Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redmi 5 plus mu bu mu arkadaşlar , ikisininde 3/32 olarak düşünüyorum
  • ne zaman geçerli bu, dün gittim a2 lite 3gb ram olan 1700 küsür demişlerdi
  • Miranda Kerr kullanıcısına yanıt
    Bende ikisinden birini seçip almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mia2 lite ta hızlı şarj yok mu. Birde mi5s ile kıyaslandığında hangisi daha iyidir.

• Geçen hafta migrostan p20 lite 1999 liraya aldım.

Garantisi ritzy (ithalatçı).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Arkadaşlar bu mia2 lite ta hızlı şarj yok mu. Birde mi5s ile kıyaslandığında hangisi daha iyidir.
    Sd625 de hızlı sarj 2A var. 5s islemci ve kamera olarak daha iyi telefon. Biri antutu 79 bin digeri 140 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

redmi 5 plus mu bu mu arkadaşlar , ikisininde 3/32 olarak düşünüyorum
    Ikiside ayni. A2 lite saf android ama çift kamerali. Ben olsam 2 telefon arasindaki ekran parlaklik degerine dikkat ederdim. Redmi note 4 kullandim bir ara. 450 nit ekranı gündüz cok kötüydü. Hatta kamera cekimi gunduzleri cok karanlik görünüyordu ve canlilik yoktu.Su an redmi 5 plus kullanıyorum ekran neredeyse mi 5-mi6 yi aratmiyor. Mi note 3 ile yanyana koydum parlaklik ve canlılık olarak birebir ayni. 550 nite sanirim.

• Dün gittik almaya 3M Migros 'ta iki adet Mi A2 Lite var idi ve Tekirdağ YSK Center 'da iki adet vardı bakalım dedik ikisine de 3 gb ram ve 32 gb hafıza olanı satılıyordu fiyatını sorduk 1699 tl fiyat çıkıyor dedi, bu Migros bu işten anlamıyor rezil bir firma olduğunu gösterdi bana.. Broşür de farklı internet sitesinde farklı mağazasında farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Dün gittik almaya 3M Migros 'ta iki adet Mi A2 Lite var idi ve Tekirdağ YSK Center 'da iki adet vardı bakalım dedik ikisine de 3 gb ram ve 32 gb hafıza olanı satılıyordu fiyatını sorduk 1699 tl fiyat çıkıyor dedi, bu Migros bu işten anlamıyor rezil bir firma olduğunu gösterdi bana.. Broşür de farklı internet sitesinde farklı mağazasında farklı..
    30 agustos brosuru

Yani fiyat daha yansitilmamistir

• quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

30 agustos brosuru

Yani fiyat daha yansitilmamistir

Alıntıları Göster
    Biz 1549 tl satılan broşür var ya onu görüp gittik ve 23 Ağustos 'ta açılmıştı onun konusu da ama gittik ne 4 gb olan var ne de 1549 tl ye telefon ne de 1299 tl 3 gb olan fiyat adamlar 1699 tl 'yi geçirmişler sazan arıyorlar.. İlla genel merkezlerine telefon çekmek lazım onu istiyorlar..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    sanalmarkete bakarsanız fiyatların doğru olduğunu görürsünüz. 32 gb 3 gb ram olan modeli 1699 lira, 64 gb 4 gb ram olan model ise katalog ürünü olduğu için kampanyalı fiyatı 1549 lira ve sadece ayın 29'una kadar böyle. sadece 1000 adetle sınırlı. 16 ağustostan bu yana satılıyor. 30 ağustosta bu kampanya bitecek. bu kez 32 gb 3 gb ram olanı kampanyaya girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 26 Ağustos 2018; 12:42:58 >
  • P20 lite baktım ama stoklarda yok diyor

• 30 ağustosta a2 lite ı bulursam alacam hafıza kartı desteği var diye biliyorum
  • 4gb ramli modeli bulamadım, 3gb acaba yavas kalırmı? gerçi mi4 kullanıyorum hala, bir eksiğini göremedim.
  • lido kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konuşma esnasında sesi dışarı verdiğimizde kalite nasıl acaba kullanan arkadaş varsa bilgilendirirse süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

sanalmarkete bakarsanız fiyatların doğru olduğunu görürsünüz. 32 gb 3 gb ram olan modeli 1699 lira, 64 gb 4 gb ram olan model ise katalog ürünü olduğu için kampanyalı fiyatı 1549 lira ve sadece ayın 29'una kadar böyle. sadece 1000 adetle sınırlı. 16 ağustostan bu yana satılıyor. 30 ağustosta bu kampanya bitecek. bu kez 32 gb 3 gb ram olanı kampanyaya girecek.
    Sanalmarket dediğiniz aynı markete mi bakıyoruz, mobili farklı çıkıyor bilgisayardan farklı çıkıyor bakın ben size siteleri göstereyim siteleri açıp koyuyorum buraya şimdi bir de işin garibi siteyi birkaç saat ara ile açıyorum sürekli değişiyor birkaç saat önce olan ürün birkaç saat sonra yerinde yok..
    www.sanalmarket.com.tr
    - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/arama?q=xiaomi

16 Ağustos 'tan beri var olduğunu bilmiyordum sıcak fırsatlar da 23 Ağustos 'ta konusu açılınca dedi o tarihte herhalde satışa sunuldu ama mağazaya gittiğimizde ne 4 gb lık vardı ne de o fiyatlar 3 gb lık olanlarda mağaza da 1699 tl 'den satışa girmişler bile.. Ben anlayamadım bu işi bilgilendirme için teşekkürler..

Düzenleme = 2. olan linkte dün 64 gb lık model 1699 tl idi şimdi bakıyorum göremiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 26 Ağustos 2018; 19:35:32 >

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    migros 2 haftada bir kampanya yeniler ve 14 günlük katalog yayınlar. bu tür ürünler sayılı olduğu için de genellikle ilk bir iki gün içinde tükenir. çünkü konsept mağazalarında ancak birer ikişer adet bulunur.

ben de eşime 16'sında başlayan kampanyadan 17 ağustosta mi max 2 aldığımda, 2 küsur milyon nüfuslu antalya merkezinde sadece 2 mağazada birer adet kalmıştı. (toplamda 23 ürün gelmiş buraya)

sanal markette ararken kendi bölgenizi seçip öyle deneyin. eğer bölgenizde kalmamışsa, ürünü göremezsiniz. bazen arızalı ya da teşhirde sorun oluşmuş ürünler hemen iade edilmediği için stoklarla görünebiliyor.

önerim, 32 gb 3 gb ram olan teli almaya niyetiniz varsa, 30 ağustos günü yakınınızdaki bir migrostan stok sorgulatıp en yakın hangi mağazada bulabileceğinizi öğrenmeniz ve gidip almanız. o güne kadar kampanya başlamadığı için ürün 1699 liradan işlem görecek. 30 ağustos günü ise 1299 liraya satılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Garantisi nedir?
    Ritzy garantili. Yani yok gibi bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

Ritzy garantili. Yani yok gibi bir şey.

Alıntıları Göster
    Normal de yok lakin tabiri caizse migrosa ekşidiğiniz zaman işlem yaparlar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.