takvime bakın derim tercih dönemi insan önemsiz bir ayrıntı zannediyor ama bence önemli bir kriter çok alakasız oldu ama finaller yeni bittiği için ankara dişte bir yere yazayım belki birileri görür etkilenir diye düşündüm
  • Eğer tusa gireyim de uzman olayım gibi bir derdin yoksa bana pratisyenlik yeter diyorsan tıpta mezun olduğun üniversitenin pek bir önemi yok ama bunun dışında ben de sana diş öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: CharliePotato

gönlüm kesinlikle tıptan yana ancak sayılı şehirler tutuyor arkadaşlar, bunlar düzce zonguldak karabük... ancak diş okursam, olursa hacettepe veya ankara üniversitesi düşünüyorum, büyük şehirden küçük şehirlere tıp okumaya gidersem adapte olabilir miyim ilk defa şehir dışına çıkıcam, 6 sene küçük şehirde yaşanır mı, çekilir mi buna katlanıp tıpı mı tercih ederdiniz veya ankara da diş okumayı mı tercih ederdiniz arkadaşlar önerileriniz benim için çok önemli şu durumda yorumlarınızı bekliyorum :)

Hayalin tipsa tip her yerde tip.uni seni etkilemesin bilgi ayni biLgi.zaten yogun bir brans ilk 2 3 sene ancak sosyal hayatin daha iyi olabilir diger buyuk sehirlerde. kaldiki disinde ilk 2 yili tibba gore daha yogun. O sebeple ben her turlu tip derim istedigin oysa. Hayatin boyunca imrenirsin steteskopa istegin tipsa.

Cok farkli branslar disle tip aslinda isteginiz tipsa her yerde alisirsin oralardanda dr olunuyor. Iyi drlarimiz cikiyor.2 3 yil daha guzel sehir olacak diye hayatini atma cope.

• Sen hangi şehirdesin?

• 287 time 2 kullanıcısına yanıt
    eğitimi kötü diyo bir çoğu hatta oradan giresuna geçende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: CharliePotato

gönlüm kesinlikle tıptan yana ancak sayılı şehirler tutuyor arkadaşlar, bunlar düzce zonguldak karabük... ancak diş okursam, olursa hacettepe veya ankara üniversitesi düşünüyorum, büyük şehirden küçük şehirlere tıp okumaya gidersem adapte olabilir miyim ilk defa şehir dışına çıkıcam, 6 sene küçük şehirde yaşanır mı, çekilir mi buna katlanıp tıpı mı tercih ederdiniz veya ankara da diş okumayı mı tercih ederdiniz arkadaşlar önerileriniz benim için çok önemli şu durumda yorumlarınızı bekliyorum :)

Tüm yorumları unut ve dinle. İsterse Şırnak olsun ama Tıp olsun.

Diş hekimliği diye bir kavram kalmadı akp döneminden sonra. Yani istersen kasap ol manav ol gidip klinik açıp diş hekimi diploması koyar hasta bakarsın.

Sağ Doktor - Sol dişçi amele

Tarafını seç.

Dostum keşke birazda diğer görüşleri okusan sevinirdim.Ben ne kadar konuşsamda anlamıycaksınız,bir işte en iyiyseniz mutlaka çok büyük paralar kazanırsınız.Ama siz oynanan oyunu görmüyorsunuz;iyi üniversitelerin kontenjanları düşerken;kötü üniversitelerin sürekli yükseliyor.Bir nedeni bir sebebi olmalı.Çok iş az maaş.Pratisyen ordusu geliyor yakında,VAN niye Tus başarısında sonlarda bir düşün.Tıpta üniversite farkı mutlaka olcaktır.Sen en doğru kararı var dostum.

• İlk sıralara tıp, son sıralara diş hekimliği yaz derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheedwallacerasheed

Hacettepe tıp mezunu bir abin olarak diş yaz diyorum.

neden ?

• CharliePotato C kullanıcısına yanıt
    Hocam kütahya da gelir yazarsan gecen sene 12900 den almış bu yıl +30 kontenjan artmış.

• Tıpı boşver mühendislik yaz

• tıp istiyorum sizce erzurum atatürk üniversitesi mi zonguldak ülent ecevit mı çok arada kaldım izmirde yaşıyorum yardımcı olur musunuz

• bugün yapacaağım tercihi cevap verin lütfen

• bana da yadımcı olrmusunuz yorum yapabilir misiniz üstte yazdım durumumu

• quote:

Orijinalden alıntı: kafam karışık yazma .s

tıp istiyorum sizce erzurum atatürk üniversitesi mi zonguldak ülent ecevit mı çok arada kaldım izmirde yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Kardesim izmirden gdecek bir kisi icin erzurum cok zor olur. Erzurumlu arkadasim var o bile yaz tatillerinde 2 hafta gdyor memleketine. Burasi gbi degil diyor hele ki kisin inanamazsin diyor yasanacak yer degil cafe bile yok diyor. Onun soylemlerinden dolayi ki arkadasim erzurumlu olarak bunu soyluyorsa sen dusun kendi halini.oradansa zonguldak i tercih etmeni oneririm

• yya evet erzurum için böyle şeyler duydum bende biliyorum erzurumu, memleketim hatta ama pek sevmiyorum gitmem cok fazla bende, ataturkün köklü bir üniversite olması kafamı karıştırıyor ama işte

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.