Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi alternatif olarak m6 note da var ikisi arasında kaldım gibi ne dersiniz?
  • 30 ağustos yanı yarın mı başlıyorlar satmaya,
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Nisan ayının başlarında mi a1 4/64 çekler ile 900 geliyordu. Şimdi 1600 den aşağı yokki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    4/32GB olanlar 1150TL galiba. Alınır mı bilmiyorum tabi bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 30 Ağustos 2018; 1:33:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    A2 lite 1300TL bugün. Sizin dediğiniz fiyat 1 ay önceydi şimdi 1300 aşağı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 30 Ağustos 2018; 9:8:24 >
  • bu telefonda 1300 lük nevar anlamadım bide sözde 1700 den düşmüş, harbiden soyuluyoruz.

• İslemci eski antutu puanı herseyi belli ediyor mia2nin

• 1300e 32 lik mi 1550 64 luk mu yoksa p20lite

Yada hiç birimi

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Şuan piyasa bu ben daha ucuzunu görmedim. İleride dolar fırlarsa yine katlanacak. Eşime telefon bakıyorum yok adam akıllı birşey. Keşke mi a1 aldım da alsaydım.

• Ankara da 4/64 stok yok galiba.
    3/32 çok mu kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    3/32 var mı?

Bi Migros’a gittik sadece 5M lerde var dediler.

Ankamalle gittik 5M için avm 10 da açılıyor, 10u 10 geçe hepsini sattık diyorlar. Yersen tabi.

• P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299

Mall ofdayim yetkili arkadaş yok satış yok p20 yok dediler a2 32 lik varmış siyah renk bekliyoruz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

İslemci eski antutu puanı herseyi belli ediyor mia2nin
    Evet antutu dusuk olduğu icin rezalet bir telefon hocam almayin aldırmayın. Ben size antutusu daha yüksek lg v10 vereyim bana a2 lite alin :)

• İndirimsiz fiyattan alıp bugün iade edip tekrar mi alacaklar anlamadım. 2 mağaza da telefon yok. Ne Huawei ne de Xiaomi

• Antalya 5m de şuan 64 luk a2 lite da yok p20 lite da yok.. 32 ilk a2lite var. Ne zaman gelecek birşey söyleyemiyorlar

• Koskoca konyada 1 tane yok 3/32 lik. Nasil is anlamadim

• Haber veren arkadaşa çok çok teşekkürler. Eskişehir Adalar migros tan a2 lite 3/32 olanını aldım. Cihaz beklediğimden de iyi çıktı. Şu piyasada 1300 e bu telefon bence çok iyi. iPhone 7 den geçtim f/p kıyaslandığında mi a2 lite çok üstün.

• selamidir S kullanıcısına yanıt
    Ulen madem kampanya yapiyon sat iste. Madem satmiycan insanlari ne diye uğraştırıyorsun. Koskoca ankaranin en buyuk migrosunda yapilana bak ayiptir satmıs guya 10 dakkada yokmu muduru ziviri konusaydin bir

• Istanbul sultanbeyli 5m migros xiaomi lite 5 adet gelmis ben1 adet aldim daha 2 adet vardi....herkese sadece 1 adet alma hakki bulunuyor..ama meydan avm untaniyede adamin biri gelip 4 adet alip gitmis..migros genel mudurluk herkeee 1 sinirlamasi getirmis aslinda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 30 Ağustos 2018; 12:10:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.