Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

Normal de yok lakin tabiri caizse migrosa ekşidiğiniz zaman işlem yaparlar diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Aynen arada migros olmasa garantisiz sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elect nedir? İnternette arattığımda hiçbir sonuç çıkmıyor, bu telefonları garantisiz mi sayacağız yani bir nevi yoksa Elect garanti iyi midir? Sikayetvar.com'da Migros telefonlarla ilgili çok fazla şikayet var bu arada, 100-200 ucuza gelecek diye başa dert almayın, araştırmak lazım :)

• Samsung s5 kullaniyorum sizce bunu almaya degermi??

Lutfen herkes yorum hazsin kararsizim..

• Android 9 güncellemesi sonrası 3gb ram sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s5 kullaniyorum sizce bunu almaya degermi??

Lutfen herkes yorum hazsin kararsizim..

• Arkadaşlar bu android one tam olarak nedir? İşletim sistemi veya kullanıcı arayüzü felan mı ?

Arayüz kişiselleştirmeleri içermiyor imiş bu ne demek?

A2 lite ın olumsuz bi özelliği olmamasına rağmen dengi olan telefonlardan daha ucuza satılmasının sebebi nedir hem de 4000 batarya ile?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: selamidir

Arkadaşlar bu android one tam olarak nedir? İşletim sistemi veya kullanıcı arayüzü felan mı ?

A2 lite ın olumsuz bi özelliği olmamasına rağmen dengi olan telefonlardan daha ucuza satılmasının sebebi nedir hem de 4000 batarya ile?

walla bende merak ediyorum
    yoksa gidip alacağım..
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Android one gayet güzel bir olay, android one kamsamındaki cihazlara google tarafından 2 güncelleme verilir. Androidin en saf halidir.hiçbirşey eklememiş çıkarılmamıştır. Ön yüklü gereksiz firma uygulamaları gelmez. İstediğiniz uygulamayı yükler kullanırsınız. Linke tıklayıp fazlasını da öğrenebilirsiniz. Orada gm reklamıda var onları boşverin :)

https://www.android.com/intl/tr_tr/one/

• selamidir S kullanıcısına yanıt
    Android one android saf halidir. Tamamen Google tarafından geliştirilen ve çıktığından itibaren 2 sene güncelleme verilen bir program. Yazılım Google tarafından sağlanır. Bu Android 9 alacağı anlamına gelir. Diğerleri ise firma tarafından yazılım özelleştirilmiş olup güncelleme firma sorumludur. Donanım farklılık gösterir. Google pixel ile bunu bir adım öteye taşıdı buradaki fark donanım ve yazılım Google onayı ile ve beta güncelleme dahil alabilmek demek. Misal GM markası 2 sene güncelleme veriyor Samsung vestel sadece belli modellere veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: selamidir

Arkadaşlar bu android one tam olarak nedir? İşletim sistemi veya kullanıcı arayüzü felan mı ?

Hocam ucuza satilmiyor. Redmi 5 plus 64gb kvk yi 1030 a alan oldu.mi5 i 880 liraya getirmistim. 1300 vermek su zaman ki kura göre normal.

• satışlar 30 agustos'da mı başlıyor?

ayrıca 4gb 64gb model suan var mı magazalarda 1549tl'e?
  • samsunda bulursam almayı düşünüyorum bu fiyata muadil telefon yok piyasada
  • 30 agustos'da ben de düşüüyorum p20 için ya da xiaomi hangisini bulursam artık. p20 daha iyi gibi ama en azından yüz tanıma var.
  • p20 lite ithalatcı garantilimi acaba ? Eğer öyleyse alınmaz bence.
  • Kamera olarak hangi cihaz onde

• Kamera netliği sizce nasil

• Apexi kullanıcısına yanıt
    A2 lite de yüz tanıma var.

• P20 tasarım ve özellik olarak biraz daha önde ama xiaomi mi a2 lite'de güzel telefon tabi. Ben ikisinden de birer tane almayı düşünüyorum.

bu arada a2 lite'de yüz tanıma yok diye biliyorum p20'de var sanırım.
  • a1 ile farkı yok cihazın nedir bunu daha pahalı yapan, 3gb versiyonuna 4gb a1 alınıyor? işlemciler falan aynı.. anlatabilir mi birsi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

a1 ile farkı yok cihazın nedir bunu daha pahalı yapan, 3gb versiyonuna 4gb a1 alınıyor? işlemciler falan aynı.. anlatabilir mi birsi?
    ekran kasa oranı en büyük etken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.