elimdeki bilgisayar 30 gb hd ve p4 2.40 , nvidia fx 5200 , 256 mb ram var.
yeni nesil oyunları açamıyorum. ben hd ki 80 gb ve ram i 512 veya 1gb almayı düşünüyorum.
ilk sorum: hd hem 80 hem de eski 30 luğumu elimde tutayım yada sadece 80 mi kalsın. bu konuda iki hd nin aynı kasada kalıp kalamayacağını bilemeyecek kadar bilgisizim.
ikinci sorum: 512 kingston - 1gb ram ayrımını yapamıyorum.hangisini almak daha mantıklı çünkü elimdeki işlemci p4 2.40 ve uyumluluk problemi yaşarmıyım.anakart da sabit kalacak.
kısaca yol gösterirseniz sevinirim ana amaç call of duty 2 ve nfs most wanted oynamak. max para 300 ytl farklı öneriler de yardımcı olur...
80gb ile 30gb bir arada kalabilir.rami 1gb yaparsın vga'yı da değiştir bence.en azından bir x1300pro falan yap
maddi koşullar elverişli ise bekle tüm sistemi değiş derim ama sana kalmış.. 80 g bhdd sana ilaç gibi gelir ramde eğer bordunun desteği varsa dual al yoksada dual al geleceğe yatırım olur
Önce ekran kartını değiştir ardından ram takviyesi yap.
sadece oyun içinse hdd yi fln bırak x1600pro-olmazsa6600gt-o da olmazsa 6600td
quote:
Orjinalden alıntı: wolfork
sadece oyun içinse hdd yi fln bırak x1600pro-olmazsa6600gt-o da olmazsa 6600td
oyunlar artık 3-4 gb yer kaplıyo bence oyun için 30gb yetersiz. ayrıca 80gb 8mb lık bi hdd ile 1gb ram yükleme sürelerini oldukça azaltır.
benim tavsiyem 80gb hdd+1gb ram+6600 gibi bi üçlü.425ytl falan ediyo ama elindeki hdd+ram ve ekran kartını satarsan durumu kurtarırsın.
gayet de iyi bi konfigürasyona sahip olursun...
elindeki parçaları satabilirsen 80 gb disk 1 gb ram ve güzelbi ekran kartı almanı tavsiye ederim.