Bildirim
P.tesi ibra çalıştığım otele geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef gelmez rahatını bozmaz ama chelseayı elersek balotellı veya ustduzey bır forvet gelır bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
otelin 11 ve 12 inci katları futbolculara ayrılmış.her katta ikişer güvenlik ve ibrahimoviç için ise nereye giderse otel içinde ona eşlik eden bir güvenlik olacakmış enteresan.sanki adamı otelde yicez -
yarısı gelse ona da razıyım ama gelmez bence de gs ye. keşke glse... -
Kap gel onu -
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
Maalesef gelmez rahatını bozmaz ama chelseayı elersek balotellı veya ustduzey bır forvet gelır bence.
[size=3]ROUND 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rixos Premium
otelin 11 ve 12 inci katları futbolculara ayrılmış.her katta ikişer güvenlik ve ibrahimoviç için ise nereye giderse otel içinde ona eşlik eden bir güvenlik olacakmış enteresan.sanki adamı otelde yicez
Adamı insanlardan değil,oteli ve oteldeki insanları Ibra'dan korumak içindir o -
Madem bize gelmiyo yedir pastayı göbek yapsın. -
Ibra'nin neredeyse en formda doneminde size gelmesini nasil bekliyorsunuz bir turlu anlayamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Ibra'nin neredeyse en formda doneminde size gelmesini nasil bekliyorsunuz bir turlu anlayamadim
Sen sus lan çakli
quote:
Ünal başgan sağolsun -
quote:
Böyle diye diye yıldız oyuncu alamaz olduk, denemek istemek lazım.
quote:
Çünkü biz seksi bir kulübüz. -
büyük takım olmak böyle bir şey işte defansında Bekir'i oynayatanlar anlayamazlar tabi bu duyguyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X