Şimdi Ara

p (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

p

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: Babayagaaa

Lan ne ağız kokusu ben sana dşi mi savundum ben sadece gibi senin salakların tıpa para gözü ile bakmasına lafım ondan dolayı şuan doktorlar hakkettiği parayı alamyor. Sırf millet bak tıp okuyor diye kasılıyorsn da sıralaman ilk 1000 değil uyan artık ben atatürke giricem misal sen belki muğlaya ama 6 sene sonra tusu kazanmazsan bi bok elde edemezsin şuanki sıralaman ile.

Adam gibi konuş. Terbiye nedir öğren. Cerrahpaşa'dan mezun olan herkes ilk sene tıp kazanabiliyor mu? Bu iş çalışmaya bakar. Nereden mezun olduğuna veya sıralamana değil. Ha kazanamadım problem değil. 6k maaş yeter de artar bile bana. Olmadı aile hekimliğine geçer yine alırım para. Mezun olunca göreceğim seni. Memnun kalacak mısın aldığın maaştan veya Dus'u geçebilecekmisin göreceğiz. 11K sıralamama laf ediyorsun. Senin sıralamanı gerçekten çok merak ettim.

• ayrıca gerizekalı orada ne yazıyor 10.000 açık şuan türkiyede ort 7000 mezun veriyor oda 2009 ve öncesi(kont artırımı olmadan) şimdi 3-4 yıl sonra tus sıkıntısı ile tutuşmaya başlarsın. bırak artık böbürlenmeyi böbürlenmen için o meslekte en az 20 yılını vermen lazım daha yolun başındasın
  • sıralamam 14 k ben senin sırana laf etmedim. böyle saçma sapan kasılmana laf ediyorum. Gir Drtus sitesine oraya yaz pratisyen olarak 6k hayali kuruyorum bie çoğu uzman veya asistan sitedekilerin sna öyle bir söverler küfür lügatı oluşturursun.
  • quote:

ayrıca gerizekalı orada ne yazıyor 10.000 açık şuan türkiyede ort 7000 mezun veriyor oda 2009 ve öncesi(kont artırımı olmadan) şimdi 3-4 yıl sonra tus sıkıntısı ile tutuşmaya başlarsın. bırak artık böbürlenmeyi böbürlenmen için o meslekte en az 20 yılını vermen lazım daha yolun başındasın

Terbiyesiz herif. Sıralamamla dalga geçiyorsun. Söyle de öğrenelim senin şu tıp tutup da (!) diş yazma sebebini.
  • Kesinlikle ama kesinlikle Tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sıralamam 14 k ben senin sırana laf etmedim. böyle saçma sapan kasılmana laf ediyorum. Gir Drtus sitesine oraya yaz pratisyen olarak 6k hayali kuruyorum bie çoğu uzman veya asistan sitedekilerin sna öyle bir söverler küfür lügatı oluşturursun.

Hepinizi göreceğiz 5 yıl sonra.
  • ahmak herif ben diş yazacam mı dedm yüksek ihtimal atatürk ingilizce tıp yazıcam tek derdim sen gibi para görünce tıpa tapan adamları çıldırıyor ollmam üstelik tüm meslekler ecza tıp diş hepsinde eski imkanlar olmamasına rağmen nedr bu para sevgisi.
  • quote:

ahmak herif ben diş yazacam mı dedm yüksek ihtimal atatürk ingilizce tıp yazıcam tek derdim sen gibi para görünce tıpa tapan adamları çıldırıyor ollmam üstelik tüm meslekler ecza tıp diş hepsinde eski imkanlar olmamasına rağmen nedr bu para sevgisi.

100 kişiye sor 99'u para için okuyordur. En kısa yoldan stressiz en çok para kazandıran meslek tıp. Övdükleri haccetepe diş 12k ile kapatırken tıpta devlet 15k'da kapatıyor en son. Arz talep meselesi. Sokaktaki kime sorarsan sor tıp deyince akla ne gelir. Para derler. Amacım para olmasa açar büyük bir internet kafe hayatıma bakardım zaten. Keriz gibi niye çalışıp yıllarca okuyayım o zaman? Diş her zaman tıpın gölgesinde kalmaya mahkum bir meslek olacak. Şimdi sana blok koyuyorum. Terbiyesiz herfilerle harcayacak vaktim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

ahmak herif ben diş yazacam mı dedm yüksek ihtimal atatürk ingilizce tıp yazıcam tek derdim sen gibi para görünce tıpa tapan adamları çıldırıyor ollmam üstelik tüm meslekler ecza tıp diş hepsinde eski imkanlar olmamasına rağmen nedr bu para sevgisi.

100 kişiye sor 99'u para için okuyordur. En kısa yoldan stressiz en çok para kazandıran meslek tıp. Övdükleri haccetepe diş 12k ile kapatırken tıpta devlet 15k'da kapatıyor en son. Arz talep meselesi. Sokaktaki kime sorarsan sor tıp deyince akla ne gelir. Para derler. Amacım para olmasa açar büyük bir internet kafe hayatıma bakardım zaten. Keriz gibi niye çalışıp yıllarca okuyayım o zaman? Diş her zaman tıpın gölgesinde kalmaya mahkum bir meslek olacak. Şimdi sana blok koyuyorum. Terbiyesiz herfilerle harcayacak vaktim yok.

Sen öyle düşünmeye devam et ahmak

• quote:

quote:

Ayrıca artık para devri kapandı 2.500 tl çalışan pratisyen 2.000 tl çalışan diş doktoru var birinin maaş ödemesini kendi gözümde gördüm döner almayan yerler var hastane isterse kısıtlama yapabiliyor o ay eya yıl harcama fazla ise tek avantajı vardı garanti atanma ama 5-10 yıl sonra her meslekte olduğu gibi tıpta da seçicilik artık önemli olmaya başlayacak

• quote:

quote:

Hacettepe 12k ile mi kapatmış ,yav dostum kim kimi gölgede bırakacak görecez.Dişçiler tıpı parçalayıcak,yani ben en iyi yapıcam işimi;göktede olsan yerdede olsan bulurlar seni;Sen böyle düşünmeye devam et.Ölüm korkusu nedir bilmezsin git tıpa dostum hadi iyi günler.

• Insan hayati uzerine olan bir meslek hakkinda bu tarz dusunceler beni deli ediyor bu dusunceler yuzunden hastaneler suratsiz, hastalara sabir gosteremeyen, dogru durust ilgilenmeyen,olaya sadece para olarak bakan doktorlarla dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz aşığı

Insan hayati uzerine olan bir meslek hakkinda bu tarz dusunceler beni deli ediyor bu dusunceler yuzunden hastaneler suratsiz, hastalara sabir gosteremeyen, dogru durust ilgilenmeyen,olaya sadece para olarak bakan doktorlarla dolu

Hocam bide bu yüzden Türkiye'de herkes mutsuz.Kimse sorsan Tıpçı tıpa gelmeyin der,dişçi dişe gelmeyin,biyolog biyoloğa gelmeyin der,esnaf esnaf olmayın der.Ne olcaz abi .Para ile her şeyi satın alçağını sana tipler,bu gemi hepimizin;hepimiz batarız.Yarın o hastayı iyi muhayene etmezsen seni gelir vurur.Şu an bunlar şaka gibi saçma gibi geliyor ama o çocuklu doktorda aynı şekilde gitti.Yazık o çocuk babasız büyüyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz aşığı

Insan hayati uzerine olan bir meslek hakkinda bu tarz dusunceler beni deli ediyor bu dusunceler yuzunden hastaneler suratsiz, hastalara sabir gosteremeyen, dogru durust ilgilenmeyen,olaya sadece para olarak bakan doktorlarla dolu

Aynen bide bu şekilde düşünerek aldıkları maaşla oynadıklarının farkında değiller eğer sn olaya direk mezun olacam direk atanacam en az 6 bin alacam derdi ile başlarsan ilk ayda maaş yatınca ikinci aydan itibaren hayallerin yıkılır sonra hasta ile tartışmalar vs vs ardından Türkiye'deki doktorlar parayı haketmiyora döner olay bu ülkede öyle eğitimsiz kaymakam vali hatta ösym(!) başkanı var ki 4 5 akraba lafına bakarak milyonların hayatı ile oynarlar. Burası Türkiye gözünüzü açın ne kadar az beklenti o kadar rahat hayat

• Evet haklisiniz hic kimse halinden memnun değil cünkü hic kimse ilgisine yeteneğine bakmiyor parasi var mi var tamam diyorlar para elbette onemli günümüz şartlarında ama asla birincil sebep olmamali

• Benimde sıralamam 13.300 epey yakınız hocam.Ben tıp yazıcam artık kesin gibi ancak zonguldak ordu giresun sivas arasında gelip gidiyorum sizce tercih sırası nasıl olmalı siz bu okullar hakkında birşey biliyorsanız paylaşırmısınız. Bu arada izmirde yaşıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 287 time

Benimde sıralamam 13.300 epey yakınız hocam.Ben tıp yazıcam artık kesin gibi ancak zonguldak ordu giresun sivas arasında gelip gidiyorum sizce tercih sırası nasıl olmalı siz bu okullar hakkında birşey biliyorsanız paylaşırmısınız. Bu arada izmirde yaşıyorum..

Ordu dışında seçeceğin 3 yerde çok güzel arasından Zonguldağı seç derdim ben çünkü apart konusu sıkıntı olmaz tus başarısı yüksek istanbul Ankara'ya da epey yakın. Benimde sıra 14.k civarı sıralamalar 300 geriye katarsa bende Giresun rize falan düşünüyorm

• Babayagaaa kullanıcısına yanıt
    Ordu kötü mü hocam?
  • Sevmediğin bir Şehirde yaşamak çok kötü bence dişe gitmelisin o Yüzden .

• quote:

Orijinalden alıntı: CharliePotato

gönlüm kesinlikle tıptan yana ancak sayılı şehirler tutuyor arkadaşlar, bunlar düzce zonguldak karabük... ancak diş okursam, olursa hacettepe veya ankara üniversitesi düşünüyorum, büyük şehirden küçük şehirlere tıp okumaya gidersem adapte olabilir miyim ilk defa şehir dışına çıkıcam, 6 sene küçük şehirde yaşanır mı, çekilir mi buna katlanıp tıpı mı tercih ederdiniz veya ankara da diş okumayı mı tercih ederdiniz arkadaşlar önerileriniz benim için çok önemli şu durumda yorumlarınızı bekliyorum :)

Tüm yorumları unut ve dinle. İsterse Şırnak olsun ama Tıp olsun.

Diş hekimliği diye bir kavram kalmadı akp döneminden sonra. Yani istersen kasap ol manav ol gidip klinik açıp diş hekimi diploması koyar hasta bakarsın.

Sağ Doktor - Sol dişçi amele

Tarafını seç.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.