Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var. Telefonum 2-3 gündür restart atmaya başladı. Önce telefon çekmiyordu ve uçak moduna alıncaya dek kapanıp açılıyordu. Bende şu 4g-4.5g mevzusundan çekmiyor telefon kapanıyor sandım. Fakat sim kartta bir problem olmadığını anladım. Telefon artık uçak moduna alsam bile kapanıyor. Bir ara bilgisayara bağlayıp TWRP (recovery modu) ve yeni rom yükledim. Rom yüklerken yapılması gereken wipe data/cache/system/dalvik yaptığım için ayrıca fabrika ayarlarına döndürmeye gerek duymadım. Önce bataryadan olacağını düşündüm fakat farkettimki TWRPde (recovery modu) telefon gayet normal. Ne kapanıyor ne de başka bir sıkıntı var. Telefonu açtığım anda ise 1-10 saniye içinde muhakkak kapanıyor. Dokunsamda dokunmasamda anında kapanıyor. Ne yapmam gerek? Sorunu bile bulamadım lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Virüsün format systemde silinmesi gerekmez mi? Yada batarya ölüyse TWRPdede kapanması gerekmez mi? Lütfen yardım
kardeşim orijinal yazılıma döndür sıfırla telefonu ve garantiye ver. anakartta problem olabilir. ama yinede sıfırlayıp biraz kullan sorun düzeldi mi diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme