Bildirim
P 910İ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendi CD sinden çıkan veya web sitesinden de indirebileceğin "Sony Ericsson Desktop" u kesinlikle yükle.
Smart Movie yi yükleyip istediğin film ve klipleri telefona at ve o büyük ekranında izle.
Application Closer ı yükle ki açık kalıp biriken programları bu sayede kapatıp telefonun ara belleğini temizleyebilirsin.
Oyun oynamak istiyorsan Rally Pro Contest i yükle ve dokunmatik ekranda ralli yapmanın keyfini yaşa.
Ve muhakkak ki "file manager" gibi bi dosya yönetici program yükle ki telefonu ve içine attığın dosyaları çok daha rahat ve kullanışlı bir şekilde yönet. -
Dostum hayırlı olsun. P serisi formunu takip etmeni öneririm. -
Bilgiler için çok teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: breakerman
Kendi CD sinden çıkan veya web sitesinden de indirebileceğin "Sony Ericsson Desktop" u kesinlikle yükle.
Smart Movie yi yükleyip istediğin film ve klipleri telefona at ve o büyük ekranında izle.
Application Closer ı yükle ki açık kalıp biriken programları bu sayede kapatıp telefonun ara belleğini temizleyebilirsin.
Oyun oynamak istiyorsan Rally Pro Contest i yükle ve dokunmatik ekranda ralli yapmanın keyfini yaşa.
Ve muhakkak ki "file manager" gibi bi dosya yönetici program yükle ki telefonu ve içine attığın dosyaları çok daha rahat ve kullanışlı bir şekilde yönet.
Bencede
-
arkadaşlar
bugün arkadaşa 2.el bi p910 aldık
maşallah satan kişi çok temiz kullanmış gerçi kullanmamışta diyebiliriz
daha 1 aylıkmış çünkü
şimdi bazı soru işaretleri var aklımızda ama forumda tam ayrıntılı konuşulan bi topic bulamadık
ilk soru programları yarın yüklerizde biz bu alette tuş takımı açıkken diyelim denetim masaındayız ekranı silemiyomuyuz yani masaüstünü göremiyomuyuz
tuş takımını açtığımızda mutlaka ekranda bi menü olmak zorundamı -
bide tuş kilidi nasıl oluyür bunda
bi türlü tuş kilidini yapamadık
klavuzu okuyoz ama olmuyor -
P910i Tuş kilidi için Denetim masasına girip kiltlerden tuş kilidini otomatik olarak aktive edebilirsin. Telefon menüsü çok karışık olduğu için menüyü Türkçe kullanmanı tavsiye ederim. -
Jack Daniels,
Tuş kilidini ayrıca aktif kapak var ise bukapak üzerindeki numaralardan ayrı olarak gözüken Ok- geridön-C- uygulamalar tuşlarından (Ok ile aynı büyüklükte olan) Uygulamalar tuşuna basınca bu tuş sana 9 adet seçenek sunacak. 1. sıradaki tuş kilidi.
Ayrıca bu tuş kapak kapalı konumda iken mesaj gönderme ve adres def.den numara yazama işinide yapıyor. -
P serisi bölümüne bakarsan daha net sonuçlara ulaşabilrisin. -
tuş takımı açıkken bataryanın durumunu gösteren simgeye bastığında "lock screen" seçeneğini seçersen ekran kilitlenir ve rahatça temizleyebilirsin
ayrıca p serisi bölümünüü takip edersen biçok faydalı bilgiye ulaşabilirsin
saygılarrrr -
Emanetçi,
Bu p serisi bçlümüne bir türlü ulaşamdım. bu konuda yardım edebilirmisin? -
3-4 satır aşağıda
http://forum.donanimhaber.com/m_852899/mpage_50/tm.htm -
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X