Şimdi Ara

p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

p

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2015)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CharliePotato

• quote:

Alıntıları Göster
    Diş hacı normalde tıpa oy kullanmaya girdim ama ünileri şehirleri görünce kesinlikle diş
  • Gerçekten tıp istiyorsan tıp yaz. Ben mesela karsa dahi giderdim gerçi bunda zaten küçük şehirde yaşıyor olmam da etkili ama tıp bu. Ne kadar istediğini düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doroteaninsarkisi

Gerçekten tıp istiyorsan tıp yaz. Ben mesela karsa dahi giderdim gerçi bunda zaten küçük şehirde yaşıyor olmam da etkili ama tıp bu. Ne kadar istediğini düşün.
    p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:46:57 >
  • Doktor olduğunda sana nerden mezun oldun diye sormucaklar.gerçekten istiyosan tıp yaz ama gerçekten çok düşün..

Ben 40k yı diş istiyordum ama olmadı:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p İSS Önerisi
    6 ay önce açıldı
    f/p monitör tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3626416A3

Doktor olduğunda sana nerden mezun oldun diye sormucaklar.gerçekten istiyosan tıp yaz ama gerçekten çok düşün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 2 Temmuz 2015; 1:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3626416A3

Doktor olduğunda sana nerden mezun oldun diye sormucaklar.gerçekten istiyosan tıp yaz ama gerçekten çok düşün..

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • Hocam ben Kars'sa Van'da bile okumayı göze aldım tıp için. Bence kararından vazgeçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Hocam ben Kars'sa Van'da bile okumayı göze aldım tıp için. Bence kararından vazgeçme.
    bence şehire o kadar takma sonuçta orada arkadaşların olacak ve zamanının çoğunu onlarla geçireceksin büyük şehirde yapıpta küçük şehirde yapamıyacağın ne var ki ? Zaten tıpıda istiyormuşsun sırf şehir için bence tıptan vazgeçme şehirede alışırsın gözünü açıp kapayana kadar zaman geçer
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    hocam doğru söylüyorsunuz tıp tıptır diyerek büyük ölçüde kararlaştırdım gìbi :)
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:47:01 >
  • quote:

haklısınız hocam ilk 2 ay bilemedin 3 ay zorluk çekilir sonra her insan alışır, zonguldak veya düzce arasında gidip geliyorum artık, değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler :)

asıl şimdi en zor soruya gelişmişsin iyice araştır hatta olmadı git gez şehirleri
  • Hocam konuna atliyorum ama arkadaşımın tıp oluyor erzurum tıp sizce yazilmali mi ? Arkadasimin sıralaması 13820. Zonguldak karabük ve erzurum tıp düşünüyor sizce hangisi yazılmali ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgii -- 2 Temmuz 2015; 6:04:16 >
  • golgii G kullanıcısına yanıt
    p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:46:25 >
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharliePotato -- 12 Temmuz 2015; 0:54:42 >
  • Aynı durumdayım vanda karsta okuyamayacağımdan ve dişe ilgim olmadığından ankara hukuk yazıcam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.