Şimdi Ara

P35 Ds3p F11 Bios + E8500 E0 Overclock Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunumu kisaca anlatacak olursam,e4400 core 2 duo islemcimin yerine e8500 aldim.anakartimda f4 bios yüklü iken hic isinma sorunu olmadan (30 35 derece civari yüksüz - 40 45 derece yük altinda) voltaj arttirmadan e4400 ümü 3.00ghz olarak rahat kullaniyordum..e8500 islemcimi kullanabilmek icin mecburen f11 bios yükledim ama bu bios güncellemesinden sonra e8500 ü 3.16ghz den 3.50 ghz gibi az bir overclock yapsam bile yüksüz sicaklik 55 60 derecelere cikiyor!!!! 4*1gb 800mhz geil ram kullaniyorum..anakart p35-ds3p rev 1.1....sizce problem ne olabilir..Arkadaslardan ve editörlerden lütfen acil yardim bekliyorum...

Tesekkürler

• yardim eden yok mu ???? :(:(:(
  • Pako işlemcinin OC siz ısı değerleri nasıl bide Windowstamı ölçüyosun sıcaklığı biostanmı bakıyosun .?
    İşlemciyi yeni değiştirdinse termal macunu yada soğutucuyu tekrar gözden geçir derim.
    Eğer bios beta sürümse ısı ölçümü hatalıda olabilir.
  • İşlemciniz C0 revizyon ve kullandığınız anakrtla ilgili olarak hep 55 derece gözükecektir sensör problemi mevcut ayrıca korkmayın oc ye devam 75 e kadar yolu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cose Turche

İşlemciniz C0 revizyon ve kullandığınız anakrtla ilgili olarak hep 55 derece gözükecektir sensör problemi mevcut ayrıca korkmayın oc ye devam 75 e kadar yolu var

islemcim E0 revizyon hem bios ta hem everest te hemde cpu-z te sicakliklar ayni.acaba f11 bios ta sicaklik ölcme problemi olabilir mi????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 overclock..
    16 yıl önce açıldı
    MSI 990FXA-GD65 Bios Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.