Şimdi Ara

p2p programlarım çalışmıyor...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512K ADSL bağlıyım fakat kazaa gibi p2p programlarım çalışmıyor. Sistemimde önceden mcafee, adaware falan yüklü idi. Onları kaldırdım. Zonealarm yükledim. Kazaa da connecting diyor öyle kalıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi çalışmalar..

• zone alarm erişimi engellemiş olabilir.zone alarmı aç program kontrol e bi bak.eğer kazaa erişimi engelli ise "x" halindedir.onları tik haline getirmen gerek..

ama bazende erişim problemleri oluyor.hemen bağlanamıyabiliyor..
  • bende hemen bağlanıo kazaa için port aç veya zonealarm ı kapatıp dene
  • Kerio Personal Firewall kullan zonealarm neti öldürüyo hiçbi arkadaşım ben dahil zone alarmla neti kullanamadık yani boşver o dediğim firewall la istediğini engellersin istediğine izin veirsin kullanımda oldukça basit
  • ha bidewww.oldversion.com dan kazaanın 2.4.3 versionunu kur en sorunsuzu owww.ares.gen.ms den ares i de dene bi 256k olan ark. 30kb ın altına inmediğini sölüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rignac -- 1/7/2004 0:21:38 >
  • yalan gibime geliyor.256 30k mümkün değil.yada biz bilmiyoruz işi.
  • arkadaş tatilde şu an gelsin icq dan görüştürürüm belki sizin windows temiz diğildir bi format atın internete bağlanmadan çıkan yamaları önceden kurun ve yükleyin sonra kerio Personal Firewall kurum herhangi bi spy girmesini engelleyin o hızları görmeniz lazım yani bende 128kabloyla 15 görüyrum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyeceğiz ancak çok hızlı server felan denk gelirse 20k alabiliyorum.kazaa 20k nadiren.alla allla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.