Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin forumda yok, hayvanın biri 4 tane almış sabah 10da. ya arkadas zamanında saralle'de bug vardı bende aldım 50 tane de bir insan neden telefonların hepsini alır anlamadım.

Neyse Mersin / Yenişehir Kipadan aldım bir tane, daha kurulum yapmadım ama telefon baya şık duruyor. 1-2 tane daha vardı eger satılmadıysa. hepsi siyah bu arada.
  • OTG özelliği var mı düzgün çalışıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Çok ihtiyacın varsa gel alayım izmire
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Mersin forumda yok, hayvanın biri 4 tane almış sabah 10da. ya arkadas zamanında saralle'de bug vardı bende aldım 50 tane de bir insan neden telefonların hepsini alır anlamadım.

Neyse Mersin / Yenişehir Kipadan aldım bir tane, daha kurulum yapmadım ama telefon baya şık duruyor. 1-2 tane daha vardı eger satılmadıysa. hepsi siyah bu arada.
    Hocam hayırlı olsun.

3/32 mi 4/64 mü aldınız

• K. kartı ile alanlar zahmet olmazsa internet bankacılığı ile bir bakabilir mi sektörü ne olarak geçiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunda 2 adet vardı birini kendim aldım birisini de peşimden birisi aldı telefon gayet şık hoş bir cihaz kurulumu yapıyorum güncellemeleri yapıyorum şarja taktım bakalım nasıl alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • Evet alan arkadaşlar yorum yapsa 250 lira için 4/64 değer mi acaba yada p20 mi alalım

• Konyada bile ölücüler bir tomar ad soyad numara yazdırmış, 3m migros var burada görevli ankara dışındaki çevre illerde yok dedi. Boşuna bekleme dedi bana.

Herhalde red mi 5 plus 4/64 alacağım HB üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Evet alan arkadaşlar yorum yapsa 250 lira için 4/64 değer mi acaba yada p20 mi alalım
    3/32 lik alın. 1 gb ram , 32 gb depolama için verilmez. P20 lite için kesinlikle değmez. Özellikleri aynı orta segment cihaz bunlar. Eğer o fiyata çıkıyorsanız da ben nokia 8 aldım , oldukça memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

K. kartı ile alanlar zahmet olmazsa internet bankacılığı ile bir bakabilir mi sektörü ne olarak geçiyor?
    Bu soruya cevap aranıyor...

• Eskişehir Espark migros ta 1 adet a2 lite 3/32 mevcut.

• muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Hocam izmirde nerede var mia2 lite

• İzmir'de kalmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhun1988

Hocam hayırlı olsun.

3/32 mi 4/64 mü aldınız

Alıntıları Göster
    3/32 aldım. 4/64 ü geçen hafta aradım bulamadım, sanırım 4/64ün kampanyasıda bitti.
  • Tüm kapılar yüzümüze kapanıyor arkadaşlar A2 lite tükenmeden fazladan alıp kargolayabilecek bi yardımsever forumdaş yok mudur ücreti mukabilinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamidir -- 30 Ağustos 2018; 13:37:57 >
  • Bu zıkkımı kart ile alan yok mu yahu

• Panora Kipa'da 3 tane vardı birini aldım Kredi kartı ile.. ihtiyacı olan varsa bitmeden alsın

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bir bakar mısın sektörü ne olarak geçiyor?

• İstanbul’da bulabilen var mı?

Atrium, Starcity ve mall of istanbul’da bulamadım maalesef

• Kalkıp diyarbakır ceylan avm ye gitmeye üşeniyorum cihaz yoksa boşa benzin yakacaz bu fiyatta iyi tabi 200 dolara geliyor a2 lite 32 gb zaten çinde 150 160 dolar falandır kdv ötv trt imei kayıt falan düşününce ithalatçıya da çok kar kalmıyor gibi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.